Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τα εχω ολα μονο η c7 μου λειπει!! Δεν ξερω αν θα μπορεσω να αντισταθω... θα με κανετε να παω να παρω ενα μισοκιλο.big smile.
Και με Α1 το ίδιο αποτέλεσμα θα'χεις, και με Aquila επίσης, πιστεύω. Με την ίδια ακριβώς δοσολογία ... ;)
Αλλά και με άλλες πυρίτιδες, ίσως με μια μικρή προσαρμογή στη δόση ...
Μονο sipe εχω!!
Καλα λες για το μισοκιλο, αν ειναι να παρω, θα παρω λιγοτερο!!
Αμάν πια μ' αυτή τη Sipe !!! .sarcastic. ... Σημειωτέον ότι με αυτή θα χρειαστείς σίγουρα πιο ψηλή τάπα.
Αλλά και C7 να πάρεις, αποκλείεται να μη σ'αρέσει ... Χαμένη δεν θα πάει ... ;):)

Μια χαρά είναι και η. C7 νταξει σιπε δεν είναι όμως.. .yel..sarcastic.
με σιπε μπορείς να πας σε z2m-21 η να βάλεις κάτι ανάμεσα στο αμορτισέρ και την έλικα πχ φελλό για να σηκώσεις την στήλη σου... πολύ καλό ακούγεται και το σετ απ του μυρου! Στα 30 μπορείς να παίξεις στο 1.45-.47..

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους,μια ερώτηση έχω και σίγουρα όλο και κάποιος ξέρει να με βοηθήσει,το Λάμπρο το μπλε το 34αρι έχει μέσα SIPE, τι δοσολογία την έχει;;
Αυτά που έχω εγώ (15ετίας) έχουν 1,55-1,57 γρ. αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι S4. Τουλάχιστον έτσι έγραφαν στους οδηγούς αγοράς (ABOUT κλπ) τότε που τα αγόρασα ...
Με καψούλι 686 και συγκεντρωτήρα GT-24, πάρα πολύ πατημένο ...

Αυτά που έχω εγώ (15ετίας) έχουν 1,55-1,57 γρ. αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι S4. Τουλάχιστον έτσι έγραφαν στους οδηγούς αγοράς (ABOUT κλπ) τότε που τα αγόρασα ...
Τον συγκεντρωτηρα γιατι τον πατανε πολυ?

Από τα σημερινά Στελάρα έχεις ανοίξει κανένα να δεις δοσολογία....;;

Φίλε Στέλιο σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου

Από τα σημερινά Στελάρα έχεις ανοίξει κανένα να δεις δοσολογία....;;
Όχι Κώστα, δεν ξαναπήρα ποτέ ... Αλλά κι από εκείνα τα παλιά δεν έχω ρίξει κανένα !!! Περισσότερο από περιέργεια τα είχα πάρει, για να δω τις δοσολογίες. Όπως και τα ΚΑΦΕ ... Πότε-πότε έβαζα στην τσέπη και 3-4 από αυτά, για να κεράσω καμιά κουρούνα άμα λάχει, αλλά δε μου έκατσε ποτέ ...

,το Λάμπρο το μπλε το 34αρι έχει μέσα SIPE, τι δοσολογία την έχει;;
έχω την εντύπωση ότι είναι S4. Τουλάχιστον έτσι έγραφαν στους οδηγούς αγοράς (ABOUT κλπ)
2007 2008 2009
Τα ίδια ακριβώς γράφει και ο οδηγός του 2011 - ο τελευταίος που είχα πάρει. Δεν ξαναπήρα, γιατί όλοι αυτοί οι οδηγοί είχαν πολλά λάθη και ανακρίβειες.
Εγώ βέβαια τα ΜΠΛΕ και τα ΚΑΦΕ τα είχα πάρει παλιότερα, το 2004 ή 2005, αλλά και τότε θυμάμαι ότι έγραφαν S4.
Για αυτό ακριβώς το λόγο εξάλλου τα πήρα. Για να δω τις δοσολογίες της S4 σε διάφορα φυσίγγια του εμπορίου ...
Τα τελευταία χρόνια στο site της Lambro είδα να αναφέρεται η SIPE ...

Status
Not open for further replies.
Back