Δημήτρη Καλησπέρα!Πολυ πιο ποιοτικη η δευτερη συνταγή , αλλά πες μας εσυ τις διαφορές αν κατά την γνώμη σου υπάρχουν
Αν και έψαχνα γνώμες από πιο έμπειρους θα σου πω...
Εγώ την έστησα με τον 20αρι και ήταν καλή(για τα γούστα μου!).
Επιδιώκω αυτό ακριβώς που λες "πιο ποιοτική" τώρα αν είναι "πολύ"...
Νομίζω ότι με τον φελλό μέσα στο ποτηράκι με 18αρι θα βελτιωθεί η κατανομή και θα μειωθεί η διασπορά σε μακρινότερες αποστάσεις από αυτήν της δοκιμής...
Με τα λίγα που ξέρω, νομίζω πάλι ότι διατηρώντας τον σκληρό συγκεντωτήρα αλλα προσθέτοντας το φελλό (αμορτισέρ) από πάνω (ενοώ μακριά από την πυρίτιδα , κάτω από τα σκάγια ) επιτυγχάνουμε ταυτόχρονα δυο πράγματα:
1.Επειδη είναι στα χαμηλά όρια της πυρίτιδας το φορτίο των σκαγιών , η σκληρότητα του συγκεντρωτήρα εξακολουθεί να βοηθά την σωστή κάυση στη αρχική φάση και...
2.Παραληλα ο φελλός κατώ απ΄τα σκάγια βελτιώνει κατανομή , μειώνει διασπορά, και ίσως έχουμε και λιγότερες πιέσεις...
Αυτά...
Υ.Γ1: Το καλοκαίρι, για την έναρξη, θα την δοκιμάσω έτσι: 16/65, 1,35 X 27(-0,05 πυρίτιδα από τη δοκιμή με 17C) , Aquila 18 + φελλόταπα, αλλα με CX2000 αντί του 616...
Υ.Γ2: Στους 17 βαθμούς με τον 20αρι δεν κλωτσούσε πολύ , σχετικά "μαλακιά" , λέω πως ο φελλός θα βοηθήσει να "μαλακώσει" κι άλλο για τη ν έναρξη...
ΕΣΥ τι λες;
Last edited: