Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλησπερα μηπως αναγνωριζει κανεις την πυριτιδα στη φοτο?ειναι απο ενα φυσιγγι της εταιρειας trust no7 σε 36γρ. Εχω παρει μια κουτα και θα ηθελα να ξερω την πυριτιδα του

Ευχαριστώ πολύ. Με την sipe σε απλές.εχεις τίποτα να προτηνεις?

Συνονοματε μπορει να σε βοηθηση ο Μιλτος που την εχει δουλεψη........

Παρε επινικελωμενα 11/0 και εδω ειμαι να σου πω τι και πως..συνταγες δοξα τω θεω υπαρχουν πολλες
Δωσε βρε φιλε εκηνο το φαρμακερο με την ΜΒ32 στον συνονοματο.......

Μαλλον Βαγγελη δεν πρεπει να πηρε παραπανω απο 2-3 σκαγια και μαλλον με αρκετη αποσταση μεταξυ τους.Προφανως ομως ειναι αποτελεσμα μεγαλης ταχυτητας και σκληρων σκαγιων.Μηπως τα 9ρακια σου ηταν ατσαλινα?
Καλημέρα Φίλε μου...
Δεν ήταν ατσάλινα τα 9αρια δεν χρησιμοποιώ τέτοια ... Και απ οτι είδα δεν πήρε 2-3 σκάγια είχε πάρει πολλά παραπάνω .. γιατί μόλις το σήκωσα άρχιζε και διαλύονταν..

Θα του το δωσω αν μου πει τσοκαρισμα που ριχνει και τι υλικα διαθεται
3*,4*κυνηγαω το γουρούνι. M92s κ sipe έχω στη κατοχή μου. Έχω επίσης Δραμια11/0,13/0,9/0. Δεν έχω θέμα να δουλεψω νέα υλικά αν έχεις κάτι καλό να προτείνεις MiltosL. Εσύ τι τσοκαρισμα χρησιμοποιείς.?

3*,4*κυνηγαω το γουρούνι. M92s κ sipe έχω στη κατοχή μου. Έχω επίσης Δραμια11/0,13/0,9/0. Δεν έχω θέμα να δουλεψω νέα υλικά αν έχεις κάτι καλό να προτείνεις MiltosL. Εσύ τι τσοκαρισμα χρησιμοποιείς.?
Δοκιμασε με την m92s αυτο 12/70 688 2.25 -2.30 αμορτισερ απο ζ2μ15 και φελλο 3 χιλ.+ 1.5 γρ βρωμαλευρο 9 δραμια 11/0 αστερι στα 57..εγω ριχνω με σταθερο φουλ στα γουρουνια..με τις δοσολογιες παιξε λιγο πανω λιγο κατω να βρεις αυτο που σου αρεσει

Last edited:
Τα εννιαβολα δεν είναι χαμηλά σε βάρος για τηνm92s. Έχω buffer balistic products κάνει η πρέπει να βάλω αλεύρι βρωμης? Κάτι άλλο.?

Επίσης Μίλτο στο ρελιασμα τα δραμια πετάγονται κ κάνουν εξογκώματα στον κάλυκα. Πως θα το αποφύγω αυτό.

Δοκιμασε με την m92s αυτο 12/70 688 2.25 -2.30 αμορτισερ απο ζ2μ15 και φελλο 3 χιλ.+ 1.5 γρ βρωμαλευρο 9 δραμια 11/0 αστερι στα 57..εγω ριχνω με σταθερο φουλ στα γουρουνια..με τις δοσολογιες παιξε λιγο πανω λιγο κατω να βρεις αυτο που σου αρεσει
2.30 δεν είναι λίγο ψηλά? Εγώ την έχω δουλέψει μέχρι 2.10 σε ρελιαστο με 10βολια 11/0. Φοβάμαι τις πιέσεις γιατι και το ρελιασμα είναι χαμηλά. μόλις 57mm!

Last edited by a moderator:
Επίσης Μίλτο στο ρελιασμα τα δραμια πετάγονται κ κάνουν εξογκώματα στον κάλυκα. Πως θα το αποφύγω αυτό.

Θα φτιαξεις στον τορνο ενα δαχτυλιδη με εσωτερικη διαμετρο τοση οση να μπαινει σφηχτα στον καληκα......και με υψος τοσο οστε σε καληκα Τ5 (η οποιον χρησιμοποιης για τα βολια) και με κατεβασμενο το στροφειο να μην σου βρησκη .......

2.30 δεν είναι λίγο ψηλά? Εγώ την έχω δουλέψει μέχρι 2.10 σε ρελιαστο με 10βολια 11/0. Φοβάμαι τις πιέσεις γιατι και το ρελιασμα είναι χαμηλά. μόλις 57mm!

Ειναι η κοντρα δοση της M92S. 2.30 χ 34.........και ειναι μεσα στα ασφαλη ορια ......

Καλημέρα Φίλε μου...
Δεν ήταν ατσάλινα τα 9αρια δεν χρησιμοποιώ τέτοια ... Και απ οτι είδα δεν πήρε 2-3 σκάγια είχε πάρει πολλά παραπάνω .. γιατί μόλις το σήκωσα άρχιζε και διαλύονταν..
Βαγγελη για μενα καλο φυσσιγγι που να βρισκω πανω στο θυραμα σκαγια δεν υπαρχει. Αν εξαιρεσω καποια που στραπατσαριζονται πανω σε κοκκαλα κ μενουν μεσα ολα τα αλλα ειναι διαμπερη κ τα πουλια χωρις σταγονα αιμα πανω τους. Αποψη μου οτι εκανες σωστο στησιμο τον υλικον σου

Οτι σου δινω ειναι δοκιμασμενο απο μενα που πρωτα εχω στον νου μου την ασφαλεια μου..ψηλα δεν το λες εχει δρομο ακομα..στο δωσα στο πολυ νορμαλ του με ταχυτητες στα 440 μ/δ περιπου που ειναι υπεραρκετα για να καταβαλουν γουρουνι..με αυτο το φυσιγγι εχουν πεσει παρα πολλα ζωα..α και κατι ακομα ο Μιχαλης σου εδωσε μια πολυ χρηαιμη συμβουλη για το δαχτυλιδι..κανε πρωτα αυτο και μετα ξεκινα να γεμιζεις..θα σε σωσει απο το να κανει βυζια ο καλυκας και να μπαινει σφηνα στην θαλαμη

Καλησπέρα ..
Την PSB1 την έχει δουλέψει κανείς στα 35 γρ σε 5αρια 6αρια.. έχει να προτείνει κάποιος setup σε αυτά τα γραμμάρια.. ?
Ευχαριστώ
Βαγγέλης

Status
Not open for further replies.
Back