Καρτέρια χωρίς μεγάλη ορατότητα (σχεδόν μπηχτή δηλαδή) σε μεγάλα δέντρα για φάσσα ..Διασπορας τοσο βαρια; Ποιος ο λογος αν επιτρεπεται;
Φτιαξε κατι ισορροπημένο, ελαφρυτερο!!Καρτέρια χωρίς μεγάλη ορατότητα (σχεδόν μπηχτή δηλαδή) σε μεγάλα δέντρα για φάσσα ..
Δεν διαφωνώ με το σκεπτικό σου Γιάννη .. όμως τα 32 γρ σε 6αρια δε νομίζω ότι θα σου δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα για τη Φάσσα..με τη λογική της άμεσης καταβολής και όχι 50 μέτρα παρακάτω σε πυκνό..Φτιαξε κατι ισορροπημένο, ελαφρυτερο!!
Ειναι πιο γρηγορο,που σου χρειαζεται,πιο μαλακό, που σου χρειαζεται, αν πρεπει να ριξεις συνεχομενη βολη-ες!
ακομη και τα 32 γραμ,ειναι επαρκεστατα!![]()
Εαν κρίνω απο τα 34αρια .. κάποιες φορές ναι.. μου φαίνονται "λιγα" ..Βαγγελη πιστευεις πως αυτη η γομωση, μ'αυτο το Νο σκαγιων, στις αποστασεις κλειστου καρτεριου,δεν θα βάλει αρκετα σκαγια στο πουλι?
Πως δεν θα εχεις καθαρο σκότωμα?
Αφου επιμενεις για βαρη διασπορας χωρις να υπαρχει ουσιαστικος λογος.....καφουλι 688 πυριτηδα Α1 που εχεις ηδη στο 1,70 βυσμα θωδη20 με 35gr 6αρια κλειστο στα 58χιλΚαλημέρα Κύριοι και Καλό Μήνα Κυνηγετικά και Μη...!!!
Έχει φτιάξει κανείς σας 40 γρ διασποράς 6αρια ...? Και με τι υλικά ..?
Μια φορά ένας ταλιμπανενός που σηναντιθηκαμε κοντά στο Καρπενήσι που ειμουν για φασσες, κιτοντας υποτιμητικα το σπρινγκερ μου, μου είπε υποτιμητικα να προσέχω γιατί έχει μεγάλους ψυλους το βουνό και μην μου φάνε το σκλι.Τι μαλακας Θεέ μου. ...pop.
.smashfrak.Όχ. . . Λάθος τοπικ..off![]()
Δεν ειχε και αδικοΜια φορά ένας ταλιμπανενός που σηναντιθηκαμε κοντά στο Καρπενήσι που ειμουν για φασσες, κιτοντας υποτιμητικα το σπρινγκερ μου, μου είπε υποτιμητικα να προσέχω γιατί έχει μεγάλους ψυλους το βουνό και μην μου φάνε το σκλι.Τι μαλακας Θεέ μου. ...pop.
m92s:688 2.10x39 No5-6 sg dispenser 58mm αφαιρεσε τελειως τα πεταλα του διασπορεα για να μεινει μονο ο σταυροςΚαλημέρα Κύριοι και Καλό Μήνα Κυνηγετικά και Μη...!!!
Έχει φτιάξει κανείς σας 40 γρ διασποράς 6αρια ...? Και με τι υλικά ..?
Αν ομως βαλεις 5/6 με τα ποιο χοντρα Απο κατω ανοιγει ποιο πολυ....Απο το ν7 κατω δεν υπαρχουν μεγαλες διασπορες σε οτι διασπορεα κ να πας λογω βαρους τα σκαγια δεν ανοιγουν το ιδιο γρηγορα
Το δευτερο πρεπει να ειναι πατημενο στο θεο...το τριτο ειναι ωραιο φυσιγγακι.....και για το πρωτο αν το ριξεις τωρα να εχεις ετοιμο και το τηλ της Καλκο για κανα πιστονι...Ξεκινησε η παραγωγη σιγα σιγα για να γινουν και οι δοκιμες......1)πρασινος καλυκας nobel sport t5-m92s(2,15)-zm15-n.5-40gr-57.7
...2)aquilla(1.62)fiocchi t2-spark-32gr-n.6-57.5........3)f2x28(1.40)cheddite t3-spark-30gr-n.7 nickel-58,3.....
![]()