ΠΑΤΕΝΤΑΔΟΡΟΣ
Banned
Όταν με το καλό θα περάσεις Άρη στο πεντασταδιακό και στα 14 χιλιοστά...τότε θα αλλάξεις όλα τα δεδομένα μένουσων και λακτίσματος στη ζέστη και στο κρύο! .shake.
Δημητρη θα διαφωνησω μαζι σου,ολα χρειαζονται και το ρελιαστο στο χερι ΑΛΛΑ και στο αστεροειδες καποιες φορες χρειαζονται για καποια πραγματα και κατι αλλο εκτος απο μαχαιρι/ρελιασμα.φετος δουλεψα ενα εντελως πειραματικο στροφειο για κανα μηνα που μου εκανε ενα ρελι οπως ακριβως το ηθελα εγω( στενο και ρηχο για να μην πιεζεται καθολου η γομωση) ε αυτο ηθελε το κατι παραπανω.υποψη τα ψιλα μου ειναι ολα χαραγμα ρελι.κανετε μεγαλο λαθος αν νομιζετε ότι η ιδιογομωση είναι οι μηχανες οι τρελες με τα 20 σταδια και τα τρελα αξεσουάρ , εχετε παρει λαθος μονοπατι και στο τελος του μονο σκοταδι υπαρχει , η ιδιογομωση είναι απλα πραγματα . πανω από όλα αγαπη , μερακι και γουστο , εγω θελω με ένα στροφειο χειροκινητο και με ρελι παραδοσιακο να φτιαξω φυσιγγι φωτια , εγω είμαι ο μαγκας όχι οι μηχανες
το καταλαβα ότι η ζυγαρια που πηρες είναι για 100 τουλάχιστον γραμαρια , μην ξαναζυγισεις πυριτιδα με αυτην , θα την χρησιμοποιησεις μονο για σκαγια , γραψτο καλα αυτό στο μυαλο σου , θα σου κανει πολλες μουρλιες σε πολύ λιγα γραμμαρια και θεει συνεχεια μηδενισμα και διπλοτσεκαρισμα , καλυτερα για μπαρουτη αγορασε μια μεχρι το πολύ 10-15 γραμμαριαΔημήτρη δυστυχώς βαράκι δεν έχει μέσα. την αγόρασα από κένταυρο 25€ (δεν ήθελα να δώσω πολλά για αρχή μέχρι να δω τι και πως), μια απλή κινέζικη ζυγαριά που ζυγίζει μέχρι 100γρ σε διαβαθμίσεις 0,01. ίσως αν βρω κάπως κάποιο βαριδάκι να την τσεκάρω. Τι εννοείς σωστά το tare;
συνεχισε όπως εισαι , εχεις μπει στον σωστο δρομο , μην τσιμπας με τα 100 σταδια και να είχαμε να λεγαμεΜητσο για παγο παιζουμε αλλιως, αλλα για φυσιγγακι σε ενα ευρος θερμοκρασιων -5 εως 15 ειναι καλα εκει, απο αυτα που ειδα στην πραξη την προηγουμενη χρονια...
Κλωτσαει πολυ μετα, θελω πιο λιγα γραμμαρια...
να διαφωνήσεις μαζι μου οσο θελεις , δεν είμαι ο παπας της ιδιογομωσης φιλε , ενας απλος ερασιτέχνης χομπιστας ιδιογομωτης είμαι , ο καθενας και ο τροπος τουΔημητρη θα διαφωνησω μαζι σου,ολα χρειαζονται και το ρελιαστο στο χερι ΑΛΛΑ και στο αστεροειδες καποιες φορες χρειαζονται για καποια πραγματα και κατι αλλο εκτος απο μαχαιρι/ρελιασμα.φετος δουλεψα ενα εντελως πειραματικο στροφειο για κανα μηνα που μου εκανε ενα ρελι οπως ακριβως το ηθελα εγω( στενο και ρηχο για να μην πιεζεται καθολου η γομωση) ε αυτο ηθελε το κατι παραπανω.υποψη τα ψιλα μου ειναι ολα χαραγμα ρελι.
Ολοι μας χομπιστες ιδιογομωτες ειμαστε δημητρη και κανουμε τα γουστα και τη καυ......μας.μηπως η μαλλινη ειναι καλητερη γιατι ακουει ακριβως στα τσοκ και ειδικα στα πολυ στενα σε σχεση με το συγκετροτηρανα διαφωνήσεις μαζι μου οσο θελεις , δεν είμαι ο παπας της ιδιογομωσης φιλε , ενας απλος ερασιτέχνης χομπιστας ιδιογομωτης είμαι , ο καθενας και ο τροπος του
το καταλαβα ότι η ζυγαρια που πηρες είναι για 100 τουλάχιστον γραμαρια , μην ξαναζυγισεις πυριτιδα με αυτην , θα την χρησιμοποιησεις μονο για σκαγια , γραψτο καλα αυτό στο μυαλο σου , θα σου κανει πολλες μουρλιες σε πολύ λιγα γραμμαρια και θεει συνεχεια μηδενισμα και διπλοτσεκαρισμα , καλυτερα για μπαρουτη αγορασε μια μεχρι το πολύ 10-15 γραμμαρια
Μην μεταθεσεις την εναρξη απλως τσεκαρε καλυτερα τη πυριτηδα με συνεχομενα tape,1-2 εκατοστα ειναι μια χαρα.Δημήτρη δεν βρήκα κάποια τέτοια σε χαμηλό budget, οπότε μιας και είναι ακατάλληλη αυτή η ζυγαριά η έναρξη μετατίθεται.....
.what..what..what....συγνώμη μιλάς προσωπικά για σενα; Κάνεις κουμάντο στην διεθνή αγορά ή αναφέρεσαι σε κάποιον άλλον;κουμάντο στη διεθνή αγορά κάνω πλέον εγώ προσωπικά
Γιωργο με το UFO μεχρι τι νο ατσαλι εχεις ρήξη??
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μπαλώκα, δεν πιστεύω να ψήνεσαι για αλεβρωμένα ατσάλια στα 650 μέτρα με SP [SuperPerformance] και προσανάματα για τίποτα 60βολα...![]()
Ασσεους στα 60 μέτρα σε τενεκέ λαδιού με φυσίγγι ιδιογομωσης 33γρ. Έβαλε στο κέντρο του τενεκέ 17 σκάγια σε κύκλο διαμέτρου 30 εκατοστών. Ο τενεκές είχε εκτός από τα 17 αυτά σκάγια και άλλα πολλά διάσπαρτα στην πρόσοψη του.Γιωργο με το UFO μεχρι τι νο ατσαλι εχεις ρήξη??