Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Στεφανε .Δεν ξερω πως τον εκοψες .....Και δεν καταλαβαινω τι ''ωραιο'' βρισκεις σε αυτο βυσμα... ???
Τα βολια 11/0 δεν καθονται ομορφα μεσα...και τα δυο βολια εκτος βυσματος...
Τι σου δινει αυτο το βυσμα ??? Συγκεντρωσεις...... ταχυτητες ?? Τι σου δινει φιλε ???
Έκοψα 3 αυλάκια από πάνω. Μετά το χάραξα σε σταυρό, 5 αυλάκια μόνο από πάνω προς τα κάτω.
Μέχρι 8βολο μόνο το δουλεύω.Το ξέρω ότι κάνει εξογκώματα αλλά κάνει πιο απαλή τουφεκιά από τον Lb6 και καλύτερη κατανομή.
Αν υπάρχει άλλο βύσμα ψηλό, δοκίμασε με εκείνο.

Έκοψα 3 αυλάκια από πάνω. Μετά το χάραξα σε σταυρό, 5 αυλάκια μόνο από πάνω προς τα κάτω.
Μέχρι 8βολο μόνο το δουλεύω.Το ξέρω ότι κάνει εξογκώματα αλλά κάνει πιο απαλή τουφεκιά από τον Lb6 και καλύτερη κατανομή.
Αν υπάρχει άλλο βύσμα ψηλό, δοκίμασε με εκείνο.

Στεφανε οταν θελω ολα τα βολια μεσα στο βυσμα βαζω sg -magnum....και ειμαι οκ φιλε!!

Κώστα το buffer είναι πολυμερικό ή αλεύρι; Φαίνεται πολύ λευκό στη φωτογραφία.
Buffer ειναι Βασιλη..οχι αλευρι...
Αλευρι βαζω ΜΟΝΟ στα βυσμστα, τα οποια δεν κανουν τελεια εμφραξη,ετσι ωστε να μη παει buffer στην πυριτιδα.

Buffer ειναι Βασιλη..οχι αλευρι...
Αλευρι βαζω ΜΟΝΟ στα βυσμστα, τα οποια δεν κανουν τελεια εμφραξη,ετσι ωστε να μη παει buffer στην πυριτιδα.
Κωστα εχεις δει διαφορες του πλαστικου buffer με το αλευρι?

Κωστα εχεις δει διαφορες του πλαστικου buffer με το αλευρι?
Ναι...
Το αλευρι δινει ενα 5-6% καλυτερη κατανομη, ΑΛΛΑ νιωθω λιιιίγο πιο "αισθητο" λακτισμα...αντιθετος το buffer μου διχνει το αντίθετο....στα υδροβια ΠΑΝΤΑ δουλευω το buffer, λογο της επαφης των φυσιγγιων με τη βροχη.....

Ναι...
Το αλευρι δινει ενα 5-6% καλυτερη κατανομη, ΑΛΛΑ νιωθω λιιιίγο πιο "αισθητο" λακτισμα...αντιθετος το buffer μου διχνει το αντίθετο....στα υδροβια ΠΑΝΤΑ δουλευω το buffer, λογο της επαφης των φυσιγγιων με τη βροχη.....
Οκ...ευχαριστω

Ναι...
Οι ποσότητες που βάζεις, είναι ίδιες, ή λιγότερες; Πόσο λιγότερες;

Οι ποσότητες που βάζεις, είναι ίδιες, ή λιγότερες; Πόσο λιγότερες;
Οι ιδιες Βασιλη....κ ενας λογος ακομη που δουλευω το buffer, ειναι οτι με 2-3 χτυπηματα στον παγκο, το buffer παει παντου....εν ολιγης ευκολοδουλευτο.

Οι ιδιες Βασιλη....κ ενας λογος ακομη που δουλευω το buffer, ειναι οτι με 2-3 χτυπηματα στον παγκο, το buffer παει παντου....εν ολιγης ευκολοδουλευτο.
Νομίζω, κάπου είχα διαβάσει, ότι μπαίνει λιγότερο πολυμερικό, από ότι αλεύρι. Μπορεί να κάνω λάθος.

Νομίζω, κάπου είχα διαβάσει, ότι μπαίνει λιγότερο πολυμερικό, από ότι αλεύρι. Μπορεί να κάνω λάθος.
Δεν εχω διαπιστωσει κατι ως προς τις ογκομετριες, αλλα οπου βαζω π.χ 1.2 αλευρι, τοσο θα βαλω κ buffer....δεν πολυψυρίζω τη μαϊμου εγώ τοσο....big smile.

Μου έπεσε στα χέρια ένα μισό κιλό ακουιλα.
εχει κάποιος συνάδελφος κάτι δοκιμασμένο στης τσίχλες;
Σκεφτομουνα το 1,60 Χ 31 cx2000 με Μαυροπούλου 22αρι με νο9 στα 57
Αρκετα καλο το setup σου...γυρω στο 385m/s στο V 1.5 παιζει...

Γέμισε 12/67,5 UEE Aquila×32 1.55×28 Αquila 22 No8.5 ή 9 (6*) στα 56.00 Κ.Χ 11mm

Παρε κι ενα μισοταπο 12/67.5 UEE Aquila×32 1.55×28 Bioretabile 21 No9 (6*) στα 56.5mm K.X 11mm....(2 σταδια ολα).

Ευχαριστώ πολύ, έλεγα να μην μπλέξω με 67αρια αν και είναι αποδεδειγμένα πολύ αποδοτικά. Βαριέμαι να αλλάζω ρύθμισης στην μηχανή. Παλιά είχα βάλει πάνω στην Mec ένα απλό τρίτο στάδιο και έκλεινα ωραιότατα 67ρια μάλλον θα κάνω το ίδιο και τώρα

Status
Not open for further replies.
Back