Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εχω δοκιμασει 1.40/1.45/1.50.
Με piston skeet25 και spark26
Την καλητερη αποδοση με το οπλο μου την πηρα 1.45×30 με τον skeet.
Με αυτα τα φυσιγγια θα κυνηγισω φετος περδικα.
Πιστεύω ότι θα έχεις βραδυφλογιες.
Έχεις κατάλοιπα στην κανη?
Όπως θα έχεις διαπιστώσει από τις δοκιμές σου ο πίνακας δεν είναι τρισδιάστατος...συμφωνώ ότι είναι μια εικόνα για το στήσιμο μας αλλά μέχρι εκεί.
Προσωπικά όσα φυσίγγια ήταν εξαιρετικά στον πίνακα δεν ήταν το ίδιο στον κυνηγοτοπο...όσα όμως ήταν οριακά αποδεκτά στον πίνακα αποδείχθηκαν εξαιρετικά στον κυνηγοτοπο.
Βάζω λοιπόν λίγο νερό στο κρασί μου ως προς την συγκέντρωση για να κερδίσω σε ταχύτητα/καταβολες.

Να ρωτησω κατι.
Ο θωδη με 700 μπαρ στον κωλο του δε διαστελλεται και εχει διαφυγες?

Μα το θεμα στα κυαθεια δεν ειναι οταν θα εχει στον κολο του 700 bar......
Αλλα στο ποτε θα κανει την πληρη εμφραξη......και μεχρη να την κανει ποσα αερια εχουν διαφηγει........

Φίλε Τεο έχω δει 100 με 150 bar διαφορά κ 20-35 m/s διαφορά σε συνταγή αλλάζοντας μόνο το κυαθιο. Ασήμαντη είναι;
Λογικά Δημήτρη τα κυάθια όπως ο Ζ2Μ ή ο Θώδη που έχουν μεγάλη φούστα κάνουν τέλεια έμφραξη και ίσως έτσι αναπτύσουν bar....;;;;
Η θέλω πάλι φροντηστήριο για τα κυάθια και επανάληψη το μάθημα της Sipe..;;; .yelling..yelling..sarcastic..sarcastic.

Λογικά Δημήτρη τα κυάθια όπως ο Ζ2Μ ή ο Θώδη που έχουν μεγάλη φούστα κάνουν τέλεια έμφραξη και ίσως έτσι αναπτύσουν bar....;;;;
Η θέλω πάλι φροντηστήριο για τα κυάθια και επανάληψη το μάθημα της Sipe..;;; .yelling..yelling..sarcastic..sarcastic.
Εσύ θέλεις πολλά, άλλα σου είχα πει να έρθεις να με βρεις κ δεν ήρθες. Από το ίντερνετ τι να πρώτογράψουμε φίλε;;;; Χρόνια γράφω για τον Ζ2Μ. Ήμουν ο πρώτος που έγραψα για αυτό το κυαθιο. Πολύ αγαπημένο κ πολύ ωραίες τουφεκιες σε συμβατικούς αυλόυς ειδικά

Καλα Κωστα εχεις την ανοιχτη εγκυκλοπαιδεια της ιδιογομωσης διπλα σου και πας αδιαβαστος στο σχολειο;εγω στη θεση σου θα νοικιαζα διπλα του για παρακολουθηση εντατικων μαθηματων

Εσύ θέλεις πολλά, άλλα σου είχα πει να έρθεις να με βρεις κ δεν ήρθες. Από το ίντερνετ τι να πρώτογράψουμε φίλε;;;; Χρόνια γράφω για τον Ζ2Μ. Ήμουν ο πρώτος που έγραψα για αυτό το κυαθιο. Πολύ αγαπημένο κ πολύ ωραίες τουφεκιες σε συμβατικούς αυλόυς ειδικά
Μητσάκο...Δεν σε έχω ξεχάσει να ξέρεις ;) ....
Κι εμένα ο Ζ2Μ είναι ο αγαπημένος μου,τουλάχιστο όπου τν έχω πετύχει σε εμπορικά φυσίγγια.
Τέλειες κατανομές..... ;):cool:

εγω στη θεση σου θα νοικιαζα διπλα του για παρακολουθηση εντατικων μαθηματων
Μετά δεν θα βολεύει να πηγαίνω εύκολα στη δουλειά ρε διάολε....yel..sarcastic..sarcastic.

Μα το θεμα στα κυαθεια δεν ειναι οταν θα εχει στον κολο του 700 bar......
Αλλα στο ποτε θα κανει την πληρη εμφραξη......και μεχρη να την κανει ποσα αερια εχουν διαφηγει........
εγω παιδια απο ολους που εχω βαλει μεσα σε ενα καλυκα ,πιο σφινοτα, μπενη του ηλιοπουλου και μετα ο θωδης.γιατι να εχη ο θωδης διαφυγες αεριον και να μην εχουν οι αλλοι? που ειναι πιο μποσικη?

να ξερετε οτι οι καλοι συγκεροτηρες μπορει να μπενουν χαλαρα μεσα στον καλυκα , αλλα με την πυροδοτηση , η φουστα του συγκερωτηρα με τα αερια που πιεζετε λειτουργη σαν βεντουζα , που οταν κοληση πανω στο τζαμι ανοιγη για να κοληση , ετσυ ανηγει και η φουστα του συγκεροτηρα με την πυροδοτηση , και δεν διαφευγουν τα αερια

Status
Not open for further replies.
Back