Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γιάννη κοίταξα την ιταλική ιδιογόμωση και αυτά που βρήκα σε στρογγυλό ρέλι είναι 2,20Χ38 ή 40γρ, 770μπαρ. Vo400m/s. 64mm. Κάνε τις δοκιμές σου στα 35-36γρ να δεις τι θα σου βγει. Εγώ στρογγυλό ρελι θα έφτιαχνα την psb1 στα 35-36γρ στο 1.80-1.85, απο τα αγαπημένα φυσίγγια των Ιταλών σε φάσσα πέρδικα και φασιανό.

https://fantomoutdoors.gr/index.php?route=product/product&path=60_90&product_id=1351 και αυτος εχω την εντηποση οτι ειναι καλος χωρης να τον εχω δοκημαση , αλλα φενετε παρομοιος του κενταυρου , και μπενει και σε δραπανο , και ειναι και ποιο φτηνος . Εχω και εγω σκοπο να παρω και δευτερο καλυκοκοφτη , να εχω τον εναν ρυθμηζμενο να κοβει στα 68,40 , και τον αλλον στα 65,40 , γιατι βαρεθηκα να κανω ολο ρυθμησης και να χαλαω καλυκες
Και αυτός του Κένταυρου στα 28 ευρώ μπαίνει σε δράπανο. Να δεις βίντεο στο Youtube. Τίτλος βίντεο « απόλυτος καλυκοκόφτης».

Φίλε Γιάννη γιατί ρελιαστο και όχι αστέρι κλείσιμο;;;από περιέργεια ρωτάω γιατί την δουλεύω την PSB2.
Αφου ζητούσε ρελιαστο ο φηλος,αστερη θα του ελεγα .sarcastic. την προτημο και εγω αστερι στα κιαθια και ρελη στο μαλινο

View attachment 2085
ευχαριστώ :):)
θέλω ρέλι γιατί μόνο ρελιαστο κάνω προς το παρων δεν έχω μηχανή μόνο ένα δραπανο
Μην ζηλεύεις τίποτα, όλα θα έρθουν στην ώρα τους φίλε,αυτό είναι το μεράκι και η αγάπη για την ιδιογωμοση, μπράβο σου,

Την απλη οχη την σπεσιαλ
Γιάννη πιστεύεις ότι η νέα PSB2 (ψιλόκοκκη )με σαφώς λιγότερη προοδευτικότητα μπορεί να σπρώξει 36 γρ χωρίς να ανεβάσει τα bar στον Θεό ;
Ένας φίλος που την δουλεύει από πέρυσι κατέληξε στο cx2000 1.75 X 32 N.6-7 DRAGO 17 6* καί του δουλεύει πολύ πλήν κάποιων μεμονομένων καιρικών συνθηκών (πολύ αέρα κλπ)

Status
Not open for further replies.
Back