Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Στο ότι είναι ισπανική συνηγορεί και το ότι βρέθηκε στα συγκεκριμένα φυσίγγια! Η συγκεκριμένη εταιρεία, παρότι ιταλική, χρησιμοποιεί κυρίως ισπανικές πυρίτιδες απ'ότι γνωρίζω.
Για Clever Mirage μιλάμε βεβαίως βεβαίως !!! ;) ... Από αυτό το 30,5 γρ. προδόθηκε το ποιας εταιρείας είναι ... κι ας μην ήθελες να μας το πεις !!! ;) .sarcastic.
.........!!!!!!!

Στο ότι είναι ισπανική συνηγορεί και το ότι βρέθηκε στα συγκεκριμένα φυσίγγια! Η συγκεκριμένη εταιρεία, παρότι ιταλική, χρησιμοποιεί κυρίως ισπανικές πυρίτιδες απ'ότι γνωρίζω.
Για Clever Mirage μιλάμε βεβαίως βεβαίως !!! ;) ... Από αυτό το 30,5 γρ. προδόθηκε το ποιας εταιρείας είναι ... κι ας μην ήθελες να μας το πεις !!! ;) .sarcastic.
Σίγουρα είναι clever mirage γιατί τα εσφαξα κι εγώ και τα ίδια εντασθια βρήκα..........

Last edited:
Θα ηθελα αν καποιος γνωριζει να μου πει αν το προβλημα που αντιμετωπιζω στο ρελιασμα οφειλεται στη θερμοκρασια που αναπτυσει το στροφειο η σε κατι αλλο. Το εχω παρατηρησει οταν κλεινω με σκληρους συγκεντρωτηρες! Το συγκεκριμενο εχει μεσα GT! Τα χειλη του καλυκα ανοιγουν προς τα εξω στο σημειο ακριβως πανω απ το ζελατινακι! Οι στροφες στο μοτερ ειναι οκ, 630! 20191006_010617.jpg20191006_010743.jpg20191006_010754.jpg20191006_010820.jpg
4307
4308

Από στροφές μια χαρά είσαι. Το θέμα είναι να λιπανθεί σωστά ο κάλυκας , παραφινέλαιο ας πούμε η κάποιο σπρέι μέσα στο στροφειο.
Αν το πρόβλημα συνεχίζει τότε η θέμα έχει το στροφειο η κατέβασε στροφές

Κάποιος συνάδελφος από το forum μου είχε ζητήσει σε φωτογραφία τον συγκεκριμένο συγκεντρωτήρα να τον δεί σε φώτο. Δεν θυμάμαι ποιός ήταν ελπίζω να δεί το μνμ. Τότε δεν τον είχα για να τον βάλω σε φώτο. Κάνει τέλεια έμφραξη. Τον έχω χρησιμοποιήσει με άριστα αποτελέσματα.

Attachments

• ΛΑΣΚΑΡΗΣ 22 mm.jpg
    ΛΑΣΚΑΡΗΣ 22 mm.jpg
    102,4 KB · Προβολές: 23
  • ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΪ.jpg
    ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΪ.jpg
    91,9 KB · Προβολές: 22
Θα δοκιμασω με λαδακι κ σε καθε καλυκα ξεχωριστα! Το στροφειο ειναι το ρηχο του Λαναρα κ ειναι σχεδον καινουργιο.

Κωστα παρε ενα ΙΟD.....θα ησυχασεις....και θα εχεις και ποιο ποιοτικη τουφεκια φιλε!!!:)

Τόσο πολύ αλλάζει μια τουφεκιά από μια αλλαγή στροφείου..;;;
Αλλάζει Κώστα η τουφεκιά προς το καλύτερο!! Που από του Λαναρά το βαθύ και μετά το ρηχό, πήρα το OMV sp2 και είδα πολύ ποιο ωραία τουφεκιά:)
και όπως από 6* σε 8* κλησειμο βλέπεις ποιο μαζεμένοι τουφεκιά!!
Και όσο το ψάχνεις με της λεπτομέρειες πάντα κερδίζεις;);)

Αλλάζει Κώστα η τουφεκιά προς το καλύτερο!! Που από του Λαναρά το βαθύ και μετά το ρηχό, πήρα το OMV sp2 και είδα πολύ ποιο ωραία τουφεκιά:)
και όπως από 6* σε 8* κλησειμο βλέπεις ποιο μαζεμένοι τουφεκιά!!
Και όσο το ψάχνεις με της λεπτομέρειες πάντα κερδίζεις;);)
Βάλε αν μπορείς και αν είναι εύκολο μια φωτό με ένα φυσίγγι 6* από στροφείο Λαναρά και ένα κλεισμένο 6* με το SP2.....
Να δω διαφορά.....γιατί κι εμένα το εργοστασιακό τους τρίβει λίγο παρόλο που βάζω spray.

Βάλε αν μπορείς και αν είναι εύκολο μια φωτό με ένα φυσίγγι 6* από στροφείο Λαναρά και ένα κλεισμένο 6* με το SP2.....
Να δω διαφορά.....γιατί κι εμένα το εργοστασιακό τους τρίβει λίγο παρόλο που βάζω spray.
Θα δώ μήπως έχω κάποιο κλεισμένο περσινό του Λαναρά,
Γιατί για να το βάλω επάνω θα ξερυθμίσω τη μιχανουλα και να την ρυθμίσω πάλι για του Λαναρά! Και μετά πάλι το ίδιο και δεν είναι εύκολο θέλει λεπτομέρεια;)

Κάποιος συνάδελφος από το forum μου είχε ζητήσει σε φωτογραφία τον συγκεκριμένο συγκεντρωτήρα να τον δεί σε φώτο. Δεν θυμάμαι ποιός ήταν ελπίζω να δεί το μνμ. Τότε δεν τον είχα για να τον βάλω σε φώτο. Κάνει τέλεια έμφραξη. Τον έχω χρησιμοποιήσει με άριστα αποτελέσματα.
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ... Λάσκαρης είναι κατάστημα με υλικά ιδιογωμοσης....

Θα δώ μήπως έχω κάποιο κλεισμένο περσινό του Λαναρά,
Γιατί για να το βάλω επάνω θα ξερυθμίσω τη μιχανουλα και να την ρυθμίσω πάλι για του Λαναρά! Και μετά πάλι το ίδιο και δεν είναι εύκολο θέλει λεπτομέρεια;)
Α οκ.
Να μην αλλάξεις στροφείο για αυτό το λόγο.
ευχαριστώ πάντος.

Status
Not open for further replies.
Back