Γενικη και αοριστη δυστυχως σαν συνταγη..την τεκνα να προτιμας απο 10βολο και πανω εκει υπαρχει συνταγη και μαλιστα αρκετα καλη..απλα ςπο λοτ σε λοτ αλλαζει και η δοσολογια πυριτιδαςΠαιδια να σας ρωτησω...tecna στο 1.95x30γρ.(8βολα δραμια) με συγκεντρωτηρα σε καλυκα κλεισμενο 60.7mm με ρελι και τζαμακι, τι σας λεει σαν συνταγη?
Θα ψαξω τα τεφτερια μου και θα χεις συντομα απαντηση..τουλαχιστον για sipe εχωΚαλησπέρα. Όποιος συνάδελφος έχει κάτι δοκιμασμένο, ας μου πει την γνώμη του.
Θέλω να γεμίσω εννιάβολα με διάμετρο μπίλιας 8,6 χιλ. Είτε με sipe, είτε με mb36.
Μπορώ να κλείσω και ρελιαστό 68,50/64,00 βάθος ρελιού 3,20-3,30mm και αστεροειδές με χρήση σταδίου 68,50/57,50 βάθος ρελιού 1,70.1,80.
Αν υπάρχει κάποια συνταγή καλοδεχούμενη.
Βάζεις κάποιου είδους λιπαντικό κατά το ρελιασμα; Επίσης μπορεί να θέλει τρίψιμο εσωτερικά το στροφειο με λίγο άτσαλομαλλο να γυαλίσει.. δεν έχει πιάσει πατινα το στροφειο και πιέζεις πίσω με το κόντρα με αποτέλεσμα να τον Τσαλακωνεις ακριβώς στο σημείο του αμορτισέρ του συγκεντωτηρα επειδή είναι μαλακό και άδειο...Παιδια με τη ρελιαστρα χειρος του λαναρα,εχω το εξης προβλημα, μου τσαλακωνει
στη μεση το πλαστικο του καλυκα,οταν παω να ρελιασω πχ απο τα 67 χιλ στα 62 χιλ
στα 63χιλ τσαλακωνει,γενικα σε οποιο σετ απ δοκιμασα δεν με αφηνει να κατεβω 1χιλ.
Απο ογκομετρια ειμαι ενταξει,βαζω τη μεζουρα και ειμαι οκ.
Τι κανω λαθος δεν μπορω να καταλαβω.
Ελπιζω να εγινα κατανοητος.
Γιωργο δεν βαζω τιποτα στο στροφειο με την σκεψη, οτι ειναι λιγες οι στροφες με το χερι.Βάζεις κάποιου είδους λιπαντικό κατά το ρελιασμα; Επίσης μπορεί να θέλει τρίψιμο εσωτερικά το στροφειο με λίγο άτσαλομαλλο να γυαλίσει.. δεν έχει πιάσει πατινα το στροφειο και πιέζεις πίσω με το κόντρα με αποτέλεσμα να τον Τσαλακωνεις ακριβώς στο σημείο του αμορτισέρ του συγκεντωτηρα επειδή είναι μαλακό και άδειο...
Πάντα θέλει λίγο λάδι για να ρελιαζει μαλακά και εύκολα..Γιωργο δεν βαζω τιποτα στο στροφειο με την σκεψη, οτι ειναι λιγες οι στροφες με το χερι.
Παω δοκιμαζω οτι λες και επανερχομαι λιγο αργοτερα.
Ευχαριστω![]()
Καλαμάτας ;Πάντα θέλει λίγο λάδι για να ρελιαζει μαλακά και εύκολα..
τίποτα ρε συ.. ελπίζω να είναι αυτό το πρόβλημα
Ακόμα καλύτερα για πολλές στροφές..Καλαμάτας ;![]()
Οχι ρε παιδια τετοιο καδακι για το ρελιασμα..παρτε μια πλακα φετα ριχτε το απο πανω με ρηγανιτσα αγρια και λιγο ψωμι να γινετε..στο ρελιασμα ενα σπρευ σιλικονης ή ενα λαδι οπλου μια χαρα κανει δουλεια..εγω ριχνω λιγο ballistol και παει αβιαστα για καμια 30αρια ρελιασματαΑκόμα καλύτερα για πολλές στροφές..![]()
Γιαννη λες το κοκκινο που βαζουμε στο χορτοκοπτηκο , ετσυΛαδι υδραβληκης η 2τ για δηχρονα.οτη καλητερο