skyfall
Banned
Τα ρίχνω με τον ΣΒΕ σαν να φτηνει πασατεμπο φίλε μου. Θέλει προσοχή και όχι πολλα πατήματα να δουλέψει η μπαρουτη και όχι οι πιέσεις από τον συγκεντροτηραΈχεις καλο οδοντίατρο; Καλά σφραγίσματα.
Τα ρίχνω με τον ΣΒΕ σαν να φτηνει πασατεμπο φίλε μου. Θέλει προσοχή και όχι πολλα πατήματα να δουλέψει η μπαρουτη και όχι οι πιέσεις από τον συγκεντροτηραΈχεις καλο οδοντίατρο; Καλά σφραγίσματα.
Νίκο εγώ έγραψα για ένα σετ που σκοτώνει το όπλο μου με την γκρανι. Εσύ αν θες βάλε μβ κάποιος άλλος αν θέλει βάζει σιπε κάποιος άλλος ς.Ο καθένας ότι θέλει. Αν εγώ πχ βάλω αυτό το σετ με την μβ μπορεί να μην το δουλέψει το οπλο μου. Αυτό που το βάζεις. Ο καθένας πάει όπου θέλει. Και όπου σκοτώνει.Ως γνωστο.....η Granular δεν σηκωνει στριμωγμα....εχω μια απορια....για ποιον λογο πρεπει να φορτωσω
στο 1,65χ34 αυτην......και να μην παω σε αλλη πυριτιδα πχ ΜΒ32 -1,80Χ34 ??
Τι κερδιζω...με αυτο το στησιμο της Granular ???
Tι περισσοτερο θα μου δωσει η Granular απο την ΜΒ32 ??![]()
Νίκο εγώ έγραψα για ένα σετ που σκοτώνει το όπλο μου με την γκρανι. Εσύ αν θες βάλε μβ κάποιος άλλος αν θέλει βάζει σιπε κάποιος άλλος ς.Ο καθένας ότι θέλει. Αν εγώ πχ βάλω αυτό το σετ με την μβ μπορεί να μην το δουλέψει το οπλο μου. Αυτό που το βάζεις. Ο καθένας πάει όπου θέλει. Και όπου σκοτώνει.
Σκληρή κ μπαρατη συνταγή ιδανικη για πάπια. Η ιδιογομωση στο βάλτο δείχνει την αξία της φίλε. Η προτίμηση σου σε Jiovani έγινε με δοκιμές; τι παραπάνω σου δίνει;Νίκο εγώ έγραψα για ένα σετ που σκοτώνει το όπλο μου με την γκρανι. Εσύ αν θες βάλε μβ κάποιος άλλος αν θέλει βάζει σιπε κάποιος άλλος ς.Ο καθένας ότι θέλει. Αν εγώ πχ βάλω αυτό το σετ με την μβ μπορεί να μην το δουλέψει το οπλο μου. Αυτό που το βάζεις. Ο καθένας πάει όπου θέλει. Και όπου σκοτώνει.
Αδυναμη συνταγή φίλε. Θα πάει μόνοβολο. Στα 30 γρ δούλεψε G3000 καλύτερα με 688Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω αν το παρακάτω set up θα δουλέψει : MB32 1,55x30 σε fiocchi με 616 συγκενρωτήρας v-zero.
Την εχω ριξει και εγω αυτο το σεταπ δημητρη της τεριαζει πολυ ο jiovvani ....οπως και στο 1,50/55*32 με 24jiovvani ,για κυχλια ...της ηρεμη τα νευραΣκληρή κ μπαρατη συνταγή ιδανικη για πάπια. Η ιδιογομωση στο βάλτο δείχνει την αξία της φίλε. Η προτίμηση σου σε Jiovani έγινε με δοκιμές; τι παραπάνω σου δίνει;
Ναι Δημήτρη την έριξα και με ακουιλα 22 με τον τζιοβανιπήρα καλητερες κατανομες και λίγο ποιο υπια τουφεκιαΣκληρή κ μπαρατη συνταγή ιδανικη για πάπια. Η ιδιογομωση στο βάλτο δείχνει την αξία της φίλε. Η προτίμηση σου σε Jiovani έγινε με δοκιμές; τι παραπάνω σου δίνει;
Καλη εεεε χαχαΠρωτη φορά φέτος ασχολήθηκα αρκετά με την Γκρανουλαρ. Την εριξα στις τσιχλες στο 1.45 ×cx2000 ×gt24 ×30 γρ νο9
Και στο 1.50 ×cx2000×ν-zero ×31γρ νου
Και τα δύο στα 57.5 κλησημο
Δίνει κ κάτι άλλο ο Jiovani αλλά δεν μας το είπεςΝαι Δημήτρη την έριξα και με ακουιλα 22 με τον τζιοβανιπήρα καλητερες κατανομες και λίγο ποιο υπια τουφεκια
Τι Δημήτρη?Δίνει κ κάτι άλλο ο Jiovani αλλά δεν μας το είπες
Σωστό και λάθος... επειδή η μηχανή είναι χειροκίνητη και δεν ζεσταίνεται το στροφειο για να αποκτήσει μνήμη το πλαστικό και να παραμείνει εκεί, ανεβαίνει κατά 3 δέκατα όπως λες... όποτε ρελιαζεις στα 57.7 την ώρα που κλείνεις για να πάει στα 58 και να μείνει εκεί...Καλησπερα σε ολους. Ειμαι αρχαριος ιδιογομωτης ερωτηση. Σε ενα σεταπ γκρανουλαρ 1.45*28-2000-σπαρκ-ν8-6* κλησιμο στο 58. Με τι μηχανη λαναρα αστερι ρελι και στροφειο του κενταυρου για ρηχω αστερη ρελι.Ενω ειναι κλησμενο στο 58 .Και το ξαναμετραο μετα απο 5 ωρες εχει παει στο 58.3.Αυτο ειναι σωστο η εχω κανει κατι λαθος??
Ναι κάνεις λάθος, θέλει παραπάνω στροφές,και λογικά αν κατάλαβα είναι του χεριού έτσι;;;;θέλει την ώρα που τερματίζει,να δόσεις λίγες ακόμα στροφές μέχρι να πάρει λίγο,Καλησπερα σε ολους. Ειμαι αρχαριος ιδιογομωτης ερωτηση. Σε ενα σεταπ γκρανουλαρ 1.45*28-2000-σπαρκ-ν8-6* κλησιμο στο 58. Με τι μηχανη λαναρα αστερι ρελι και στροφειο του κενταυρου για ρηχω αστερη ρελι.Ενω ειναι κλησμενο στο 58 .Και το ξαναμετραο μετα απο 5 ωρες εχει παει στο 58.3.Αυτο ειναι σωστο η εχω κανει κατι λαθος??
Ισχύει αυτό που σου είπαν παραπανω τα παιδια....χρησιμοποιώ και Εγώ την ίδια....κάποιες φορές ενώ κλείνει το παχυμετρο στο 0 γράφει-κάτι η + κάτι και πρέπει ν πατήσεις το κουμπί να το μηδενισεις.... σπανιο αλλα μου εχει τυχει..Καλησπερα σε ολους. Ειμαι αρχαριος ιδιογομωτης ερωτηση. Σε ενα σεταπ γκρανουλαρ 1.45*28-2000-σπαρκ-ν8-6* κλησιμο στο 58. Με τι μηχανη λαναρα αστερι ρελι και στροφειο του κενταυρου για ρηχω αστερη ρελι.Ενω ειναι κλησμενο στο 58 .Και το ξαναμετραο μετα απο 5 ωρες εχει παει στο 58.3.Αυτο ειναι σωστο η εχω κανει κατι λαθος??
Ανοιγει το μήκος του κάλυκα φίλε κατά 3 δέκατα. Λύνεται κ με λίγο πιο χαμηλό συγκεντρωτηρα το πρόβλημα. Η πίεση του πατημένου συγκεντρωτηρα που θέλει να σηκωθεί πάλι ανοίγει το ύψος του αστεριουΙσχύει αυτό που σου είπαν παραπανω τα παιδια....χρησιμοποιώ και Εγώ την ίδια....κάποιες φορές ενώ κλείνει το παχυμετρο στο 0 γράφει-κάτι η + κάτι και πρέπει ν πατήσεις το κουμπί να το μηδενισεις.... σπανιο αλλα μου εχει τυχει..