Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θελω και εγω μαγκνουμ κ. Μιλτο...!!!
Εσεις κυρ Μιχαλη αν μας βρειτε καμια Αμερικανα ξερετε μπλε κοκκινη κανεναν Ηρακλη κλπ θα σας βολεψουμε καπως..αντε και καμια 800αρα που πηρε το ματι μου στο μπακαλοδεφτερο ενα σεταπ σε δραμιαρα

Last edited:
Μιχαλη σεταπ που βρηκα 12βολο με τεκνα
12/76 616 2 γρ τεκνα sg magnum 12 δραμια 11/0 νικελ φελακι ή τζαμακι ρελι στα 71χιλ..προσεχε μονο επειδη το σεταπ αυτο αν θυμαμαι καλα το ειχα με το λοτ του 12 και η κωλοτεκνα εχει ασταθειες ξεκινατο και λιγο χαμηλοτερα και ανεβα μεχρι εκει που το βλεπεις οτι σε ικανοποιει..θα ψαξω και για m92s που μου αρεσει περισσοτερο αν βγαλω ακρη με τα τεφτερια μου
Αν θες σε αστερι σε 12/70 ομως εχω αυτο
12/70 cx2000 1.90 sg12 πρασινος 12 δραμια 11/0 +1 γρ μπαφερ κλεισιμο αστει στα 58

Last edited:
12/76 616 2 γρ τεκνα sg magnum 12 δραμια 11/0 νικελ φελακι ή τζαμακι ρελι στα 71χιλ.
Το κλείσιμο στα 71χιλ. δεν νομίζω ότι θα δουλέψει στα Ιταλικά ημιαυτόματα (αν δεν έχουν θαλάμη 3.5"). Μάλλον θα προκαλέσει προβλήματα τροφοδοσίας.

Μιχαλη σεταπ που βρηκα 12βολο με τεκνα
12/76 616 2 γρ τεκνα sg magnum 12 δραμια 11/0 νικελ φελακι ή τζαμακι ρελι στα 71χιλ..προσεχε μονο επειδη το σεταπ αυτο αν θυμαμαι καλα το ειχα με το λοτ του 12 και η κωλοτεκνα εχει ασταθειες ξεκινατο και λιγο χαμηλοτερα και ανεβα μεχρι εκει που το βλεπεις οτι σε ικανοποιει..θα ψαξω και για m92s που μου αρεσει περισσοτερο αν βγαλω ακρη με τα τεφτερια μου
Αν θες σε αστερι σε 12/70 ομως εχω αυτο
12/70 cx2000 1.90 sg12 πρασινος 12 δραμια 11/0 +1 γρ μπαφερ κλεισιμο αστει στα 58
Και εγώ m92s δούλευω Μιλτο. Παραθέτω κι εγώ ένα setup για τους φίλους γουρούναδες 12/70 cx2000 bior14 8 βόλια 13/0 2.05γρ m92s ( buffer ανάλογα με την εταιρεία ) του Κενταύρου που χρησιμοποιώ γύρω στα 3"γρ κλείσιμο στα 57,6*

Το κλείσιμο στα 71χιλ. δεν νομίζω ότι θα δουλέψει στα Ιταλικά ημιαυτόματα (αν δεν έχουν θαλάμη 3.5"). Μάλλον θα προκαλέσει προβλήματα τροφοδοσίας.
Σωστα Λευτερη..το χω γραμμενο με οπλο δοκιμης baikal 153 3.5" μαζι με κατι αλλα που δοκιμασα τοτε

Αβυσσος η ψυχη της..μπαρουτης:confused:.Αλλαξα σε ενα γεμισμα το καψουλι απο μεσαιο σε ισχυρο(απο 686 σε 688 και απο Τ3 σε Τ2)και αντι να αγριεψει και να "γκαζωσει" αυτο .."χαλαρωσε"!!:eek:Ωραιο εγινε ομως.sarcastic.
Συγκεκριμενα σε Τ3-686 tecna 1.90X35 που ειχα μετρησει πριν 3-4 χρονια ξεπερνουσε τα 415μ/δ.Τωρα με μονη αλλαγη στο καψουλι και το υψος του μεταλου στον καλυκα με το ζορι πιανει 400,Απο 394 μεχρι 400.Και εχει και μαλακοτερη αισθηση αφου πεσαν τα γκαζια...think
Ειναι βεβαια και αλλο λοτ η μπαρουτη αλλα παλι τοσο διαφορα?Θα τσεκαρω την ζυγαρια αυριο.Λες να τα έπαιξε ??

Εσεις κυρ Μιχαλη αν μας βρειτε καμια Αμερικανα ξερετε μπλε κοκκινη κανεναν Ηρακλη κλπ θα σας βολεψουμε καπως..αντε και καμια 800αρα που πηρε το ματι μου στο μπακαλοδεφτερο ενα σεταπ σε δραμιαρα
Πες μου ότι έχεις σετ απ με hercules σε δραμιαρα!

αυτη η ρουφιανα του δεκατρεια και στο εικασαρι ειδα και επαθα να την καψω.
Αν ειναι και αλλο λοτ οπως λες ειναι τελειος αλλο φυσιγγιο
Ειναι πραγματι εντελως αλλο.Η αληθεια ειναι περιμενα διαφορα αλλα οχι αυτη.Αν δουλεψει σταθερα δεν ειναι παντως ασχημη.Εβγαλε πολυ μαζεμενη τουφεκια.Θα δειξει..

Ειναι πραγματι εντελως αλλο.Η αληθεια ειναι περιμενα διαφορα αλλα οχι αυτη.Αν δουλεψει σταθερα δεν ειναι παντως ασχημη.Εβγαλε πολυ μαζεμενη τουφεκια.Θα δειξει..

Φιλε οι καινουργιοι πινακες της Nobelsport για την TEcna ειναι αυτοι...

Οποτε μαλλον θα χρειαστει να ανεβεις... ;) Δειχνουν ωραιες παντως οι πιο προσφατες παρτιδες κ στις δοκιμες...

Πολυ χαμηλες ταχητιτες δινει παντος ενα που ειχα μετρισει ιδιογομοση 1,95 χ36 με θοδη 20 και 686 με φρανκι φουλ μου ειχε δοσει 435 μεσο ορο με λοτ ποιο παλιο δεν θυμαμε
Μαλον θα ειναι ακομα ποιο προοδευτικη γιατι βαζει και 688 και αρκετη ποσοτιτα καλο αυτο για μας

Φιλε οι καινουργιοι πινακες της Nobelsport για την TEcna ειναι αυτοι...

Οποτε μαλλον θα χρειαστει να ανεβεις... ;) Δειχνουν ωραιες παντως οι πιο προσφατες παρτιδες κ στις δοκιμες...
Μαλιστα...Ουτε ενα υλικο δεν θα μεινει σταθερο.Ουτε καν η tecna εμεινε σταθερη που ειναι "ονομα".Και παλι καλα φιλε που το εμαθες,βρηκες πινακα και μας το ειπες.shake hands..Θα εψαχνα ακομα τι φταιει..
Και "φορτωθηκα" τσαμπα και ενα σωρο καλυκες με 686γμτ
Και για την ιστορια η παλια παρτιδα που ειχα ειναι 5/13

Status
Not open for further replies.
Back