NIKOS ORFANIDIS
Banned
Γιαννη λογο ζεστης δεν θα ηταν καλυτερο το 616Cx2000 12x65 1,60x33
1,55x32 μαλινο ρελιαστο στα 60 προτημισε σκαγια απο νο 7 και κατω
Γιαννη λογο ζεστης δεν θα ηταν καλυτερο το 616Cx2000 12x65 1,60x33
1,55x32 μαλινο ρελιαστο στα 60 προτημισε σκαγια απο νο 7 και κατω
Γιάννη πως το βλέπεις θα δουλέψει στη ζέστη 30+;Τον zm τον θέλω για ποιο ανοιχτή κατανομή 20 με 35 μετραΠολη καλο θα προτιμουσα κιαθιο βε ζιροου αν θες πιο σφηκτες κατανομες ακομα
Αμε ψογαΓιάννη πως το βλέπεις θα δουλέψει στη ζέστη 30+;Τον zm τον θέλω για ποιο ανοιχτή κατανομή 20 με 35 μετρα
Για πιο σφηκτη κατανομη ναιΓιαννη λογο ζεστης δεν θα ηταν καλυτερο το 616
2χ35 στησετην σε 69ρη καληκα εκει δουλευη καλαπαιδια εχουμε κανενα σεταπ για psb2 sta 36-35 σε ρέλι? Εχω γεμισει σε 4 αρι αλλα δεν το έχω δοκμασει ακομα
Και αυτός του Κένταυρου στα 28 ευρώ μπαίνει σε δράπανο. Να δεις βίντεο στο Youtube. Τίτλος βίντεο « απόλυτος καλυκοκόφτης».https://fantomoutdoors.gr/index.php?route=product/product&path=60_90&product_id=1351 και αυτος εχω την εντηποση οτι ειναι καλος χωρης να τον εχω δοκημαση , αλλα φενετε παρομοιος του κενταυρου , και μπενει και σε δραπανο , και ειναι και ποιο φτηνος . Εχω και εγω σκοπο να παρω και δευτερο καλυκοκοφτη , να εχω τον εναν ρυθμηζμενο να κοβει στα 68,40 , και τον αλλον στα 65,40 , γιατι βαρεθηκα να κανω ολο ρυθμησης και να χαλαω καλυκες
για ποια απο τις psb2 μιλας γιατι είναι δύο ειδων2χ35 στησετην σε 69ρη καληκα εκει δουλευη καλα
Φίλε Γιάννη γιατί ρελιαστο και όχι αστέρι κλείσιμο;;;από περιέργεια ρωτάω γιατί την δουλεύω την PSB2.Την απλη οχη την σπεσιαλ
Αφου ζητούσε ρελιαστο ο φηλος,αστερη θα του ελεγαΦίλε Γιάννη γιατί ρελιαστο και όχι αστέρι κλείσιμο;;;από περιέργεια ρωτάω γιατί την δουλεύω την PSB2.
Μια χαρά σε κόβω...View attachment 2085
ευχαριστώ
θέλω ρέλι γιατί μόνο ρελιαστο κάνω προς το παρων δεν έχω μηχανή μόνο ένα δραπανο
Μην ζηλεύεις τίποτα, όλα θα έρθουν στην ώρα τους φίλε,αυτό είναι το μεράκι και η αγάπη για την ιδιογωμοση, μπράβο σου,View attachment 2085
ευχαριστώ
θέλω ρέλι γιατί μόνο ρελιαστο κάνω προς το παρων δεν έχω μηχανή μόνο ένα δραπανο
Kαι ετσι να μείνεις,μια χαρά θα κάνεις τη δουλειά σουεχω ακομα δρομο σε εργαλεία...
Γιάννη πιστεύεις ότι η νέα PSB2 (ψιλόκοκκη )με σαφώς λιγότερη προοδευτικότητα μπορεί να σπρώξει 36 γρ χωρίς να ανεβάσει τα bar στον Θεό ;Την απλη οχη την σπεσιαλ
Mονόχρωμη γκριζοροζέ ψιλόκοκκη ΓιάννηΑμε σαφος και μπορεί.την εχουν αλαξη 3 φορες πια δουλευη ο φηλος??? Την ψηλοκοκη την μονοχρομη??? Η την ψηλη την δηχρωμμη???