Βεβαίως κ αξίζει, σε εκλεκτά φυσίγγια για εκλεκτα θηράματα. Προσωπικό μου γούστο στα επιχαλκωμεναΟποτε δηλαδη δεν αξιζει να δωσεις 4-5 ευρω παραπανω στο κιλο.
Επινικελωμενα και επιχαλκωμενα τα ιδια αποτελεσματα μας δινουν;
Δεν εχω χρησιμοποιησει επινικελωμενα
αλλα αν αλλαζει ογκομετρια λογω βαρους των σκαγιων ισως αλλο συγκεντρωτηρα. Ας μας πει καποιος που τα εχει δουλεψει γιατι με ενδιαφερει κι εμενα
Σε σετ απ T3 cx2000 mbx36 1.8x36 ν6 sg17 τελικο 57.8 άλλαξα τα σκάγια σε επιχαλκωμενα δεν κατάλαβα κάποια διαφορα στην απόδοση αλλά και στην ογκομετρια στην στήλη σκαγιωνΚαλησπερα στην ομαδα.
Σε μια συνταγη φυσσιγιου δοκιμασμενη με μολύβδινα σκαγια αν αλλαζατε τα σκαγια σε επινυκελομενα θα χρειάζονταν πείραγμα και κατι αλλο στο setup ;;
Σε σετ απ T3 cx2000 mbx36 1.8x36 ν6 sg17 τελικο 57.8 άλλαξα τα σκάγια σε επιχαλκωμενα δεν κατάλαβα κάποια διαφορα στην απόδοση αλλά και στην ογκομετρια στην στήλη σκαγιων
Καλησπέρα Βαγγέλη, όπως σωστά είπες δεν αλλάζει καθόλου η ογκομετρια. Την ουσιαστική διαφορά θα την δεις αν κάνεις τεστ διάτρησης πχ σε καταλογο σε 35 μετρα.Σε σετ απ T3 cx2000 mbx36 1.8x36 ν6 sg17 τελικο 57.8 άλλαξα τα σκάγια σε επιχαλκωμενα δεν κατάλαβα κάποια διαφορα στην απόδοση αλλά και στην ογκομετρια στην στήλη σκαγιων
Το 3.4mm είναι 5αρι;;;Τα επινικελωνα που εχω σε Ν5 η διαμετρος κυμαινεται απο 3,40 εως 3,45 χιλιοστα , με 68 σκαγια στα 10 γραμμαρια.
Τα μολυβδινα Ν5 διαμετρος 2,85 εως 2,95 και 71 σκαγια στα 10 γραμμαρια. Ολα μετρημενα με μικρομετρο.
Η διαφορα ογκομετριας στα 36 γραμμαρια σκαγια ειναι μονο 2 δεκατα του χιλιοστου. Η ποσοτητα σκαγιων
στα 36 γραμμαρια ΝΙΚΕΛ 244 σκαγια , μολυβδινα 255 σκαγια. Τα νικελ ειναι σαφως καλυτερα!!!![]()
3= 3.5Το 3.4mm είναι 5αρι;;;
Εγώ το ξέρω αυτο( το δικό μας το 5 είναι 2.9, αυτά που γράφεις είναι εξ Αμερικής)3= 3.5
4= 3.25
5= 3
Από χώρα σε χώρα και εργοστάσιο αλλάζει βέβαια λίγο αυτό.
Εγώ το ξέρω αυτο( το δικό μας το 5 είναι 2.9, αυτά που γράφεις είναι εξ Αμερικής)
Ο Νίκος Π γιατί συγκρίνει το 3.5 με το 2.9 δεν κατάλαβα
Εγώ το ξέρω αυτο( το δικό μας το 5 είναι 2.9, αυτά που γράφεις είναι εξ Αμερικής)
Κάτι δε μου πάει καλά κι εμένα με τα νούμερα του Νίκου, μάλλον κάποιο λάθος έκανε. Άσχετα αν το Νο είναι 5 ή 3 ... με διάμετρο 3,4mm να βγαίνουν 68 σκάγια στα 10 γρ. (6,8 σκάγια/γρ.) δεν γίνεται με τίποτα !!!! Με ένα γρήγορο υπολογισμό, η πυκνότητα τους βγαίνει 7,35 gr/cm3 !!! Δηλαδή ούτε ατσάλινα (σιδερένια) να ήταν (πυκνότητα σιδήρου ~7,8 gr/cm3)... Μολύβδινα 3,4 mm, ακόμη και επινικελωμένα ή με 5% αντιμόνιο, δεν βγαίνουν παραπάνω από 45 στα 10 γραμμάρια (4,5 σκ/γρ) ...Έχεις δίκιο μετπλαστ είναι 2.9 το 5αρι. Επίσης τώρα κατάλαβα την ερώτηση σου... όντως τα νούμερα δεν ταιριάζουν 3.5 με 2.9. ο Νίκος θα μας πει...
Συμφωνώ Δημήτρη.Την μεγαλύτερη διάτρηση την έχουμε με πολύ σκληρά, με 5 %αντιμονιο σκάγια κ φουλ μπαφερ. Πολλές φορές τα επιμεταλλωμενα είναι μουφα
Έχεις δίκιο μετπλαστ είναι 2.9 το 5αρι. Επίσης τώρα κατάλαβα την ερώτηση σου... όντως τα νούμερα δεν ταιριάζουν 3.5 με 2.9. ο Νίκος θα μας πει...