Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτα τα νικελ σκετα κουκλια ειναι........(ειδικα μεσα σε lb6....sarcastic..sarcastic..sarcastic.).....!!!!!
Τα νικελ δεν τα αλλαζω με τιποτα..φετος ολα τα ζωα με νικελ πεσανε..lb6 αυτη την φορα δεν εβαλα γιατι θα πανε με το φουλ..τα lb6 εχω στοκ απο περσυ μια 100αδα

Τα νικελ δεν τα αλλαζω με τιποτα..φετος ολα τα ζωα με νικελ πεσανε..lb6 αυτη την φορα δεν εβαλα γιατι θα πανε με το φουλ..τα lb6 εχω στοκ απο περσυ μια 100αδα
Πως ακριβώς στήνεις τα νίκελ Μίλτο?

Καλησπέρα παιδιά.....τι είναι η κόντρα δόση ?σε τι μπορεί να μας είναι χρήσιμο ένα τέτοιο φυσιγγι?
Ειναι αυξηση του ενδεικνυομενου βαρους μιας πυριτιδας με αντιστοιχη μείωση του βάρους σκαγιων .
Ζητουμενο οι αυξημενες, κατα πολυ,αρχικες ταχύτητες και συναμα οι καλες συγκεντρωσεις-κατανομές σε μεγαλες αποστάσεις ,λογω μικροτερης στηλης σκαγιων.
Ειναι περισσοτερο σύνθετο απο οτι ακουγεται!
Θελει ψάξιμο,ιδιαιτερη προσοχη,ΔΟΚΙΜΗ ΠΙΕΣΕΩΝ.
Ιδιαιτερο στήσιμο, που δεν συμφωνει με τα στάνταρ για τα οποια εχει κατασκευαστει μια πυριτιδα.
Αυτο,απο μονο του,απαιτει μεγαλη προσοχη!!

μετα τις ανησυχιες του μιλτου ηρθαν και οι δικες μου.....sipe 1.50-31grn.7-spark-fiocchi T2....
hsTHHCc.jpg

2UTYnpH.jpg
Με τι ρελιάζεις Κώστα?

Είναι αρελιαστα ακόμα Βασίλη.... Σε κολονατο δράπανο με ρηχό του Λαναρά αν και ψηνομαι να πάρω το βαθυ
Ρέλιαζα και εγώ σε κολονάτο δράπανο με στροφείο του Λαναρά , πριν μερικές μέρες πήρα απο αγγελία μέλους του φόρουμ ένα επώνυμο ιταλικό ατσάλινο στροφείο...... Χάος η διαφορά στην εικόνα του ρελιού αλλά και στην άνεση με την οποία ρελιάζει το νεο στροφείο .

Ρέλιαζα και εγώ σε κολονάτο δράπανο με στροφείο του Λαναρά , πριν μερικές μέρες πήρα απο αγγελία μέλους του φόρουμ ένα επώνυμο ιταλικό ατσάλινο στροφείο...... Χάος η διαφορά στην εικόνα του ρελιού αλλά και στην άνεση με την οποία ρελιάζει το νεο στροφείο .
Βαγγέλη δεν είμαι ευχαριστημένος με δυο πραγματα..... Το ενα είναι το μαχαιράκι της Lee το οποίο μου τα βγάζει με αρκετές γωνίες και μετα φυσικά του Λαναρά το Στροφειο... Σκέφτομαι για omv

Βαγγέλη δεν είμαι ευχαριστημένος με δυο πραγματα..... Το ενα είναι το μαχαιράκι της Lee το οποίο μου τα βγάζει με αρκετές γωνίες και μετα φυσικά του Λαναρά το Στροφειο... Σκέφτομαι για omv
Είναι λεφτά που σίγουρα θα ευχαριστηθείς που ξόδεψες. Θα βλέπεις φυσίγγια λες και βγήκαν από το εργοστάσιο.

Είναι λεφτά που σίγουρα θα ευχαριστηθείς που ξόδεψες. Θα βλέπεις φυσίγγια λες και βγήκαν από το εργοστάσιο.
Θ αγοράσω πρωτα το στροφείο της omv για να δω αν διορθώνει τις γωνίες απο το μαχαιράκι της μηχανης

Θ αγοράσω πρωτα το στροφείο της omv για να δω αν διορθώνει τις γωνίες απο το μαχαιράκι της μηχανης
Αν καταλαβαίνω σωστά , και εγώ που κλείνω με MEC αλλά με μεταλλικό μαχαιράκι προσαρμοσμένο , το κλείσιμο έχει κάποιες γωνίες εξωτερικά πριν το ρέλιασμα , εξαλείφονται με το στροφείο , καλύτερα να πάρεις πρώτα το στροφείο και να δεις , λογικά θα βγαίνουν άψογα.

Γεια σου παρεα.
θαθελα την γνωμη σας για τις δυο συνταγες με ΜΒ32
12/68,5-CX2000-1,65X31,5-PISTON SKEET 23-57-* και
12/68,5-cx2000-165x32-Biorientabile 21-n9-* 57
Εχω την ΜΒ32 και θελω να πεσω λιγο στα γρ. Απο τα διαβασματα που εχω κανει κατεληξα σε αυτα τα δυο τι λετε?
(Οπλα Βαικαλ σ/π 18,2 και Βαικαλ πλαγιο 18,55 )

12/68,5-CX2000-1,65X31,5-PISTON SKEET 23-57-* και
12/68,5-cx2000-165x32-Biorientabile 21-n9-* 57

Καλημερα,
σατ 57 χιλιοστα, δεν ειναι τερμα πατημενοι οι συγκεντρωτηρες κ ειδικα ο Bior21?
Για τον piston skeet δεν θυμαμαι γιατι δεν χρησιμοποιω, αλλα ο Bior μιας κ εχω δοκιμασει να τον ταιριαξω με την ΜΒ32 πιστευω θα ειναι υπερβολικα πατημενος...
Την πρωτη συνταγη την εχω ριξει πολυ , αλλα με κλεισιμο στα 57,5 κ z2m24 κ ειναι φωτια... Λογικα θα σου δουλεψει κ με το piston... Ισως ομως θελει ρελιασμα στα 57,5

Status
Not open for further replies.
Back