Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βενετάτο...έκαμες το κόσμο άνω-κάτω και δε του πες ούτε μισή γιομισιά με αλέβρια!!! Να ενημερωθεί άμεσα ο Μπαλώκας για να δώκει μερικές γιωμισιές με αλέβρια...για εκείνα τα σμπάρα στα 2 και 75...απού να βγάνουνε εκείνα τα άσπρα τα τούνελ στον ουρανό!!! .vert funny.

Καλημερα στην παρεα καμια γομοση απαλη και γριγορη με mb 36 i me m92 s σε 3 νουμερο η σε 5 νουμερο για οκτομβρη γνοριζει κανεις για οπλακια με 18.8 αβλους απλα πραγματακια χορης σταδια

Καλημερα στην παρεα καμια γομοση απαλη και γριγορη με mb 36 i me m92 s σε 3 νουμερο η σε 5 νουμερο για οκτομβρη γνοριζει κανεις για οπλακια με 18.8 αβλους απλα πραγματακια χορης σταδια
686 - MB36 x 2,04, 37gr, z2m15-57,8mm / optima plus 2*/ 40m / n.4

CX2000-Mb36 x 1,95, 36.5 gr, z2m18 - 57,7mm/ optima plus 2*/ 40m / n.4

CX2000-ΜΒ36 χ 2.00, 36.5 γρ, z2m15- 57,7 mm / optima plus 2*/ 40m / n.4

cx2000- MB36 x 1.85, 35gr, drago20 - 57,6mm / optima plus 4* / 35 m / n.6

cx2000 - MB36 x 1.80, 35, z2m18 - 57mm/ optima plus 4* / 35m / n.6

Ειπωθηκε πιο πανω οτι μονο καινουριους καλυκδς πρεπει να εχουμε και αυτους με αποδειξη. Γιατι αυτο;
Αν εγω εχω στοκ απο παλιους αγορασμενους πριν καποια χρονια αλλα δεν εχω αποδειξη ποιο ειναι το προβλημα; ή απο αυτους που εχω ριξει και εχω κρατησει τους καλυτερους, που ειναι η παρανομια μου; ισα ισα που δεντους αφηνω στην υπαιθρο και αυτους που δεν μου κανουν τους ριχνω στην ανακυκλωση.

Επειδή σύμφωνα με το N.3944/2011 που εμπλέκει την αναγόμωση ως απαγορευμένη για τους επαγγελματίες και δεν αποσαφηνίζει ότι εξαιρούνται οι ιδιογομωτές-κυνηγοί, κάποιος που δεν σε χωνεύει και θέλει να σε εκδηκιθεί με ύπουλο τρόπο...μπορεί να σε στείλει ακόμη και ανώνυμα στον εισαγγελέα και να σε τρέχει στον ανακριτή για παράνομη αναγόμωση και να σου ορίσουν δικάσιμο με πλαστά στοιχεία, τύπου παράνομη πώληση φυσιγγίων σε λαθροκυνηγούς, παράνομη αναγόμωση και ότι άλλο σκεφτούνε προκειμένου να σε κατηγορήσουνε!!!

Προσωπικά μετά το μπάσιμο του 2009 χρησιμοποιώ μόνο καινούργιους κάλυκες και αυτό περισσότερο για λόγους υγείας και για λόγους μηχανικής .hunter.1

Βενετάτο...έκαμες το κόσμο άνω-κάτω και δε του πες ούτε μισή γιομισιά με αλέβρια!!! Να ενημερωθεί άμεσα ο Μπαλώκας για να δώκει μερικές γιωμισιές με αλέβρια...για εκείνα τα σμπάρα στα 2 και 75...απού να βγάνουνε εκείνα τα άσπρα τα τούνελ στον ουρανό!!! .vert funny.
.asking..asking..asking..sex hard.

Ενταξει, καποιος ισως να μη θελει να επιβαρυνει την υγεια του και με αυτο. Μη ξεχνας οτι ειναι χημικες ενωσεις, και σιγουρα οχι αβλαβεις.

όλα τα καλα παιδια μαζευτηκαν σε αυτό το φορουμ , εχει καποιος νεα απο τον Κωστα τον Reload ? από τους πιο δυνατούς ιδιογομωτες ο Κωστας , ξερει καποιος νεα του ?

Δίκιο έχεις Νικο,Αλλα να ήξερες πόσα από αυτά που τρώμε ειναι καρκινογόνα.
Τελοσπαντων,πολυ καλά κανεις και προσεχεις αυτή την λεπτομερεια,σε έμενα οπως κ σε πολλους ούτε που θα μας πέρναγε από το μυαλό..

Οι συσκευασίες πυρίτιδας γράφουν επάνω να μην τις αναπνέουμε διότι είναι καρκινογόνες και επίσης τα σκάγια φέρουν βαρύ μέταλλο και ανθυγυινό με χημικές προσμίξεις και εάν κάποιος πιάσει τα σκάγια με τα χέρια του και έπειτα πάει και καπνίσει μετά το γέμισμα και χωρίς να τα πλύνει, είναι εύκολο κάποιες χημικές ουσίες να περάσουν στο σάλιο...

Κρυβε λογια γιατι αν μαθει ποτε ποσο ειχανε και τι ειχανε μεσα εκεινα θα τα πετουσε στο νερο......sarcastic..sarcastic.

όλα τα καλα παιδια μαζευτηκαν σε αυτό το φορουμ , εχει καποιος νεα απο τον Κωστα τον Reload ? από τους πιο δυνατούς ιδιογομωτες ο Κωστας , ξερει καποιος νεα του ?
Μακαρι να γραφοτανε και ο reload χρονια τον διαβαζα στο αρτεμις

Θελεις και μια απο εμενα με M92s;

Σήμερα δεν πρόκανα λόγο δουλειών να πάω για τις προμήθειες και έκλεισαν τα καταστήματα. Οπότε ασχολήθηκα με την εξοικονόμηση χρήματος.sarcastic..sarcastic.
Κατασκευή αποκαψουλωτή:
Πήρα ένα κομμάτι χαλκοσωλήνα 15χιλ και μια βίδα

Τα καθάρισα και τα κόλλησα με καλάι, το γέμισα με θερμόκολλα για να αποκτήσει λίγο βάρος έφαγα τις βόλτες της βίδας και την τάπωσα με μια βίδα.

Μετά σε μια παλιά τροχαλία κόλλησα με την ηλεκτροκόλληση μια χοντρή ροδέλα πάνω σε ένα κολλημένο ρουλεμάν που είχε στο κέντρο αλλά είχε πολύ μεγάλο ανοιγμα και από την κατω μεριά ένα κομμάτι από παλιό σιφόνι νεροχύτη για να μαζώνει και καλά τα καψούλια
Μετά τους έριξα ένα καθάρισμα και βουαλά

Το σκέτο κομμάτι χαλκοσωλήνα είναι ο καψουλωτής μου.my man.
Κόστος 0€ ότι είχε η υπόγα......

Status
Not open for further replies.
Back