Τα νικελ δεν τα αλλαζω με τιποτα..φετος ολα τα ζωα με νικελ πεσανε..lb6 αυτη την φορα δεν εβαλα γιατι θα πανε με το φουλ..τα lb6 εχω στοκ απο περσυ μια 100αδαΑυτα τα νικελ σκετα κουκλια ειναι........(ειδικα μεσα σε lb6...).....!!!!!
Τα νικελ δεν τα αλλαζω με τιποτα..φετος ολα τα ζωα με νικελ πεσανε..lb6 αυτη την φορα δεν εβαλα γιατι θα πανε με το φουλ..τα lb6 εχω στοκ απο περσυ μια 100αδαΑυτα τα νικελ σκετα κουκλια ειναι........(ειδικα μεσα σε lb6...).....!!!!!
Πως ακριβώς στήνεις τα νίκελ Μίλτο?Τα νικελ δεν τα αλλαζω με τιποτα..φετος ολα τα ζωα με νικελ πεσανε..lb6 αυτη την φορα δεν εβαλα γιατι θα πανε με το φουλ..τα lb6 εχω στοκ απο περσυ μια 100αδα
Ναι ακριβώς το σεταπ εννοώ.Οπως και με τα μολυβδινα στηνοντε..το σεταπ εννοεις πιο ειναι;
Ειναι αυξηση του ενδεικνυομενου βαρους μιας πυριτιδας με αντιστοιχη μείωση του βάρους σκαγιων .Καλησπέρα παιδιά.....τι είναι η κόντρα δόση ?σε τι μπορεί να μας είναι χρήσιμο ένα τέτοιο φυσιγγι?
Με τι ρελιάζεις Κώστα?μετα τις ανησυχιες του μιλτου ηρθαν και οι δικες μου.....sipe 1.50-31grn.7-spark-fiocchi T2....
![]()
![]()
Είναι αρελιαστα ακόμα Βασίλη.... Σε κολονατο δράπανο με ρηχό του Λαναρά αν και ψηνομαι να πάρω το βαθυΜε τι ρελιάζεις Κώστα?
Μην τα πατήσεις πολύ 58 χίλ. Τελ.κλισημο είσαι οκ. Με 616 να υποθέσω.Είναι αρελιαστα ακόμα Βασίλη.... Σε κολονατο δράπανο με ρηχό του Λαναρά αν και ψηνομαι να πάρω το βαθυ
Γιώργη ακριβως έτσι.... Fiocchi είναι αυτός και εκεί ακριβως έλεγα για ρελι και για την ακρίβεια στα 57.8Μην τα πατήσεις πολύ 58 χίλ. Τελ.κλισημο είσαι οκ. Με 616 να υποθέσω.
Ρέλιαζα και εγώ σε κολονάτο δράπανο με στροφείο του Λαναρά , πριν μερικές μέρες πήρα απο αγγελία μέλους του φόρουμ ένα επώνυμο ιταλικό ατσάλινο στροφείο...... Χάος η διαφορά στην εικόνα του ρελιού αλλά και στην άνεση με την οποία ρελιάζει το νεο στροφείο .Είναι αρελιαστα ακόμα Βασίλη.... Σε κολονατο δράπανο με ρηχό του Λαναρά αν και ψηνομαι να πάρω το βαθυ
Βαγγέλη δεν είμαι ευχαριστημένος με δυο πραγματα..... Το ενα είναι το μαχαιράκι της Lee το οποίο μου τα βγάζει με αρκετές γωνίες και μετα φυσικά του Λαναρά το Στροφειο... Σκέφτομαι για omvΡέλιαζα και εγώ σε κολονάτο δράπανο με στροφείο του Λαναρά , πριν μερικές μέρες πήρα απο αγγελία μέλους του φόρουμ ένα επώνυμο ιταλικό ατσάλινο στροφείο...... Χάος η διαφορά στην εικόνα του ρελιού αλλά και στην άνεση με την οποία ρελιάζει το νεο στροφείο .
Είναι λεφτά που σίγουρα θα ευχαριστηθείς που ξόδεψες. Θα βλέπεις φυσίγγια λες και βγήκαν από το εργοστάσιο.Βαγγέλη δεν είμαι ευχαριστημένος με δυο πραγματα..... Το ενα είναι το μαχαιράκι της Lee το οποίο μου τα βγάζει με αρκετές γωνίες και μετα φυσικά του Λαναρά το Στροφειο... Σκέφτομαι για omv
Θ αγοράσω πρωτα το στροφείο της omv για να δω αν διορθώνει τις γωνίες απο το μαχαιράκι της μηχανηςΕίναι λεφτά που σίγουρα θα ευχαριστηθείς που ξόδεψες. Θα βλέπεις φυσίγγια λες και βγήκαν από το εργοστάσιο.
Αν καταλαβαίνω σωστά , και εγώ που κλείνω με MEC αλλά με μεταλλικό μαχαιράκι προσαρμοσμένο , το κλείσιμο έχει κάποιες γωνίες εξωτερικά πριν το ρέλιασμα , εξαλείφονται με το στροφείο , καλύτερα να πάρεις πρώτα το στροφείο και να δεις , λογικά θα βγαίνουν άψογα.Θ αγοράσω πρωτα το στροφείο της omv για να δω αν διορθώνει τις γωνίες απο το μαχαιράκι της μηχανης
12/65 cx2000 mb32 2.00 z2m15 +φελλο 3 χιλ καλ.20 μεσα 8 δραμια 11/0 +1.5 βρωμαλευρο τζαμακι ρελι στα 60Ναι ακριβώς το σεταπ εννοώ.
12/68,5-CX2000-1,65X31,5-PISTON SKEET 23-57-* και
12/68,5-cx2000-165x32-Biorientabile 21-n9-* 57
12/65 cx2000 mb32 2.00 z2m15 +φελλο 3 χιλ καλ.20 μεσα 8 δραμια 11/0 +1.5 βρωμαλευρο τζαμακι ρελι στα 60