Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γειά σου Νίκο Παπ, και εγώ ρελίαζω στα 58 με 5 στάδια ( και όχι στα 56...) και δεν χρειάζεται να κόβω στα 68,5. Ξεκολλάτε και προχωράτε παρακάτω.......... Ελπίζω να παρεξηγήθηκα, Ο nikosd

Γεια σου και σενα .Δεν υπαρχει λογος παρεξηγησης , ο καθε ενας μας εχει τις αποψεις του.....ολες και ολων σεβαστες
τωρα ποιοι τις αποδεχονται ειναι αλλο θεμα. Εχω ξεκολλησει και προχωραω μπροστα......αυτος ειναι ο λογος
που κοβω τους καλυκες 68,5 κλεινω πεντασταδιακα στα 56,5 και 57. Με λιγα λογια σταματησα να γεμιζω τον ουρανο
με σκαγια!!!!

Τεο δηλαδή τι είναι καλυτερο;;; μια κανη σούπερ φτιαγμένη με ένα μέτριο φυσίγγι η μία μέτρια κάνη με ένα σούπερ φυσίγγι;;;;;;
Σε μία κάννη σούπερ δεν μπορείς να τις βάζεις σκουπίδια! Για να την έχεις φτιάξει σίγουρα θα έχεις φτιάξει και τα άλλα, μόνο σε ταξίδια εξωτερικού δεν μπορείς να επιλέξεις.

Ένα πολύ ωραίο και μαλακό φυσιγκάκι για όρτυγες και όχι μόνο σε κάλυκα 60χιλ!
Κάλυκας cheditte 12/60, cx2000, sipe 1,50 lot18, couvet 6mm, diana 16mm κομμένη στα 2, 28γgr No10, χαρτάκι, κενό 6χιλ. στρογγυλό ρέλι στα 55χιλ.
30 μέτρα, στόχος 1χ1, τσοκ 3*, αυλός 18,3

forensic anthropologist salary canada

Ένα πολύ ωραίο και μαλακό φυσιγκάκι για όρτυγες και όχι μόνο σε κάλυκα 60χιλ!
Κάλυκας cheditte 12/60, cx2000, sipe 1,50 lot18, couvet 6mm, diana 16mm κομμένη στα 2, 28γgr No10, χαρτάκι, κενό 6χιλ. στρογγυλό ρέλι στα 55χιλ.
30 μέτρα, στόχος 1χ1, τσοκ 3*, αυλός 18,3

forensic anthropologist salary canada
Σουρωτήρι :oops:

Σε μία κάννη σούπερ δεν μπορείς να τις βάζεις σκουπίδια! Για να την έχεις φτιάξει σίγουρα θα έχεις φτιάξει και τα άλλα, μόνο σε ταξίδια εξωτερικού δεν μπορείς να επιλέξεις.
Τελικά τι υπερισχυει;; μήπως τελικά όλες οι βελτιώσεις σε μια κανη είναι αχρηστες μπροστά σε ένα τέλειο φυσίγγι;; αυτός είναι ο προβληματισμος μου φίλε

Τελικά τι υπερισχυει;; μήπως τελικά όλες οι βελτιώσεις σε μια κανη είναι αχρηστες μπροστά σε ένα τέλειο φυσίγγι;; αυτός είναι ο προβληματισμος μου φίλε
Μονο ο συνδιασμος και τον δυο θα παρεις τελιο αποτελεσμα

Να πούμε κάποιες απλές αλήθειες!
Η μοναδική βελτίωση που αξίζει μία κάννη είναι να ρίχνει τα σκάγια εκεί που κοιτάζει το κοντάκι! Δυστυχώς η πλειοψιφία δεν το κάνει!!! Ενοώ να είναι ευθεία.
Ένα μέτριο φυσίγγι της τάξης των 360 μ/δ με όποια βισμάτωση και όλα τα νούμερα σκαγιών θα είναι αξιοπρεπέστατο σίγουρα μέχρι τα 40 μέτρα! Μην ξεχνάμε ότι τα ποιο μυθικά φυσίγγια του εμπορίου διαφόρων εταιριών δεν ξεπερνούν τα 380μ/δ!

Τεο δηλαδή τι είναι καλυτερο;;; μια κανη σούπερ φτιαγμένη με ένα μέτριο φυσίγγι η μία μέτρια κάνη με ένα σούπερ φυσίγγι;;;;;;
Αλήθεια Δημήτρη πιστεύεις πως μπορεί να στοιχειοθετηθεί μια απάντηση στο ίσως ρητορικό ερώτημά σου ;
Ισως να ειναι κι απο τα ερωτήματα που δεν πρεπει να εχουν απάντηση για να κάνουν όλο αυτο το ταξίδι της ιδιογόμωσης και της βελτίωσης των κανών πιο συναρπαστικό και ενδιαφέρον .

Να πούμε κάποιες απλές αλήθειες!
Η μοναδική βελτίωση που αξίζει μία κάννη είναι να ρίχνει τα σκάγια εκεί που κοιτάζει το κοντάκι! Δυστυχώς η πλειοψιφία δεν το κάνει!!! Ενοώ να είναι ευθεία.
Ένα μέτριο φυσίγγι της τάξης των 360 μ/δ με όποια βισμάτωση και όλα τα νούμερα σκαγιών θα είναι αξιοπρεπέστατο σίγουρα μέχρι τα 40 μέτρα! Μην ξεχνάμε ότι τα ποιο μυθικά φυσίγγια του εμπορίου διαφόρων εταιριών δεν ξεπερνούν τα 380μ/δ!
Το εβρος του κουτουμανου είχε 440. Το biturbo παλιά 440. Το κόμπρα 425. Το κοντορ είχε 420.Αλλα δεν είναι οι αρχικές το θέμα. Είναι η προσωπική μου γνώμη ότι τελικά οι κάνες είναι ο δρόμος. Το αμάξι είναι το φυσίγγι. Αν είναι λείος κ καθαρός ο δρόμος το αμάξι το τούρμπο αναπτύσσει την μέγιστη ιπποδύναμη άνετα. Αλλά κ σε στενό κ ανωμαλο δρόμο αλλάζουμε τα αμορτισέρ κ τα λάστιχα κ πάλι πάει σφαίρα το αμάξι

Status
Not open for further replies.
Back