Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μπορεις!
Για να πανε σωστα τα σκαγια,ισομοιρασμενα,
γυρνα αναποδα τον καλυκα, οταν τοποθετήσεις τον ελικα κι εχει φτασει το στρογγυλο κομματι του να φραζει την εξοδο των σκαγιων.
Κουνησε τον καλυκα για να πανε παντου τα σκαγια και στα 4 τεταρτημορια.
Τον πιεζεις να πατησει και ρελιαζεις.
Αυτο το στησιμο,μπορει να σου αφησει κενο στο κεντρο της κατανομης....
Δεν φρακαρει τιποτα!!:)
Μπορει να κανεις 4 δοκιμες και να σου παρουσιασει την ανωμαλία στην 5η...;)
Ειναι εν δυναμει,να συμβει...

Last edited:
Ευχαριστω γιαννη.
Στο φυσιγγι με τον ελικα αναποδα αφηνω 6mm ελευφερο χωρο.σωστα;.Επειδη δεν μου βγαινει σε ογκομετρια μπορω πανω απο το αμορτισερ να βαλω φελο 2 χιλιοστων;
Στο αλλο θα κανω δοκιμες αφου δεν ειναι επικυνδινο!

https://drive.google.com/file/d/0B2xfyLlWqoO7SW5rdTdabFRiVTg/view?usp=drivesdk

https://drive.google.com/file/d/0B2xfyLlWqoO7Q2dsTUZ3cG1pWFU/view?usp=drivesdk
Αν δουλεψω το αμορτισερ αυτο με τον ελικα ετσι,θα εχω μεγαλυτερη διασπορα;;θα υπαρχει καποιο προβλημα να το χρησιμοποιησω;;
Με α1 γεμιζω γιαννη.
Αυτο που εκανα εγω.εβαζα τα σωστα υλικα, ωστε χωρις να πατησω καθολου,εμενε ελευθερος χωρος ακριβως 11mm.
Συνεχιζω με τον ιδιο τροπο;;
Δοκιαμσε το αυτο το σεταπ..το ριχνω 3 χρονια στην μπεκατσα και ειναι παρα πολυ καλο

Μιλτο γιαυτο το θελω,,για τα πολυ σφιχτα μερη!
Πουρναρια!
Και γω σε πουρναρι κυνηγαω 5 -10 μετρα ριχνεις το πολυ..κανει αρκετα μεγαλη διασπορα με 3 αστρα τσοκ..αυτο το στησιμο του διασπορεα ειναι τουφεκια και τεζα

Καλησπέρα παιδιά .....έχουμε κανένα σετ απ με Α1. ×34 νούμερο 4.....πιο πολύ με ενδιαφέρει μήκος κάλυκα και συγκεντρωτηρας για πιο σφιχτή τουφέκια....χωρίς Μπάγερ... ευχαριστώ

Καλησπέρα παιδιά .....έχουμε κανένα σετ απ με Α1. ×34 νούμερο 4.....πιο πολύ με ενδιαφέρει μήκος κάλυκα και συγκεντρωτηρας για πιο σφιχτή τουφέκια....χωρίς Μπάγερ... ευχαριστώ
1.70-75./cx2ooo ./20 giovani. /34 γρ νο 4./58 χίλ. Τελ.κλισημο. ολλα αυτά με μικροδιαφορες ανάλογα την θερμοκρασία.και 18ρη μπορείς να βάλεις αν κλ .πολισταδιακα.

Προχθές έκανα κάποιες δοκιμές με c7 στα 34γρ μια συνταγή 1,63χ34 2000 και sg20 με φελλό cal 20. νο5 6* και το ίδιο ακριβώς σε 1,65.
Στην πρώτη περίπτωση η τουφεκιά ήταν ζωγραφιά σαν κατανομή και στην δεύτερη λίγο χειρότερη, είχε κάποιες ομαδούλες 3ων σκαγιών αλλά κόντεψε να γκρεμίσει τον πίνακα στα 40μετρα με το passing.
O προβληματισμός μου είναι σε ότι αφορά την θερμοκρασία η ζέστη ήταν αρκετή το Σάββατο. Να μείνω στο 1,63 ή να πάω στο 1,65 με την προοπτική να μαζευτεί με το κρύο. Από ανάκρουση και οι δυο τουφεκιές αρκετά μαλακές και απο διάτρηση με 1,63 περίπου όσο το f3x34 με την ζέστη.
Ένας φίλος που ήταν μαζί ήταν υπέρ του 1,65 λόγο ταχύτητας και δύναμης κρούσης κ ας χάσει λίγο σε κατανομή (οι φωτό μου βγήκαν χάλια, δεν εχει νόημα να τις ανεβάσω.)

Προχθές έκανα κάποιες δοκιμές με c7 στα 34γρ μια συνταγή 1,63χ34 2000 και sg20 με φελλό cal 20. νο5 6* και το ίδιο ακριβώς σε 1,65.
Στην πρώτη περίπτωση η τουφεκιά ήταν ζωγραφιά σαν κατανομή και στην δεύτερη λίγο χειρότερη, είχε κάποιες ομαδούλες 3ων σκαγιών αλλά κόντεψε να γκρεμίσει τον πίνακα στα 40μετρα με το passing.
O προβληματισμός μου είναι σε ότι αφορά την θερμοκρασία η ζέστη ήταν αρκετή το Σάββατο. Να μείνω στο 1,63 ή να πάω στο 1,65 με την προοπτική να μαζευτεί με το κρύο. Από ανάκρουση και οι δυο τουφεκιές αρκετά μαλακές και απο διάτρηση με 1,63 περίπου όσο το f3x34 με την ζέστη.
Ένας φίλος που ήταν μαζί ήταν υπέρ του 1,65 λόγο ταχύτητας και δύναμης κρούσης κ ας χάσει λίγο σε κατανομή (οι φωτό μου βγήκαν χάλια, δεν εχει νόημα να τις ανεβάσω.)
Να πας στο 1,70

όχι δεν πρόσεξα,αλλά ήταν χάλια έτσι και αλλιώς από τα μαλλινόταπα που έριξα.. Γιατί ρωτάς όμως;
Τσαμπα την ψαχνησ εκει την tecna φιλαρακι...στο λεει γιατι η κανη σου θα εχει ακαυτη μπαρουτι μεσα στα γραμαρια που την βαζεισ....δεν ξερω αν είσαι νεοσ η παλιοσ ιδιογωμοτισ αλλα σε συμβουλευουν πολυυυυ λαθοσ παρτο αλλιώς το θεμα αν θεσ να φτιαξησ σωστα φυσηγγια

Τσαμπα την ψαχνησ εκει την tecna φιλαρακι...στο λεει γιατι η κανη σου θα εχει ακαυτη μπαρουτι μεσα στα γραμαρια που την βαζεισ....δεν ξερω αν είσαι νεοσ η παλιοσ ιδιογωμοτισ αλλα σε συμβουλευουν πολυυυυ λαθοσ παρτο αλλιώς το θεμα αν θεσ να φτιαξησ σωστα φυσηγγια
ανέφερα πιο πάνω πως ψάχνουμε συνταγή για φίλο που έχει απόθεμα tecna δεν μπορεί όμως τις βαριές τουφεκιές,τα 32 γρ είναι η αγάπη του.. Το έβρος της tecna ξεκινάει από 32 και καταλήγει στα 56γρ. Γιατί να μην την δουλέψει στα 32 αν βγει ένα καλό σεταπ; τώρα το που θα σταματήσει δεν ξέρω ,στο 1.90 με 688 στα 2.00 ; θα ανεβαίνουμε σταδιακά και θα δούμε...

Status
Not open for further replies.
Back