Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Όχι μια μικρή στρώση είναι αμελητέα φίλε... βάλε γιατί θα αδειάσουν τελείως
Ωραια! Αφου δεν εχει προβλημα θα τους βαλω για να μην αδειασουν! Να παω να παρω κ διαφανο γιατι η γυναικα κατι ροζ και κατι κοκκινα εχει... .sarcastic.

Τι διάολο είχε πει για χιόνια;;; .think. .flamenco..sarcastic.
Έλα να ετοιμαζόμαστε 42 και νύχτωσε...

Τι μας κανετε κ ειναι καλοκαιρι ακομα...
Γιωργο ειναι με το πλαστικο μπαφερ αυτα? Τι ποσοτητα περιπου βαζεις για να καλυψεις τα δραμια γιατι ειδα οτι χρειαζεται πραγματικα αρκετο στα σκαγια...

Γιωργο ειναι με το πλαστικο μπαφερ αυτα? Τι ποσοτητα περιπου βαζεις για να καλυψεις τα δραμια γιατι ειδα οτι χρειαζεται πραγματικα αρκετο στα σκαγια...
Καλημέρα Άρι!
Αυτά είναι 34 γρ και θέλει γύρω στο 1.30-35 για να τα καλυψει εντελώς! (Στις φωτογραφίες είναι την ώρα που το έχω ρίξει πριν το χτυπήσω γιαυτο φαίνεται πολύ) Είναι ψιλοκοκο και με μερικά χτυπήματα πάει στον πάτο και διείσδυει εύκολα και ομοιόμορφα ανάμεσα στα σκάγια..
Στα δράμια παίρνει από 1.80 έως 2 φίλε ανάλογα το σετ απ αλλά επειδή είναι ψιλοκοκο δεν ενδείκνυται πολύ για χρήση σε δράμια η μηδενικά.. εκεί καλύτερο είναι του Κένταυρου ή ο χαλβάς Φαρσάλων... .my man..big smile.

Καλημέρα στην παρέα. Στο facebook εκφράζονται φοβοι για το μελλον της ιδιογομωσης διότι με την αλλαγη του ποινικού κωδικα γινεται λεει κακούργημα η κατοχή εκρηκτικών υλών και ισως παρασυρει και τις κυνηγετικες πυριτιδες παρότι προοθητικές κ οχι εκρηκτικές. Κάτι ειπε η νεα κυβέρνηση οτι θα ακυρωσουν την αλλαγή του ποινικού κώδικα;

Αν δεν δεις κατι χειροπιαστο, τοτε μιλαμε για θεωριες. Σιγουρα ομως χρειαζεται ενας εξορθολογισμος του νομου περι εκρηκτικων. Πχ, στην Αμερικη υπαρχει σαφης διαχωρισμος περι civilan και military explosives. Νομιζω και στην Ευρωπη επισης, εμεις ομως εδω δεν εχουμε κατι αντιστοιχο, και καλο θα ηταν να το διασαφηνισουμε καποια στιγμη

κακούργημα η κατοχή εκρηκτικών υλών και ισως παρασυρει και τις κυνηγετικες πυριτιδες
με αυτη την λογηκη τοτε θα απαγορευσουν και τα κυνηγητικα φυσιγγια:( που ειναι εκρηκτικα και εχουν μεσα και πυριτιδα ;), και οποιος θελει πυριτιδα πολυ ευκολα τα κοβει και περνει την πυριτιδα απο τα φυσιγγια , και φτιαχνει οτι θελει ,

ο καθε ασχετος με το ειδος , και οπλοφοβος , βγαζει ενα νομο παρασηρομενος απο αλλους ασχετους οπλοφοβηκους , αλλα και απο παμπονηρους εμπορους που τους συμφερη να απαγορευτη η ιδιογωμοση , για να πουλαν ποιο πολλα φυσιγγια , και ενας απο αυτους που ηταν κατα της ιδιογωμοσης και αναγωμοσης , ηταν ο συνχωρεμενος ο Στοκας και αλλοι ,που πολλοι πηνουν νερο στο ονομα του, και εχουμε τωρα αυτη την ασαφια νομου με την αναγωμοση , και οχι μονο , γιατι πολλοι πιστευουν οτι και η ιδιογωμοση απαγορευετε , ακομα και αστυνομηκοι , και ακουν και της συληψης που ειχε ο αλλος μετατρεψει το σπιτι του σε εργαστηριο ιδιογωμοσης και αναγομοσης και ειχε 2 κιλα πυρητηδα και μπλα μπλα

Last edited by a moderator:
Τι διάολο είχε πει για χιόνια;;; .think. .flamenco..sarcastic.
Έλα να ετοιμαζόμαστε 42 και νύχτωσε...

Και γω εχω μεινει στα χαρτινα. Προχωραει ο κοσμος φιλε μου :):):):):)

Ωραιο κλεισιμο

Καλημέρα στην παρέα. Στο facebook εκφράζονται φοβοι για το μελλον της ιδιογομωσης διότι με την αλλαγη του ποινικού κωδικα γινεται λεει κακούργημα η κατοχή εκρηκτικών υλών και ισως παρασυρει και τις κυνηγετικες πυριτιδες παρότι προοθητικές κ οχι εκρηκτικές. Κάτι ειπε η νεα κυβέρνηση οτι θα ακυρωσουν την αλλαγή του ποινικού κώδικα;
Λέτε να το πηγαίνουν σιγά σιγά να απαγορεύσουν την ιδιογώμοση...;;
Καθόλου παράξενο...........
Άλλη μια κουτοπονηριά του κράτους μας θα'ναι για να εισπράτουν τα εργοστάσια κάργα χρήμα από τους κυνηγούς......Θα εισπράτουν χρήμα και εμείς θα εισπράτουμε ότι (πρόχειρο φυσίγγι) μας πασάρουν......

Καμία σχέση...
Και γω εχω μεινει στα χαρτινα. Προχωραει ο κοσμος φιλε μου :):):):):)

Ωραιο κλεισιμο
όσο και να προχωράει Βίκτωρα μου το χάρτινο και την μυρωδιά του τα πρωινά με ομίχλη δεν θα την φτάσει ποτε και τίποτα... η παράδοση είναι παράδοση και εύγε που την συνεχίζεις επάξια..
Σε ευχαριστώ

Status
Not open for further replies.
Back