Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη σκέψη.τι δεν καταλαβαίνεις; μαγειρεύω και δοκιμάζω.
δοκιμασα στα 25μέτρα και είδα μεγάλη πυκνότητα έτσι πήγα 10 μέτρα πίσω.
Καλά κάνεις κ δοκιμάζεις. Όλες οι αδυναμες συνταγές αυτό κάνουν. Μια μεγάλη συγκέντρωση πυκνότητα

Καλά κάνεις κ δοκιμάζεις. Όλες οι αδυναμες συνταγές αυτό κάνουν. Μια μεγάλη συγκέντρωση πυκνότητα
Συμφωνώ μαζί σου αλλά ο τενεκές φαίνεται να την άκουσε καλά.........επειδή δοκιμασα 7.5 νο στα 35 μέτρα τα σημάδια από τα σκάγια είναι έντονα ,σχεδον τον τρύπησαν!!!!!

Συμφωνώ μαζί σου αλλά ο τενεκές φαίνεται να την άκουσε καλά.........επειδή δοκιμασα 7.5 νο στα 35 μέτρα τα σημάδια από τα σκάγια είναι έντονα ,σχεδον τον τρύπησαν!!!!!
Με καυσωνα κ 7.5 ν με 5 αντιμονιο τι περίμενες δηλαδή φίλε ακομα με 330 αρχική; ακόμα κ με 300 αρχική;; η λατα είναι μόνο μια ένδειξη. Βρεγμένος κατάλογος είναι η πιο σωστή δοκιμή διάτρησης.

gm3 αγωρασμενη περσι απο φαντομ 1,50*32 συγκετρ..ακουιλα22...με 688 κΑψουλι..δοκιμαζεται μια εβδομαδα ..προινα με 90% υγρασια και απογευμστινα με 30 βαφμους τρομερο σεταπ.δοκιμαστετο
Hλια πες μου λεπτομερειες , οπως το δοκημασες και σε ζεστη , πως κλεινης , με ποσα σταδια , και στα ποσα χιλιοστα κλεισμενο το φυσιγγιο

δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη σκέψη.τι δεν καταλαβαίνεις; μαγειρεύω και δοκιμάζω.
δοκιμασα στα 25μέτρα και είδα μεγάλη πυκνότητα έτσι πήγα 10 μέτρα πίσω.
καλά κάνεις και δοκιμάζεις όσο ψάχνεσαι τόσο θα βρίσκεις αυτό που σου ταίριαζε, θυμάμαι όταν γκαζωνανε κάποιοι τις μπαρούτες το
φεβρουαριο εγώ τις γλένταγα στο 1,35χ30 granular τις τσίχλες και με αποστάσεις, την μεγαλύτερη αλήθεια θα την πει το θήραμα για το φυσίγγι.

Hλια πες μου λεπτομερειες , οπως το δοκημασες και σε ζεστη , πως κλεινης , με ποσα σταδια , και στα ποσα χιλιοστα κλεισμενο το φυσιγγιο
Πατημα 57,7..τρια σταδια ...6 αστερο..καλυκες 12/70/12 N.sport

Θα δοκιμάσω και 1.45 δεν υπάρχει αμφιβολία... άλλα μου έδωσε την εντύπωση ότι και πέρδικα να χτύπαγε θα την έριχνε...
Προταση μου να ανεβεις στο 1,50...Εισαι πόλυ χαμηλά στο 1,40 σε στρόγγυλο ρέλι..
Φαντασου οτι σε αστερι το 1,40χ30 εχει 380m/s.

Προταση μου να ανεβεις στο 1,50...Εισαι πόλυ χαμηλά στο 1,40 σε στρόγγυλο ρέλι..
Φαντασου οτι σε αστερι το 1,40χ30 εχει 380m/s.
1.40 x 30 με ρελι σε κρύο είναι υποχοητικο
Μπορείς να μου εξηγήσεις Δημήτρη το λόγο που θα πρέπει να συμμετέχει στα όπλα του ΜΟΝΟ ο Ζ2m..;;
Αυτο ειναι μυστικό φιλε. Μπορεί όμως να κάνω προώθηση πωλήσεων στην Bassieri Pelagri. Τώρα που το σκέφτομαι σίγουρα θα το έχουν πει κάποιοι

Μπορείς να μου εξηγήσεις Δημήτρη το λόγο που θα πρέπει να συμμετέχει στα όπλα του ΜΟΝΟ ο Ζ2m..;;
Κωστα ο ζ2μ ειναι βυσματαρα..δυσκολα να μην κατσει καλα σε καποιο οπλο η τουφεκια του ειναι κεντημα και κανει πολυ καλη εφαρμογη στην καννη..λογικα το σκεπτικο του Δημητρη ειναι οτι με την καννη τριμπορ που προοδευτικα στενευει θα βγαζει τουφεκια δαντελα

Status
Not open for further replies.
Back