Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ετσι οπως τα περιγραφεις φαινονται ολα οκ.Ισως να δοκιμαζες ενα σκληροτερο συγκεντρωτηρα πχ SG.Αλλη αλλαγη που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις ισχυροτερο καψουλι.πχ688 η ισως να το αφησεις οπως ειναι και να βαλεις ελαφρως μεγαλυτερη στατικη πιεση.Καπου σε καποια λεπτομερια ειναι η διαφορα.
Χαμηλά δεν είναι στο 1,85 ×36 η ΜΒ36;;;.xm.
Εγώ θα την έβαζα 1,90-1,95 με cx2000

Εντελως λαθος καψουλι με πολυ μαλακο βυσμα,οταν γεμιζουμε μια πυριτηδα στα χαμηλοτερα ορια της βαζουμε δυνατο καψουλι.δοκιμασε 1,65/32 με 688-2000-616 με 32γρ......δοκιμασε και ενα ποιο σκληρο βυσμα πχ agouila-gt-sg.ετσι τη δουλευω εγω στα 1,65-32 688 με agouila21
Ο giovàni είναι σκληρός και δέ του φαίνεται,πιο σκληρός και απο τον spàrk
http://www.idiogomosi.com/kafenes/index.php?topic=44.640

Καλησπερα παιδια ξεκιναω και εγω να γεμιζω δικα μου φυσιγγια....ποια ειναι ευκολη πυριτιΑδα για αρχαριους ?Για 32gr ενδιαφερομαι τσιχλα και τρυγονι..ευχαριστω
Α1 1,60 /688 /sg22 /32gr no8./ 57.7τελ. Κλισημο.σε ποιο κριο ανεβα στο 1,65 και δεν θα θες να βαλεις αλλη.

Συναδελφοι καλησπερα και απο εμενα!
Σκεφτομαι να κανω το πρωτο βημα και να ασχοληθω με την ιδιογομωση!Σιγουρα τα πραγματα που πρεπει να μαθω ειναι παρα πολλα και δεν νομιζω να σταματησουν ποτε,καθως οσο ζουμε μαθενουμε .Για αρχη ομως θα ηθελα να μου πειτε ποσο κοστιζει περιπου μια μηχανη ιδιογωμοσης που να συνδιαζει καλη ποιοτητα και καλη τιμη καθως και ενα μεσο ορο τιμης για γομωση 25 φισιγγιων 32 γρ (δηλαδη 1 πακετο) με αριστης ποιοτητας υλικα χωρις "τσιγκουνιες".
Γνωριζω εξ αρχης οτι ακριβεις απαντησεις στα ερωτηματα μου δεν υπαρχουν ,απλα θελω και εγω να κατατοπιστω οσο το δυνατον περισσοτερο!
Ευχαριστω εκ των προτερων!

Και εγω θα τξ υπολόγιζα καπου στα 6-6,50 ευρω το κουτάκι για τσιχλα! Ομως η σιγουριά οτι ρίχνεις καθε φορα το ιδιο φυσιγγια αξίζει πολυ περισσότερα!

Επισνς την lee την εχω διαβάσει μα προτείνεται γενικότερα, πρέπει όντως να ειναι μια πολυ καλη επιλογή για τα πρωτα βήματα! Γνκ μην βιαστείς να κανεις έξοδα και παρε το σιγα σιγα, να δεις οτι σου αρεσει καη αργότερα κανεις πιο στοχευμένες και ακριβές εν μέρει επιλογές

Και εγω θα τξ υπολόγιζα καπου στα 6-6,50 ευρω το κουτάκι για τσιχλα! Ομως η σιγουριά οτι ρίχνεις καθε φορα το ιδιο φυσιγγια αξίζει πολυ περισσότερα!

Επισνς την lee την εχω διαβάσει μα προτείνεται γενικότερα, πρέπει όντως να ειναι μια πολυ καλη επιλογή για τα πρωτα βήματα! Γνκ μην βιαστείς να κανεις έξοδα και παρε το σιγα σιγα, να δεις οτι σου αρεσει καη αργότερα κανεις πιο στοχευμένες και ακριβές εν μέρει επιλογές
Εγω για αρκετα χρονια γεμιζα με την LEE και με μια ρελιαστρα λαναρα gm3και Α1 .Βγαζει αξιοπρεπ. Φησηγκια και εχει και ωραιο 8αρι κλησιμο.μαζι και με μια ζιγαρια ακρ. Δεν θες κατι αλλο. Αυτα ειναι τα βασικα.

Συναδελφοι καλησπερα και απο εμενα!
Σκεφτομαι να κανω το πρωτο βημα και να ασχοληθω με την ιδιογομωση!Σιγουρα τα πραγματα που πρεπει να μαθω ειναι παρα πολλα και δεν νομιζω να σταματησουν ποτε,καθως οσο ζουμε μαθενουμε .Για αρχη ομως θα ηθελα να μου πειτε ποσο κοστιζει περιπου μια μηχανη ιδιογωμοσης που να συνδιαζει καλη ποιοτητα και καλη τιμη καθως και ενα μεσο ορο τιμης για γομωση 25 φισιγγιων 32 γρ (δηλαδη 1 πακετο) με αριστης ποιοτητας υλικα χωρις "τσιγκουνιες".
Γνωριζω εξ αρχης οτι ακριβεις απαντησεις στα ερωτηματα μου δεν υπαρχουν ,απλα θελω και εγω να κατατοπιστω οσο το δυνατον περισσοτερο!
Ευχαριστω εκ των προτερων!
Φιλε μου στην ιδιογομωση δεν υπαρχουν φθηνα και ακριβα υλικα(ανεξαρτητα τη βλέπεισ στησ τιμεσ) το παντρεμα τουσ παίζει ρολο μην μπαινεισ σε αυτο το τρυπακι γιατι εχασεσ.

Status
Not open for further replies.
Back