Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μπράβο Κώστα και καλός ήρθες στον χώρο της ιδιογόμωσης! Για αρχή είσαι πάρα πολύ καλά, αν μπορείς να τα ταχογραφήσεις να έχεις αξιοπρεπείς ταχύτητες είσαι μια χαρά.
Μου είχες ζητήσει αν μπορώ να ξανά ανεβάσω τις φωτογραφίες από τις δοκιμές με τα ανοιχτά τσοκ, αν δεν τις έχεις δει, τις έχω ανεβάσει.
ευχαριστώ πολύ!! Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει η δυνατότητα ταχογραφησεις οποτε θα αρκεστω σε τεστ διατρησης σε φυλλα χαρτιου ή τενεκε αναλογα τι θα βολέψει... Απο Σεπτεμβρη ισως μπορεσω να ταχογραφήσω κιόλας!!
Οι δοκιμες σε πιο θέμα ειναι αν μπορεις να βαλεις το λινκ, ευχαριστω και πάλι!

ευχαριστώ πολύ!! Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει η δυνατότητα ταχογραφησεις οποτε θα αρκεστω σε τεστ διατρησης σε φυλλα χαρτιου ή τενεκε αναλογα τι θα βολέψει... Απο Σεπτεμβρη ισως μπορεσω να ταχογραφήσω κιόλας!!
Κωστα μπορεις να μου πεις ποια ρελιαστρα αγορασες και ποιο στροφειο χρησιμοποιεις;

Κωστα μπορεις να μου πεις ποια ρελιαστρα αγορασες και ποιο στροφειο χρησιμοποιεις;
φιλε τελικα με τη βοηθεια καλου φιλου απέκτησα ένα κολωνατο δραπανο και στροφειο το ζαμα....οχι κατι ιδιαίτερο αλλά τη δουλεια του την κανει για τα πρωτα μου βηματα στο χωρο!

https://www.hunterslife.gr/forums/t...-bell-seminole-spreader-beretta-opt-cyl.1564/

φιλε τελικα με τη βοηθεια καλου φιλου απέκτησα ένα κολωνατο δραπανο και στροφειο το ζαμα....οχι κατι ιδιαίτερο αλλά τη δουλεια του την κανει για τα πρωτα μου βηματα στο χωρο!
Κώστα καλά γεμίσματα φίλε! Ωραία η κίνηση του κολωνατου μετά μπορείς να πας σε μια πρέσα ομβ με τα δυο στάδια και είσαι αρχηγός και αστέρι και ρελι και πιο ξεκούραστα από αυτό που είχαμε συζητήσει.. .well done.
Οτιδήποτε θελήσεις στείλε... έχω ειδικά σετ απ για τις σιδερένιες.. .my man.

Κώστα καλά γεμίσματα φίλε! Ωραία η κίνηση του κολωνατου μετά μπορείς να πας σε μια πρέσα ομβ με τα δυο στάδια και είσαι αρχηγός και αστέρι και ρελι και πιο ξεκούραστα από αυτό που είχαμε συζητήσει.. .well done.
Οτιδήποτε θελήσεις στείλε... έχω ειδικά σετ απ για τις σιδερένιες.. .my man.
.yel. .yel. .sarcastic. .sarcastic.

Μια μηχανή πάρα πολύ καλή όπως και το ογκομετρικό της, αξιόπιστη και με αυτόματη ενεργοποίηση του μοτέρ με το κατέβασμα,View attachment 1879
Hταν η πρώτη μου μηχανή .Εκανα δουλειά μου αξιοπρεπώς. Δεν ήταν απόλυτα ακριβής στα κέντρα της αλλά δεν ειχα πρόβλημα, Της είχα κάνει και μια μικρή πατέντα με επιπλέον ενίσχυση στο στοπ.Οταν πήγα στο πολυσταδιακό την έδωσα...Τότε την ειχα πάρει χωρίς ογκομετρικά 400 ευρω αν θυμάμαι καλά...Με τα ίδια λεφτά μετά πήρα...φεράρι ;);):):)

Hταν η πρώτη μου μηχανή .Εκανα δουλειά μου αξιοπρεπώς. Δεν ήταν απόλυτα ακριβής στα κέντρα της αλλά δεν ειχα πρόβλημα, Της είχα κάνει και μια μικρή πατέντα με επιπλέον ενίσχυση στο στοπ.Οταν πήγα στο πολυσταδιακό την έδωσα...Τότε την ειχα πάρει χωρίς ογκομετρικά 400 ευρω αν θυμάμαι καλά...Με τα ίδια λεφτά μετά πήρα...φεράρι ;);):):)
Την Φεράρι που έχεις έχω και εγώ αδερφέ, πολύ σταδιακή, αλλά και αυτή είναι μια πολύ καλή μηχανή για την τεχνολογία της, γιατί κακά τα ψέματα δεν την έχει αναβαθμίσει καθόλου από τότε που την έβγαλε

Την Φεράρι που έχεις έχω και εγώ αδερφέ, πολύ σταδιακή, αλλά και αυτή είναι μια πολύ καλή μηχανή για την τεχνολογία της, γιατί κακά τα ψέματα δεν την έχει αναβαθμίσει καθόλου από τότε που την έβγαλε
Σαφως και ειναι πολύ καλή μηχανούλα,και μάλιστα μετάνοιωσα που την έδωσα τότε .

Δοκιμή διάτρησης για το φυσιγγάκι που έριξα προχθές.
C7 1.60x30-- cx2000-- aquila - - No8 - - τσοκ carlson's 6.7/10-- απόσταση 33μ
Browning maxus 66cm
1899

C7 1.63x30-- cx2000-- aquila - - No8 - - τσοκ carlson's 6.7/10-- απόσταση 33μ

1900

C7 1.60x30-- cx2000-- aquila - - No6-8 - - τσοκ carlson's 6.7/10-- απόσταση 33μ
1901

Παλι καλά που ο διευρυμενος θέλει πολλά γραμμάρια .sarcastic.

Δοκιμή διάτρησης για το φυσιγγάκι που έριξα προχθές.
C7 1.60x30-- cx2000-- aquila - - No8 - - τσοκ carlson's 6.7/10-- απόσταση 33μ
Browning maxus 66cm
View attachment 1899

C7 1.63x30-- cx2000-- aquila - - No8 - - τσοκ carlson's 6.7/10-- απόσταση 33μ

View attachment 1900

C7 1.60x30-- cx2000-- aquila - - No6-8 - - τσοκ carlson's 6.7/10-- απόσταση 33μ
View attachment 1901

Παλι καλά που ο διευρυμενος θέλει πολλά γραμμάρια .sarcastic.
Το 1.63 ρηχτο με 686 η 615....

Kώστα καλημέρα .
Οι τενεκέδες δεν παρέχουν ασφαλή συμπεράσματα για την διατρητικότητα του φυσιγγιού .
Ένας απλός -εύκολος κ προσιτός τρόπος είναι να δοκιμάσεις σε δέσμη χαρτιού (πακέτο φύλλων Α4 ή παλιοί ίδιοι όμως τηλ.καταλόγοι κλπ)ένα δοκιμασμένο εμπορικό 30ή 32'αρι καλοκαιρινό για τον σκοπό που προορίζεις το δικό σου συγκριτική διάτρηση με το δικό σου .
Θα σταματήσεις να μετράς φύλλα εκεί που έχει 5-6 αποτυπώματα σκαγιών .

Υ.Γ Ξέχασα να γράψω πάντοτε ίδιο νούμερο-διάμετρο σκάγι .
Λάμπη το γνωρίζω το σύστημα με τους καταλόγους αλλά δεν είχα κάποιον οπότε δοκίμασα τον τένεκε. Να σου πω ότι ο τένεκες λυγισε από την δύναμη και επίσης πετάχτηκε σχεδόν 2 μέτρα πίσω σε κωλοτουμπες. Από την εμπειρία μου μέχρι τώρα στο κυνηγι μόνο με εμπορικά φυσίγγια θα σου πω ότι τέτοιο πράγμα δεν έχω δει.

Λάμπη το γνωρίζω το σύστημα με τους καταλόγους αλλά δεν είχα κάποιον οπότε δοκίμασα τον τένεκε. Να σου πω ότι ο τένεκες λυγισε από την δύναμη και επίσης πετάχτηκε σχεδόν 2 μέτρα πίσω σε κωλοτουμπες. Από την εμπειρία μου μέχρι τώρα στο κυνηγι μόνο με εμπορικά φυσίγγια θα σου πω ότι τέτοιο πράγμα δεν έχω δει.
Και με τενεκέ και με 4κιλο από απιονισμένο νερό,και από λάδια αυτοκινήτου, βγάζεις άκρη, άλλωστε η ποιο ακριβείς μέτρηση είναι το βαλλιστικό ζελέ, αλλά εκτός ότι δεν έχουμε,είναι και ακριβό!!!!! Πουλιά να έχουμε την νέα σεζόν εύχομαι και τις συνταγές μας τις ξέρουμε ;) .hunter.

Κωστα αν ο τενεκες με καποιον τροπο εμενε σταθερος (χωρις να φερει τουμπες) μπορει κ να τον τρυπαγαν περισσοτερα σκαγια??

Status
Not open for further replies.
Back