Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κι εγώ με αυτό κλείνω σε ορειχαλκινο το έχω απλά μου αφήνει λίγο γρέζι στο εσωτερικό του κάλυκα αν δεν έχει ο καλυκας αρκετη λίπανση. Τρίτο πιο χρησιμοποιείς?
Γρεζι τι εννοεις;κατι σαν δοντακια πανω στην στεφανη;τριτο εχω και αυτο της omv

ενδεικτικα θα σου πω οτι το 1.45 που λες το ριχνω στα 30 γραμμαρια στην τσιχλα
Μίλτο τα φυσίγγια prince aiolos διασποράς τα έχω δουλέψει στην μπεκατσα μπορώ να σου που με μεγάλη επιτυχία αφού έχω πάρει μέχρι και λαγό με 10 νούμερο
1.40×31.5 είναι το setup. granular εννοείται.
Πάντα φιλικά μην παρεξηγηθώ γιατί σε κάποιους φενομαι επίθετικος.
[/QUOTE]
Καμια παρεξηγηση ολοι ειμαστε εδω για να μαθουμε και να μαθουν και αλλοι απο εμας..οσο για το prince εχε υποψιν σου οτι μιλαμε για εμπορικο φυσιγγι και εκει οι παρτιδες απο τις πυριτιδες διαφερουν πολλες φορες απο αυτες των ιδιογομωτων..μην το περνεις σαν μπουσουλα γι αυτο λεμε οτι δεν πρεπει να λαμβανουμε υποψιν το πως ειναι γεμισμενα τα εμπορικα..συν τις μηχανες και τα στροφεια πανω τους που κλεινουν με αλλα σταδια

Γρεζι τι εννοεις;κατι σαν δοντακια πανω στην στεφανη;τριτο εχω και αυτο της omv
Όχι στο εσωτερικό του ρελιου γδερνει λίγο το πλαστικό καμία φορά. Εγώ για τρίτο σκεφτόμουν να αγοράσω του λαναρα μιας εδώ και 4 χρόνια που ασχολούμαι κλείνω με 2 στάδια και ρελιαστο. Αξίζει πιστεύεις σαν αγορά το τρίτο στάδιο? Δινει το κάτι παραπάνω.

Όχι στο εσωτερικό του ρελιου γδερνει λίγο το πλαστικό καμία φορά. Εγώ για τρίτο σκεφτόμουν να αγοράσω του λαναρα μιας εδώ και 4 χρόνια που ασχολούμαι κλείνω με 2 στάδια και ρελιαστο. Αξίζει πιστεύεις σαν αγορά το τρίτο στάδιο? Δινει το κάτι παραπάνω.
Δες μηπως εχει καποιο σκουπιδακι και σου το κανει..τωρα για το αν αξιζει τριτο ή οχι το μονο που θα σου πω ειναι οτι ολα εχουν την χρησιμοτητα τους αναλογα με τις προυποθεσεις που εχει το καθε σεταπ..τα υλικα που θα χρησιμοποιησεις θα σου καθορισουν αν το χρειαζεσαι η οχι

Μια χαρά νομίζω είσαι με 1.45 την granular στον 18.3, το ίδιο ρίχνει ο αδερφός στην Benelli με τον 18.3 με άριστα αποτελέσματα.
Νικολη εχει ομως ρελιαστο κλεισιμο συν το piston skeet..το 1.45 σε 70αρη δεν υπαρχει αμφιβολια οτι ειναι καλο αλλα σε ρελιαστο αλλαζει το πραμα

Μια χαρά νομίζω είσαι με 1.45 την granular στον 18.3, το ίδιο ρίχνει ο αδερφός στην Benelli με τον 18.3 με άριστα αποτελέσματα.
Άλλο αστέρι,άλλο ρελιαστό...
Ο Αδερφός σου την ρίχνει αστέρι...
Στο ρελι με χοντρά την είχα πάει μέχρι 1.60 στα 32....

Νικολη εχει ομως ρελιαστο κλεισιμο συν το piston skeet..το 1.45 σε 70αρη δεν υπαρχει αμφιβολια οτι ειναι καλο αλλα σε ρελιαστο αλλαζει το πραμα
Άλλο αστέρι,άλλο ρελιαστό...
Ο Αδερφός σου την ρίχνει αστέρι...
Στο ρελι με χοντρά την είχα πάει μέχρι 1.60 στα 32....
Έχετε δίκιο δεν πρόσεξα το ρελιαστο.

Ετοιμα και τα πιο χοντρα για λαγο..αγου μου φαγε τα αυτια ολο το καλοκαιρι τωρα εδεησα να του τα φτιαξω
View attachment 3365
Φανταζομαι επεσαν και οδηγιες του τυπου..
Πρωτο θα βαζεις το μπλε και μετα το κοκκινο? :)

εφτιαξα 10 φυσιγγια με γκρανουλαρ ρελιαστα κομενος ο καλυκας στα 65,50 καψουλι 616 με 1,55 χ32 μαληνη ταπα ρελιαστο και πανω απο τα σκαγια χαρτακι στα 60 χιλιοστα , αυριο θα τα δοκημασω στα τρυγονια , τι λες Μυρο θα ειναι καλο , γιατι οτι καινουριο δοκημαζω παντα εχω αμφιβολιες

Φανταζομαι επεσαν και οδηγιες του τυπου..
Πρωτο θα βαζεις το μπλε και μετα το κοκκινο? :)
Εννοειται αυτο Τολη..αν και πρωτο θα παει το κοκκινο και μετα το μπλε..οπως και οτι θα τα ριξει με κλειστο τσοκ

Status
Not open for further replies.
Back