Ok.....Sorry για την αναστάτωση τότε.....Η πιο κενουρια ειναι.η παλια εχει χρωμα γκρη σκουρο προς μαυρο.αυτη ψηλολαδηζη αποτη βλεπο στην φοτο αν δεν με ξεγελα.αυτη παει εκει.το σεταπ αυτο τοχο τσημπηση απο το ιταλικο πολβερη τπ δηνη 1,85χ36.εγω το δουλευο 1,85χ35 και 1,90χ36
Ευχαριστω.Αρα θα περιμενουμε τα πρωτα κρυα και θα δοκιμαστουν τα σεταπ και ισως κανω καποιες τροποποιησεις λογου πεντασταδιακου κλεισηματος με 5αρια και 6 σκαγια688
688 1,85χ35 Ζ2Μ18 αστερη στα 57,5.τουφεκια δηλητηριο.οταν παγοση παρα πολη ο καιρος ανεβα 1,90χ36
Πολύ ωραία δουλειά Δημήτρη...Μπράβο...Με έπεισες λοιπόν Βίκτωρα....
Έστησα 2 κουτάκια με την mbx32 σε Νο 7 1/2 για καμιά ψηλωμένη τσίχλα στα μπασίματα.
Cheddite T2 cx2000 12/68.5 mbx32 1.70x33 Giovanni 20+φελλό 2mm 5 στάδια 56.5 i2s.
Ο Giovanni κάνει τρομερή έμφραξη και βοηθάει πολύ σε τροποποιημένες και διβασικες που έχουν τάση να κολλάνε στα τοιχώματα του κάλυκα λόγω στατικού ηλεκτρισμού.
Δεν είναι βέβαια σκληρός συγκεντρωτηρας όπως θα άρμοζε στην mbx32 η οποία το θέλει το στριμωγματακι της για να δουλέψει αλλά την δουλειά του την κανει.
Επίσης ο φελλός μας δίνει λίγο ακόμη θάλαμο καύσης ενώ παράλληλα προστατεύει την τελευταία στοιβάδα σκαγιων.View attachment 4057View attachment 4058View attachment 4059View attachment 4060
στηλε μυνημα να σου πω αδερφεΕχει δουλεψει καποιος την πυριτιδα rotweil 7676?????και τι σεταπ?????/εχω 700gr+ και την θελω για παπιες και φασες σε κρυο καιρο με super pose Browning με αυλους 18.4..Την ειχα παρει πριν 13 χρονια και δεν την εχω δουλεψει ακομα.Ευχαριστω............
δεν ειναι η αυθεντικη παιδια ειναι η πρωτη psb 1 που βγηκε η κανονικη ροτβαιλ δεν ειναι ετσιΗ πιο κενουρια ειναι.η παλια εχει χρωμα γκρη σκουρο προς μαυρο.αυτη ψηλολαδηζη αποτη βλεπο στην φοτο αν δεν με ξεγελα.αυτη παει εκει.το σεταπ αυτο τοχο τσημπηση απο το ιταλικο πολβερη τπ δηνη 1,85χ36.εγω το δουλευο 1,85χ35 και 1,90χ36
Καμια σχεση.η αφθεντηκη ειναι γκρη χρωμα σκουροδεν ειναι η αυθεντικη παιδια ειναι η πρωτη psb 1 που βγηκε η κανονικη ροτβαιλ δεν ειναι ετσι
Τουφεκιες δηλιτηριοΕτσι ακριβως γιαννη εχω 2 κιλα και γεμιζω μονο λαγο περδικα και παππι
Χμ...Σπυρο πρεπει να εχεις δικιο..Βεβαια δεν ξερω να ξεχωριζω ολες τις πυριτιδες εκτος απο κατι λιγες ποσο μαλλον τις παλιες..δεν ειναι η αυθεντικη παιδια ειναι η πρωτη psb 1 που βγηκε η κανονικη ροτβαιλ δεν ειναι ετσι
Δηλαδή το Rottweil το δικό μου είναι φορτωμένο με psb1....Rottweil πυριτιδα ειχαν την δεκατια του '80 που τα εκλεινε με κεντρικη συντηξη..αυτο του Κωστα ειναι πιο μετα..
Πες ότι δεν το ήξερες;Δηλαδή το Rottweil το δικό μου είναι φορτωμένο με psb1....![]()
Το κεφάλι να μου έκοβαν την είχα για τη Rottweil.....Πες ότι δεν το ήξερες;
ουτε μετα η ροτβαιλ σταματησε να ερχετε απο πολυ παλια στην ελλαδα τασοΧμ...Σπυρο πρεπει να εχεις δικιο..Βεβαια δεν ξερω να ξεχωριζω ολες τις πυριτιδες εκτος απο κατι λιγες ποσο μαλλον τις παλιες..
Ξερω ομως κατι λιγα που ερχονται κ δενουν με τον ισχυρισμο σου..
Rottweil πυριτιδα ειχαν την δεκατια του '80 που τα εκλεινε με κεντρικη συντηξη..αυτο του Κωστα ειναι πιο μετα..
Η σχεση της Δορκα με τις ισπανικες πυριτιδες κ τα βυσματα giovanni μετρανε 22+ χρονια..
Το 3Α 33γρ το '97 γεμιζονταν με psb1 στο 1,90γρ οποτε ταιριαζει με το 1,90 του rottweil ασχετως το -1 γραμμαριο των σκαγιων...
Και κατι για τους φιλους των ισπανικων πυριτιδων ιδιογωμοτων κ μη..
Η Δορκας την χρονια εκεινη(το '97) κ ενδεχομενως κ πιο νωριτερα ηταν ο αποκλειστικος εισαγωγεας των πυριτιδων αυτων στην Ελλαδα..
Αυτη ηταν που εκανε την αρχη στην γομωση φυσιγγιων με ισπανικες πυριτιδες στην Ελλαδα κ πιστεψε σε αυτες "ανοιγοντας τον δρομο"..
Αργοτερα κ φυσικα στις μερες μας παρα πολλοι επαγγελματιες ακολουθησαν το παραδειγμα της...
Ποληηηηηουτε μετα η ροτβαιλ σταματησε να ερχετε απο πολυ παλια στην ελλαδα τασο
Μην την πας στα 30 ειδικά χειμώνα . Στα 34 δουλεύει τέλεια. Πάρε την 3 για τα 30Έχουμε συνταγή για csb-1 στα 30 γρ.;