Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θα ήθελα να πω κατι, τελευταία πολυ ακούγονται η ισπανικές, εχω την εντύπωση πως όλο αυτό ειναι και λίγο κατευθυνόμενο λόγο της μη εισαγωγής κάποιον πυρητιδων.
Αισθανόμαι ότι μας της επιβάλουν σιγά σιγά λες και ειναι μονόδρομος. Εχω δοκιμαση τέσσερις απο αυτές και με της τρεις έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος αλλα οκ δεν ειναι και πανάκια.

Θα ήθελα να πω κατι, τελευταία πολυ ακούγονται η ισπανικές, εχω την εντύπωση πως όλο αυτό ειναι και λίγο κατευθυνόμενο λόγο της μη εισαγωγής κάποιον πυρητιδων.
Αισθανόμαι ότι μας της επιβάλουν σιγά σιγά λες και ειναι μονόδρομος. Εχω δοκιμαση τέσσερις απο αυτές και με της τρεις έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος αλλα οκ δεν ειναι και πανάκια.

Σαν να το εγραφα εγω. Εχω δοκιμασει 2 απο αυτες, και σκοπευτικα φυσιγγια γεμισμενα στα 28γρ. Τα φυσιγγια τα βρηκα πολυ καλα, και ως αισθηση και ως αποτελεσμα, τις πυριτιδες πολυ εντονες ως συμπεριφορα για τα γουστα μου. Παρολα αυτα, οτι γεμισα ηταν καλο και αποτελεσματικο.

Κλείσιμο στα ποσα χιλιοστά?
57,8 πατημα σε δυο σταδια χαραγμα..ρελιασμα.
Εμενα με ενδιαφέρει να βγαζω ενα οικονομικο τσιχλοφυσηγγιο.και αφου με 5,70 μεχρει 6-ευρ..το βγαζω με ισπανικα υλικα.γιατι οχι

Με την psb1 τα πήγα καλα και στο cal 12 και στο 20, με την csb6 στα δισκάκια πολυ καλα και με την csb 5 τα πήγαμε εξερετικα απο τα 26 γραμμάρια έως τα 30 στα τσιχλακια έκανε θραύση, μακαρι να δούλευε και στο εικοσαρι.
Για το 20σαρι mb36/s4 εξερετικεσ και η δυο

θεωρο βικτωρα οτι στο εικοσαρι δεν χρειαζεται να χανεσε μεσα στης πυριτηδες με μια δυο κανεις παπαδες στο εικοσαρι,
μην ξεχνας και τον αυλο στο εικοσαρι που ειναι στενος για αυτο λεω οτι δεν του αρεσουν η ζορικες.

Status
Not open for further replies.
Back