Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα Κύριοι και Καλό Μήνα Κυνηγετικά και Μη...!!!
Έχει φτιάξει κανείς σας 40 γρ διασποράς 6αρια ...? Και με τι υλικά ..?

Καρτέρια χωρίς μεγάλη ορατότητα (σχεδόν μπηχτή δηλαδή) σε μεγάλα δέντρα για φάσσα ..
Φτιαξε κατι ισορροπημένο, ελαφρυτερο!!
Ειναι πιο γρηγορο,που σου χρειαζεται,πιο μαλακό, που σου χρειαζεται, αν πρεπει να ριξεις συνεχομενη βολη-ες!
ακομη και τα 32 γραμ,ειναι επαρκεστατα! ;)

Φτιαξε κατι ισορροπημένο, ελαφρυτερο!!
Ειναι πιο γρηγορο,που σου χρειαζεται,πιο μαλακό, που σου χρειαζεται, αν πρεπει να ριξεις συνεχομενη βολη-ες!
ακομη και τα 32 γραμ,ειναι επαρκεστατα! ;)
Δεν διαφωνώ με το σκεπτικό σου Γιάννη .. όμως τα 32 γρ σε 6αρια δε νομίζω ότι θα σου δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα για τη Φάσσα..με τη λογική της άμεσης καταβολής και όχι 50 μέτρα παρακάτω σε πυκνό..
Η επιθυμία μου για 40 γρ ή έστω 36 .. δεν είναι τυχαία και φυσικά δεν είναι όλοι οι κυνηγότοποι ίδιοι.
Ιδανικά θα το έβλεπα κατ' ελάχιστο στα 36 γρ..
Τώρα βάζω τα Lambro Feltro 34 γρ .. είναι ίσως ένα απο τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει ..

Βαγγελη πιστευεις πως αυτη η γομωση, μ'αυτο το Νο σκαγιων, στις αποστασεις κλειστου καρτεριου,δεν θα βάλει αρκετα σκαγια στο πουλι?
Πως δεν θα εχεις καθαρο σκότωμα?
Εαν κρίνω απο τα 34αρια .. κάποιες φορές ναι.. μου φαίνονται "λιγα" ..

Βαγγέλη θεωρώ ότι η εμπειρία σου είναι μικρή ακόμα για να πας σε τόσο βαριά φυσιγγια που θέλουν κ λίγο τσιμπημα στις πιέσεις για να πετύχεις διασπορά... Θα σε συμβουλεψω ωστόσο να δοκιμάσεις ένα διασποράς 32 γρ με 6/7 αναμικτα σκαγια πριν το αππριψεις... Το καλύτερο διασποράς είναι το όπλο στα μέτρα μας κ μετά όλα τα άλλα...

Αφου επιμενεις για βαρη διασπορας χωρις να υπαρχει ουσιαστικος λογος.....καφουλι 688 πυριτηδα Α1 που εχεις ηδη στο 1,70 βυσμα θωδη20 με 35gr 6αρια κλειστο στα 58χιλ

Μια φορά ένας ταλιμπανενός που σηναντιθηκαμε κοντά στο Καρπενήσι που ειμουν για φασσες, κιτοντας υποτιμητικα το σπρινγκερ μου, μου είπε υποτιμητικα να προσέχω γιατί έχει μεγάλους ψυλους το βουνό και μην μου φάνε το σκλι. .sarcastic.Τι μαλακας Θεέ μου. ...pop.

Μια φορά ένας ταλιμπανενός που σηναντιθηκαμε κοντά στο Καρπενήσι που ειμουν για φασσες, κιτοντας υποτιμητικα το σπρινγκερ μου, μου είπε υποτιμητικα να προσέχω γιατί έχει μεγάλους ψυλους το βουνό και μην μου φάνε το σκλι. .sarcastic.Τι μαλακας Θεέ μου. ...pop.
.very happy.

Δεν ειχε και αδικο.big smile..big smile.

m92s:688 2.10x39 No5-6 sg dispenser 58mm αφαιρεσε τελειως τα πεταλα του διασπορεα για να μεινει μονο ο σταυρος
sipe:686 1.60x36 No6 sg dispenser 58mm μην αφαιρεσεις τα πεταλα... αυτο θα σε καλυψει και σε βολες 35 μετρα+

Ξεκινησε η παραγωγη σιγα σιγα για να γινουν και οι δοκιμες......1)πρασινος καλυκας nobel sport t5-m92s(2,15)-zm15-n.5-40gr-57.7
...2)aquilla(1.62)fiocchi t2-spark-32gr-n.6-57.5........3)f2x28(1.40)cheddite t3-spark-30gr-n.7 nickel-58,3.....

TPaBUxl.jpg

Ξεκινησε η παραγωγη σιγα σιγα για να γινουν και οι δοκιμες......1)πρασινος καλυκας nobel sport t5-m92s(2,15)-zm15-n.5-40gr-57.7
...2)aquilla(1.62)fiocchi t2-spark-32gr-n.6-57.5........3)f2x28(1.40)cheddite t3-spark-30gr-n.7 nickel-58,3.....

TPaBUxl.jpg
Το δευτερο πρεπει να ειναι πατημενο στο θεο...το τριτο ειναι ωραιο φυσιγγακι.....και για το πρωτο αν το ριξεις τωρα να εχεις ετοιμο και το τηλ της Καλκο για κανα πιστονι....my man..my man.

Status
Not open for further replies.
Back