Εντελως λαθος καψουλι με πολυ μαλακο βυσμα,οταν γεμιζουμε μια πυριτηδα στα χαμηλοτερα ορια της βαζουμε δυνατο καψουλι.δοκιμασε 1,65/32 με 688-2000-616 με 32γρ......δοκιμασε και ενα ποιο σκληρο βυσμα πχ agouila-gt-sg.ετσι τη δουλευω εγω στα 1,65-32 688 με agouila21Καλησπέρα παιδιά!
Γεμίζω 32gr νούμερο 8, 22 mm συγκεντρωτηρα giovani ,πυριτιδα Α1 1,70 gr και καψούλι Μ686.
Όλα καλά μέχρι που το Σάββατο με υγρασια γέμιζε ο ουρανός φτερά και τα πουλιά δρόμο! Ομολογώ πως με προβλημάτιζει. Να δοκιμάσω καψουλι cx2000 ?να ανέβω στα 1,75 ?
Ευχαριστώ
Γρηγορη πια η γνώμη σου για τα ισπανικά καψουλια UUE;;Εντελως λαθος καψουλι με πολυ μαλακο βυσμα,οταν γεμιζουμε μια πυριτηδα στα χαμηλοτερα ορια της βαζουμε δυνατο καψουλι.δοκιμασε 1,65/32 με 688-2000-616 με 32γρ......δοκιμασε και ενα ποιο σκληρο βυσμα πχ agouila-gt-sg.ετσι τη δουλευω εγω στα 1,65-32 688 με agouila21
Δεν τεριαζει μονο αν Είσαι πολυσταδιακοσ αν κλεινεισ σε δυο σταδια θέλεισ 24.(μην πατε παντα με την περπατημενη ανεβαστετην λιγο δίνει ρεστα πιο πανω η α1)Εγω παλι θα κατεβαινα στο 1,65χ31 και θα προσαρμοζα βυσμα....νομιζω z2m21 ταιριαζει.
Δεν εχω πολυδουλεψει ισπανικα καψουλια....μεγαλη αγαπη μου το 688 παρολο τα τακ που κανει,αλλα πιστευω εχει σχεδον παρομοια καυση με το 688Γρηγορη πια η γνώμη σου για τα ισπανικά καψουλια UUE;;
Είναι πολύ πιο ισχυρό από το 688;
Μπορουμε να το βάλουμε αντί του 688 με όλα τα άλλα ίδια;
Αρα το φυσιγγι σου δοκιμασμενα σκοτωνει!!Με την υγρασια δεν "ξεχασε" να σκοτωνειΠάντως η γομωση ως έχει χωρίς υγρασία σκοτώνει! Έχω πάρει πουλιά ξερά έως και 52 βήματα. ..με την υγρασία μου κάνει νερά. .
Σημερα "εσφαξα" δυο Gorilla.Ενα σεμι 38 γρμ και ενα 36γρμ.Και τα δυο σε καλυκα που δεν γραφει κατι.Και τα δυο 688 και ΜΒ36.Στο 38αρι 1,95 και στο 36αρι 1,85.Και τα δυο βυσμα συμφωνα με την φωτο που ειδα στο siarm LB rs 15.To semi εχει mb36.με καψουλι 688 και z2m συγκετρωτηρα.
Καλησπερα παιδια,συγνωμη που δεν απαντησα νωριτερα λογω ελλειψης χρονουΟι αιτιες μπορει να ειναι πολλες.Απο λαθος καψυλι,λαθος κλεισημο μεχρι και λαθος πυριτιδα για το βαρος γομωσης.Δωσε μας περισσοτερα στοιχια για να μπορουμε να σου πουμε.(βαρος γομωσης-βαρος και τυπος πυριτιδας-καψουλι-υψος συγκεντρωτηρα-τελεικο υψος κλεισηματος)
το θεμα δεν ειναι η συγκεντρωση,αλλα η ακαπνη με την οποια γεμιζει το ματι μου,να αλλαξω συγκεντρωτηρα που να εχει μεγαλυτερη διαμετρο στη βαση;Οχη βεβεα μια χαρα ειναι το cx2000
Για ακομη καλητερη σηγκετροση βαλε 616 το παει πολη η ΜΒ
Το ισπανικό το πάει ;;;Οχη βεβεα μια χαρα ειναι το cx2000
Για ακομη καλητερη σηγκετροση βαλε 616 το παει πολη η ΜΒ
Πόσα γρ σκάγια;;;Καλησπερα παιδια,συγνωμη που δεν απαντησα νωριτερα λογω ελλειψης χρονου
Λοιπον τα χαρακτηριστικα απο το setup που εφτιαξα ειναι
Πυριτιδα ΜΒ36, 1,85
Καλυκες cheddite με καψουλι CX2000
Συγκεντρωτηρας Β&P,νουμερο σκαγιων 4
Το κλεισιμο εγινε στα 11χιλιοστα απο την ακρη με χρηση μεζουρας!
ΥΣ:Απ οτι γνωριζω σε ενα τετοιο setup θα ταιριαζε ενα καψουλι χαμηλοτερης ισχυος,ετσι δεν ειναι;
Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας
Ναι ξεχασα να το γραψω 36γρ/ν4Πόσα γρ σκάγια;;;
Αν παει λεειΤο ισπανικό το πάει ;;;![]()
Παλι τα αλλαξε εγω τα βρηκα λιγο πιο τσιμπιμενα και ζ2m.buy buy.Σημερα "εσφαξα" δυο Gorilla.Ενα σεμι 38 γρμ και ενα 36γρμ.Και τα δυο σε καλυκα που δεν γραφει κατι.Και τα δυο 688 και ΜΒ36.Στο 38αρι 1,95 και στο 36αρι 1,85.Και τα δυο βυσμα συμφωνα με την φωτο που ειδα στο siarm LB rs 15.
Πολυ καλα φυσιγγια και τα δυο.Οπως ειχα δει και με τα Ολυμπικ του Κουτουμανου παλια η ΜΒ36 παει πολυ καλα στα 38 γρμ.
Ετσι οπως τα περιγραφεις φαινονται ολα οκ.Ισως να δοκιμαζες ενα σκληροτερο συγκεντρωτηρα πχ SG.Αλλη αλλαγη που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις ισχυροτερο καψουλι.πχ688 η ισως να το αφησεις οπως ειναι και να βαλεις ελαφρως μεγαλυτερη στατικη πιεση.Καπου σε καποια λεπτομερια ειναι η διαφορα.Καλησπερα παιδια,συγνωμη που δεν απαντησα νωριτερα λογω ελλειψης χρονου
Λοιπον τα χαρακτηριστικα απο το setup που εφτιαξα ειναι
Πυριτιδα ΜΒ36, 1,85
Καλυκες cheddite με καψουλι CX2000
Συγκεντρωτηρας Β&P,νουμερο σκαγιων 4
Το κλεισιμο εγινε στα 11χιλιοστα απο την ακρη με χρηση μεζουρας!
ΥΣ:Απ οτι γνωριζω σε ενα τετοιο setup θα ταιριαζε ενα καψουλι χαμηλοτερης ισχυος,ετσι δεν ειναι;
Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας
Μβ36 1,90×36 σε σκαγια απο ν.5 και κατωΝαι ξεχασα να το γραψω 36γρ/ν4
Θα ήθελα να ρωτήσω τους εμπειρότερους, όταν λέει παραπάνω χωρίς το κυάθιο τί εννοεί; Αφαιρεί, κόβει κάποιο τμήμα του διασπορέα;Καλησπέρα στην παρεα.
Σκέφτομαι να δοκιμασω ένα ρελιαστο διασπορας για τη μπεκατσα με την έξης συνθεση.
cheddite t3 cx2000 65,40mm mb36 1,80*34/No 7 διασπορεας καρδαρα 22χιλ.χωρις το κυαθιο, ρελιασμα 60,00 χιλ τζαμακι στροφειο i0s.
Πως σας ακούγεται?Εχει γεμισει καποιος συναδελφος κατι παρεμφερες να μας πει εντυπώσεις?