Σε όλα είναι 8,5 νούμεροΤι νούμερο σκαγιών?
Σε όλα είναι 8,5 νούμεροΤι νούμερο σκαγιών?
Μια χαρά είναι. Με το 688 φαίνονται ελαφρώς καλύτερες αλλά μπορεί να οφείλεται σε χαμηλότερες ταχύτητες (μην φανταστείς καμία τρελή διαφορά. Αλήθεια πως και επέλεξες την Fx28?
Βαγγέλη χωρίς καμία ένδειξη διάτρησης είναι πολύ δύσκολο κάποιος να εκφράσει άποψη βελτίωσης μόνο απο την εικόνα συγκέντρωσης .Γεράσιμε πρώτη φορά γεμίζω με 28αρα .. δεν είχα κάποιο λόγο συγκεκριμένο για την F2 ..
Ο σκοπός μου είναι να βρώ μια που να μπορεί να με καλύψει και μέχρι τα 30 γρ σε 8,5 νούμερο.
Θεωρώ ότι αυτή μπορεί να το κάνει θα δείξει στην πορεία.
Εαν έχεις άλλη άποψη θα χαρώ να την ακούσω...
Eφερε ξανα ο Φαντομ, απο οτι ειδα.
Εναλλακτικα για 28αρα, αν και νομιζω καπως πιο ακριβη, τσεκαρε την AS
H δοσολογια παντως της F2 στο 1.40 με καψουλι 2000 μου εχει δουλεψει καλα και στο κυνηγι, οχι ομως σε μεγαλες ποσοτητες ωστε να ειμαι 100% σιγουρος. Βυσμα εχω βαλει το spark και το Aquila 26.
Βαγγέλη χωρίς καμία ένδειξη διάτρησης είναι πολύ δύσκολο κάποιος να εκφράσει άποψη βελτίωσης μόνο απο την εικόνα συγκέντρωσης .
Άποψη μου είναι ότι πρέπει νάχεις πάντοτε μια σταθερά αναφοράς διάτρησης για νάχεις πεντακάθαρη κ χωρίς ενδοιασμούς εικόνα του set up .
Στα 28 γρ θα κρατούσα αυτή με το 688 gualandi καί θα δοκίμαζα για την έναρξη (ζέστη )στα 30 γρ με cx2000 1.40 με βύσμα 23(VO-PISTON SKEET ) τελικό κλείσιμο 57.40-57.50 με λίγο πιο βαθύ ρέλι .Θα έχεις δυο φυσίγγια για εντελώς διαφορετικές συνθήκες .
Στο 1,50*30 με καρδαρα..και 686 .ειναι παραααααα πολυ καλοΚι εγω τόσο έβαλα στο CX2000 me 57,6-7 τελικό. Μόνο στο 688 χαμήλωσα λίγο πυρίτιδα αλλα τελικό ύψος το ίδιο.
Απλά με το 688 το είδα λίγο καλύτερο .. θα φανεί στην πορεία και στα κυνήγια ..
Ο στόχος μου είναι για το κυνήγι να το δοκιμάσω και στα 29-30 γρ. Η gualandi βέβαια δίνει εκεί με 686 και 1,50.
Εαν έχει δοκιμάσει εκεί κάποιος την F2χ28 ας μας πει απόψεις.
Θα γίνουν οι απαραίτητες δοκιμές και σε αυτό το setup.
Σ' ευχαριστώ Λάμπη για τη συμβουλή σου ..
Στα 30 γρ θα το δοκιμάσω και θα σου πω.. Το VO τι είναι V-Zero ..?
Να σου πω την αλήθεια φοβήθηκα να κατέβω κι άλλο κάτω σε τελικό ύψος γιατί ένοιωθα ότι συμπίεζα πολύ την τάπα κι έτσι έμεινα στα 57,6-7 τελικό.
Ένα κλασικό παράδειγμα κόντρα στην s4..Καλησπέρα σε όλους....έχει δοκιμάσει κανείς s4 σε κόντρα δοση? Σκέφτομαι να δοκιμάσω την s4 με 28 γρ. Ν8 στο 1.65-1.70
Αυτό είδα Γιώργο απλά ρώτησα αν κάποιος το έχει δοκιμάσει η κάτι παρομοιοΈνα κλασικό παράδειγμα κόντρα στην s4..
http://www.idiogomosi.com/pages/posts/fotovolida-me-s4n-274.php
Εφοσον δεν ειναι το range της τα 28 γρ ποιος ο πρακτικος λογος που τη θελεις ..;; Το ιδιο ισχυει κ με αλλες..;;Καλησπέρα σε όλους....έχει δοκιμάσει κανείς s4 σε κόντρα δοση? Σκέφτομαι να δοκιμάσω την s4 με 28 γρ. Ν8 στο 1.65-1.70
Βαγγέλη δεν ξέρω αν ισχύει με άλλες...ήθελα απλά να κάνω μια δοκιμή και να δω επί της ουσίας πόσο μεγάλη διαφορά έχει από τα νορμάλ φυσίγγια πάνω στο θήραμα και στην τουφεκιαΕφοσον δεν ειναι το range της τα 28 γρ ποιος ο πρακτικος λογος που τη θελεις ..;; Το ιδιο ισχυει κ με αλλες..;;