Τα σκαγια πως ηταν......Έριξα και σε ενα πλαστικό από χλωρίνη και έβαλε πάνω 41 σκάγια στα 60 μέτρα Πραγματικά φοβερό φυσίγγι
Τα σκαγια πως ηταν......Έριξα και σε ενα πλαστικό από χλωρίνη και έβαλε πάνω 41 σκάγια στα 60 μέτρα Πραγματικά φοβερό φυσίγγι
Κεντρικουλα,εκανες?Κάλυκας T3 nobelsport 688 καψουλι
Τι εννοείς;;Τα σκαγια πως ηταν......
Τι του λεεεεεεεες του παιδιου ρε Γιαννη.....ακου εκει κεντρικουλεςΚεντρικουλα,εκανες?
Ριξε αλλη μια σε βρεγμενο καλα περιοδικο και βγαλε φωτο τα σκαγια που θα βρεις απο κοντα πανω σε λευκο φοντο.να δουμε πως τα βγαζει με τοση ζεστηΤι εννοείς;;
γιαννη κεντρικη κανεις μονο στα φυσιγγια με αλευρι?Κεντρικουλα,εκανες?
μπουρλοτο μας βλεπω φετος.....η θα σκονιζουμε τα πουλια η θα τιναζομαστε απο τα αλευρια....χαχαχαχααχχαΕιναι κ πρασινουλα... ΤΩρα που την εχω στα χερια μου σαν λιπασμα για γλαστρες ειναι...
Κωστα πολυ ωραια τουφεκια!! Θα ηθελα να την εβλεπα απο μια μερια την φασσα στα μπασιματα που θα ετρωγε αυτη την τουφεκια... .pop.
Περιμενω να κανω κ εγω δοκιμουλες με την συγκεκριμενη κυρια...
Αν καταλαβα καλα η συνταγη που δοκιμασες ηταν 688-1,85-35+1,3-ζ2μ18 ετσι?
Εσυ κατσε με τη MB σου μαστοραΕιναι κ πρασινουλα... ΤΩρα που την εχω στα χερια μου σαν λιπασμα για γλαστρες ειναι...
Κωστα πολυ ωραια τουφεκια!! Θα ηθελα να την εβλεπα απο μια μερια την φασσα στα μπασιματα που θα ετρωγε αυτη την τουφεκια... .pop.
Κωστα,δεν κανω κεντρική...γιαννη κεντρικη κανεις μονο στα φυσιγγια με αλευρι?
και αμα δεν κλεινει καλα μετα τι κανεις????φωναζεις τον γρηγορη.....χαχαχαχαΚωστα,δεν κανω κεντρική...
Κλεινω σφιχτα το αστερι στο κεντρο του και δεν εχει απώλειες!
Πειραζω τον Γρηγορη !![]()
688-1.85-36γρ-1.3 μπαφερ-ζ2μ 18 νο 6Ειναι κ πρασινουλα... ΤΩρα που την εχω στα χερια μου σαν λιπασμα για γλαστρες ειναι...
Ωχχχχχχ εχεις λαθος παρτιδα στειλτη γρηγορα εδω και σου στελνω gm3
Η gm3 μου φερνει πονοκεφαλο!Ωχχχχχχ εχεις λαθος παρτιδα στειλτη γρηγορα εδω και σου στελνω gm3