Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα παιδιά σε ενα σετ απ φυσιγγιου π.χ. 12/70/12 cheddite cx2000 A1 1.60x32 n.9 μεΗλιόπουλο 22 χαραγμα κλείσιμο 6* τελικο58mm θέλουμε να το φτιάξουμε σε 12/67 Και αλλάξουμε το καψυλιο σε 686 και το βύσμα σε z2m 21 και τελικό στα 56 τι θα κερδίσουμε και τι θα χάσουμε?Αν κερδίσουμε και αν χάσουμε.....Π.χ ταχυτητα- πιεσεις- συγκέντρωση ή
(σκορποσκαγιασμα)...ευχαριστω
Το setup θα μείνει ίδιο?
Φαντάζομαι πως όχι...

Καλημέρα παιδιά σε ενα σετ απ φυσιγγιου π.χ. 12/70/12 cheddite cx2000 A1 1.60x32 n.9 μεΗλιόπουλο 22 χαραγμα κλείσιμο 6* τελικο58mm θέλουμε να το φτιάξουμε σε 12/67 Και αλλάξουμε το καψυλιο σε 686 και το βύσμα σε z2m 21 και τελικό στα 56 τι θα κερδίσουμε και τι θα χάσουμε?Αν κερδίσουμε και αν χάσουμε.....Π.χ ταχυτητα- πιεσεις- συγκέντρωση ή
Οι γομώσεις της Α1 σε κάλυκα κομμένο στα 67,40 είναι οι εξής:
cheddite cx2000, συγκ. Ζ2Μ21, 1,70Χ31, κλείσιμο 56 mm για κρύο.
cheddite cx2000, συγκ. Ζ2Μ21, 1,65Χ31, κλείσιμο 56 mm για υγρασία.

Πώς θα το εστηνα εγώ...
12/67/12 cx2000 A1 1.55*31 6* 56mm.
Έτσι πιστεύω δεν θα εχεις καμιά διαφορά,ίδιες ταχύτητες ίδια bar.
Το μένω πλεονέκτημα είναι ότι χρησιμοποιείς λιγότερη πυρίτιδα...

Πώς θα το εστηνα εγώ...
12/67/12 cx2000 A1 1.55*31 6* 56mm.
Έτσι πιστεύω δεν θα εχεις καμιά διαφορά,ίδιες ταχύτητες ίδια bar.
Το μένω πλεονέκτημα είναι ότι χρησιμοποιείς λιγότερη πυρίτιδα...
Η λιγότερη πυριτιδα φίλε πάντα είναι μειονέκτημα

Καλησπέρα!. Δεν γνωρίζω εάν είναι το σωστό topic, αλλά θα το γράψω εδώ!. Σήμερα άνοιξα 3 φυσίγγια Ιταλικής εταιρίας (το όνομα δεν το αναφέρω για ευνόητους λόγους) διαφορετικά σε νούμερο (8&9) και σε ονομασία με 32 και 30,5 γραμ σκάγια!. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω ποια πυρίτιδα έχουν, είναι η ίδια όπως την βλέπω, το χρώμα της είναι περίπου μεταξύ μπλέ και γκρί? είναι σιέλ με ένα τόνο του γκρί? πάντως είναι μικρά τετράγωνα κομμάτια!. Εάν γνωρίζει κάποιος.... ( Το ίδιο θέμα το έγραψα και στις Κυνηγετικές πυρίτιδες, επειδή δεν ξέρω που θα έπρεπε να το γράψω! Sorry για αυτό!.)

Τώρα που το ξανά σκέφτομαι.....η RC βάφει τις πυρίτιδες βρε παιδιά....Μήπως είναι η SLC και από κιτρινοπή την έκαναν μπλε ...;;;;:rolleyes:...καθώς και τη βυσμάτωση τη βλέπω ίδια και μοιάζει με ένα άλλο setup ελληνικού φυσιγγίου.....

Έχω σπάσει το κεφάλι μου μήπως και θυμηθώ! Πιστεύω ότι κάποιος που κάνει ιδιογόμωση μπορεί να την βρεί!. Τα φυσίγγια είναι Ιταλικής εταιρίας αλλά αυτό δεν έχει να κάνει!, μπορεί να είναι οποιαδήποτε!.

Καλησπέρα!. Δεν γνωρίζω εάν είναι το σωστό topic, αλλά θα το γράψω εδώ!. Σήμερα άνοιξα 3 φυσίγγια Ιταλικής εταιρίας (το όνομα δεν το αναφέρω για ευνόητους λόγους) διαφορετικά σε νούμερο (8&9) και σε ονομασία με 32 και 30,5 γραμ σκάγια!. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω ποια πυρίτιδα έχουν, είναι η ίδια όπως την βλέπω, το χρώμα της είναι περίπου μεταξύ μπλέ και γκρί? είναι σιέλ με ένα τόνο του γκρί? πάντως είναι μικρά τετράγωνα κομμάτια!. Εάν γνωρίζει κάποιος.... ( Το ίδιο θέμα το έγραψα και στις Κυνηγετικές πυρίτιδες, επειδή δεν ξέρω που θα έπρεπε να το γράψω! Sorry για αυτό!.)
PSB-3 ... Αν και την ήξερα πιο πρασινωπή, αλλά μπορεί να της άλλαξαν χρώμα, η ΜΑΧΑΜ τελευταία έχει αλλάξει χρώμα και σε άλλες πυρίτιδες.

Στο ότι είναι ισπανική συνηγορεί και το ότι βρέθηκε στα συγκεκριμένα φυσίγγια! Η συγκεκριμένη εταιρεία, παρότι ιταλική, χρησιμοποιεί κυρίως ισπανικές πυρίτιδες απ'ότι γνωρίζω.
Για Clever Mirage μιλάμε βεβαίως βεβαίως !!! ;) ... Από αυτό το 30,5 γρ. προδόθηκε το ποιας εταιρείας είναι ... κι ας μην ήθελες να μας το πεις !!! ;) .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back