Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ελαφρυ,34αρη,ρελιαστο και σε χοντρα σκαγια....ειδικα με μια πυριτηδα για τελειως διαφορετικο ευρος γομωσεις.xm.για τη θηραμα και σε τη νουμερα τη θελεις και γιατι tekna
με τους "παλιούς" δεν βγάζεις άκρη..
έχω δοκιμάσει σχεδόν ότι φυσίγγι κυκλοφορεί στην αγορά...και βλέπεις τον παππού με το μονόκανο και το 32αράκι σιπε,νμρ 3 να κατεβάζει την πάπια απο 35 μέτρα ξερή..μετά σκέφτεσαι τι κάνεις λάθος..

έχω δοκιμάσει σχεδόν ότι φυσίγγι κυκλοφορεί στην αγορά...και βλέπεις τον παππού με το μονόκανο και το 32αράκι σιπε,νμρ 3 να κατεβάζει την πάπια απο 35 μέτρα ξερή..μετά σκέφτεσαι τι κάνεις λάθος..
αλλο sipe αλλο tecna φιλε μου η πρωτη απο 31μεχρει36 η αλλοι απο 36 και πανο

Πολη απλά Παύλο. Το δουλεύει το όπλο του και τα πετυχαίνει.

Ε τοτε βρες καλυκες αφρεζαριστους η κοψτε τους, δυνατο καψουλι οπως το 688.σταθερα τα σκαγια σου στα 34 που θες.πυριτηδα ξεκινα απο 1,80 και ανεβαινε ανα 0,05 μεχρι οπου τη βρεις.πιστευω στα κοντα στα 2gr μπορει και παραπανω...τζαμακι ετσι οχι χαρτακι στο κλεισιμο

μιλτο καιγεται πολυ καλα και ειναι και δυνατη τουφεκια λογο μικρου θαλαμου καυσης !
Μου δινεις ωραια σκεψη για σεταπ σε τετοιους καλυκες..το σκεφτομουν αλλα δεν το ειχα κανει για τετοια νουμερα σκαγιων..θα δοκιμασω την σιπε σε κανενα μινισελ σεταπ

παιδιά ευχαριστώ πολύ μου δώσατε όλοι πολύ χρήσιμες πληροφορίες! και επειδή βλέπω ότι είστε όλοι προχωρημένοι ιδογομωτές θα ήθελα πολύ να μου λύσετε μια απορία ακόμη: αν βάλω λιπασμένη μαλλινόταπα απευθείας πάνω στην πυρίτιδα υπάρχει πρόβλημα;;;????

12/55.5. (κομμενος καλυκας)tecna:686 1.70x33 No5-6 θωδης 16 ρελι στα 50 χιλιοστα
ενα πολυ ωραιο φυσιγγιο τυπου mini -shotshell!
καλησπερα σε αυτο το σεταπ εχω κανει λαθος και ετσι δεν θα σας βγαινει η ογκομετρια για να κλεισετε σωστα το φυσιγγι. το σωστο ειναι το παρακατω
12/57(κομμενος καλυκας) TECNA:686 1.70X33 No6 ΘΩΔΗΣ 16 αυτος που εχει 5πεταλα στρογγυλο ρελι στα 51.5 χιλιοστα
12/60.5(κομμενοσ καλυκας)TECNA:CX2000 1.70X33 No6 SG 12 πρασινος στρογγυλο ρελι στα 55 χιλιοστα

qWXrSWJ.jpg

n42kkGc.jpg

Βραδινες ανησυχιες με γνωμονα τις γαλαζιες κυριες...mb36 και αλευρι βρωμης

https://drive.google.com/file/d/0B2xfyLlWqoO7ZzdEZUFidDIyOTQ/view?usp=drivesdk
Καλημερα,θα ηθελα να κανω μια ερωτηση,εφτιαξα αυτα τα φυσιγγια!
Το δεξι οπως βλεπετε ειναι χαραγμα και ρελιασμα,,το αριστερο ειναι χαραγμα,τριτο σταδιο,ρελιασμα.,.
γιατι το αριστερο μου κανει ενα φουσκωμα στην μεση;
Οταν δουλευα το τριτο αταδιο ετσι εβγαιναν,,οταν μονο χαραγμα και ρελιασμα οπως το δεξι.
Εννοειτε οτι ειναι ολα τα υλικα ιδια,και ο ελευθυρος χωρος 11mm.
Χρισημοποιω την presa omv smart plus!
Μηπως πρεπει να ανεβασω το τριτο σταδιο πιο ψηλα??

Status
Not open for further replies.
Back