Σε διευρυμένο άυλο z2m.. έχει φούστα και τον σφραγίζει για να μην έχουμε απώλεια αερίων.. σε αντίθεση με το drago που στο διευρυμένο λόγο του ότι δεν έχει καθόλου φούστα θα τον προσπεράσουν τα αέρια... τα μόνο βύσματα που κατασκευάζονται εν αρχής για διευρυμένο άυλο είναι αυτά της b&p.. χωρίς να συμμενει ότι δεν ταιριάζουν και σε αυτά με στενό άυλο...Κωστα ο ζ2μ ειναι βυσματαρα..δυσκολα να μην κατσει καλα σε καποιο οπλο η τουφεκια του ειναι κεντημα και κανει πολυ καλη εφαρμογη στην καννη..λογικα το σκεπτικο του Δημητρη ειναι οτι με την καννη τριμπορ που προοδευτικα στενευει θα βγαζει τουφεκια δαντελα
Ξερεις καποιο εμπορικο με τετοιο συγκεντρωτηρα να κανω καμια δοκιμη επειδη εχω 18.7?Σε διευρυμένο άυλο z2m.. έχει φούστα και τον σφραγίζει για να μην έχουμε απώλεια αερίων.. σε αντίθεση με το drago που στο διευρυμένο λόγο του ότι δεν έχει καθόλου φούστα θα τον προσπεράσουν τα αέρια... τα μόνο βύσματα που κατασκευάζονται εν αρχής για διευρυμένο άυλο είναι αυτά της b&p.. χωρίς να συμμενει ότι δεν ταιριάζουν και σε αυτά με στενό άυλο...
Με drago Alex?Ξερεις καποιο εμπορικο με τετοιο συγκεντρωτηρα να κανω καμια δοκιμη επειδη εχω 18.7?
Ευχαριστούμε Μίλτο....Και για να εχουν μια εικονα και τα παιδια που δεν γεμιζουν για το ποιος ειναι ο συγκεκριμενος συγκεντρωτηρας να μια φωτο με ολη την γκαμα τους
View attachment 3243
Ναι Κωστα υπαρχει και τον φερνουν στην Ελλαδα..οντως ετσι οπως τα λες ειναι κανει πολυ καλη κατανομη στην τουφεκια αρκετοι τον γεμιζουμε και μεσα σ αυτους και γω..απλα πολλοι θελουν αρκετα γρηγορο ανοιγμα σχετικα κοντα γι αυτο στρεφοντε στους ελικοειδης..και γω τους χρησιμοποιουσα με την φρανκι αλλα με την benelli δεν τα βρηκαν τοσο πολυ οσο οι ζ2μΕυχαριστούμε Μίλτο....
Το διασπορέα Ζ2Μ τν βρίσκουμε εδώ.....δν βλέπω άτομα από το forum να αναφέρουν κάτι για αυτόν.
Πιστεύω είναι ο καλύτερος κατά την αποψή μου σε θέμα κατανομής/περιφέρειας και με ισχυρά κέντρα λόγω του (μικρού σωλήνα) που φέρει στο κέντρο του βύσματος.
Δηλαδή αν ο Ζ2Μ ταιριάζει γάντι σε διευρυμένο οι Gualandi που ταιριάζουν;;;;; κ αν ο Drago όπως λες δεν έχει φουστα, ο Θωδης που δουλεύεται σχεδόν από όλους που ταιριάζει;; τα εχεις μπερδεψει φίλεΣε διευρυμένο άυλο z2m.. έχει φούστα και τον σφραγίζει για να μην έχουμε απώλεια αερίων.. σε αντίθεση με το drago που στο διευρυμένο λόγο του ότι δεν έχει καθόλου φούστα θα τον προσπεράσουν τα αέρια... τα μόνο βύσματα που κατασκευάζονται εν αρχής για διευρυμένο άυλο είναι αυτά της b&p.. χωρίς να συμμενει ότι δεν ταιριάζουν και σε αυτά με στενό άυλο...
Με τον z2m που λετε παραπανω εννοουσαΜε drago Alex?
Αυτα που λέει η ίδια η εταιρία που τον παράγει λέω... και για τους άλλους λέω αυτά που έχω δει μέσα από δοκιμές μου.. οι gualandi στον δικό μου άυλο (18.4) δίνουν άριστες συγκεντρώσεις.. σε διευρυμένο δεν ξέρω... εάν εσυ είσαι παντογνώστης βέβαια και έχεις τετραγωνίσει τον κύκλο με γεια σου με χαρά σου.. δε θα κάτσω να βάλω μυαλό στον καθένα...Δηλαδή αν ο Ζ2Μ ταιριάζει γάντι σε διευρυμένο οι Gualandi που ταιριάζουν;;;;; κ αν ο Drago όπως λες δεν έχει φουστα, ο Θωδης που δουλεύεται σχεδόν από όλους που ταιριάζει;; τα εχεις μπερδεψει φίλε
Στείλε μου τα στοιχεία σου σε μνμ αλεξ από βδομάδα να σου στείλω (δωρεάν εννοείται μη παρεξηγηθω) μερικά δικά μου ρε φίλε και με τους δυο να ρίξεις να δεις διάφορες...Με τον z2m που λετε παραπανω εννοουσα
Δεν τα λένε αυτά!!! Είναι από τους διασπορεις που παίζουν και μακρυά φτάνει να είσαι κέντρο.Ευχαριστούμε Μίλτο....
Το διασπορέα Ζ2Μ τν βρίσκουμε εδώ.....δν βλέπω άτομα από το forum να αναφέρουν κάτι για αυτόν.
Πιστεύω είναι ο καλύτερος κατά την αποψή μου σε θέμα κατανομής/περιφέρειας και με ισχυρά κέντρα λόγω του (μικρού σωλήνα) που φέρει στο κέντρο του βύσματος.
Με τρειαντα δυο δεν πετυχαίνεις τους χρόνους που πρέπει διότι έχεις θέμα με την Υποτείνουσα του τριγώνου οπότε και κατά συνέπεια πρέπει να ανακατέψουμε 33 μπαρουτες.@Dimitris benelli και κάτι ακόμα φίλε... εδώ μέσα ΑΝΤΑΛΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ.. εάν θες συμμετέχεις και εσυ.. τα μισόλογα και τα γραφόμενα του τύπου μόνο εγώ ξέρω και κανένας άλλος και μόνο εγώ φτιάχνω σωστά φυσιγγια με 32 μπαρουτες ανακάτεμενες.. στα καφενεία με τα γεροντάκια....
Με άφησες άναυδο!!!Με τρειαντα δυο δεν πετυχαίνεις τους χρόνους που πρέπει διότι έχεις θέμα με την Υποτείνουσα του τριγώνου οπότε και κατά συνέπεια πρέπει να ανακατέψουμε 33 μπαρουτες.
Πάω στο καφενείο να συζητήσω με τα γεροντάκια φίλε. Θα πάω να τα ρωτήσω ποιο κυαθιο έχει την μεγαλύτερη εμφραξη. Μήπως ξέρεις να μου πεις;;@Dimitris benelli και κάτι ακόμα φίλε... εδώ μέσα ΑΝΤΑΛΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ.. εάν θες συμμετέχεις και εσυ.. τα μισόλογα και τα γραφόμενα του τύπου μόνο εγώ ξέρω και κανένας άλλος και μόνο εγώ φτιάχνω σωστά φυσιγγια με 32 μπαρουτες ανακάτεμενες.. στα καφενεία με τα γεροντάκια....
Όχι μόνο εσυ ξέρεις...Πάω στο καφενείο να συζητήσω με τα γεροντάκια φίλε. Θα πάω να τα ρωτήσω ποιο κυαθιο έχει την μεγαλύτερη εμφραξη. Μήπως ξέρεις να μου πεις;;