Σάκη πολύ καλό, αυτή η σγρομπια που λες από πού ;
Γιάννη, τί θα την κάνεις με το cal.16 ;;;Καλησπέρα σ' όλους!
Ξέρει κάποιος κάπου που μπορώ να προμηθευτώ F2 X 28 ?
Στο ιντερνέτ δείχνει απούσα-σε έλλειψη- παντού!![]()
ASΚαλησπέρα σ' όλους!
Ξέρει κάποιος κάπου που μπορώ να προμηθευτώ F2 X 28 ?
Στο ιντερνέτ δείχνει απούσα-σε έλλειψη- παντού!![]()
Σγρομπια σαμποτ,μια χαρά το κάνει!
Την εχω χρονια απο e-bay κινεζικη κ φθινη . Ειναι πιο κοντη απο της κλασσικες κοκκινες κ ετσι την τορναρισα κ τωρα κοβη στο δραπανο.Σάκη πολύ καλό, αυτή η σγρομπια που λες από πού ;
Sg 27 ρελι 7αρια.Θέλω να φτιάξω ένα φυσιγγι με τη sipe στα 34 γραμμάρια για φάσες αγριοπερίστερα και πέρδικες, για χρήση Σεπτέμβρη και Οκτώβρη. Σκέφτομαι να το στήσω ως εξής: fiocchi t2 12/67 615 sg22 ή sg25 σκάγια ν7 ή 7,5 κλείσιμο 6*.
Για πείτε γνώμες...
Εγώ θα έβαζα 686 1,60 Χ 33 Z2M 24 ή GT 24 στα 57,3Θέλω να φτιάξω ένα φυσιγγι με τη sipe στα 34 γραμμάρια για φάσες αγριοπερίστερα και πέρδικες, για χρήση Σεπτέμβρη και Οκτώβρη. Σκέφτομαι να το στήσω ως εξής: fiocchi t2 12/67 615 sg22 ή sg25 σκάγια ν7 ή 7,5 κλείσιμο 6*.
Για πείτε γνώμες...
Θα είναι "δυνατό" στη ζέστη σε αστέρι αυτό που έγραψα Άλεξ; Για αυτό μου λες ρελι;Sg 27 ρελι 7αρια.
Το έχεις δοκιμάσει σε σχετικά ζεστό καιρό Γιώργο;Εγώ θα έβαζα 686 1,60 Χ 33 Z2M 24 ή GT 24 στα 57,3
Οκ φίλε.Ευχαριστω!!!Στράτο το ρίχνω από τον Οκτώβρη και δεν καταλαβαίνω ιδιαίτερο λάκτισμα.
Τώρα αν έχει υπερβολική ζέστη καλό θα ήταν να το πας στο 1,55.
Είναι πολύ καλό φυσίγγι το συγκεκριμένο!
Ο sg 27 λόγο της μεγάλης ουράς από το ποτήρι και κάτω (λόγο ύψους) δείνει καλύτερο fly control με αποτέλεσμα καλές κατανομές.Δευτερον αυτό που είπες...Θες ένα φυσίγγι μαλακό για 35 μέτρα.Θα είναι "δυνατό" στη ζέστη σε αστέρι αυτό που έγραψα Άλεξ; Για αυτό μου λες ρελι;
Ευχαριστώ!!!
Τα 35 μέτρα είναι πολλά για τα μέρη που πάω...οι περισσότερες τουφεκιές είναι από 10 έως 25 μέτρα.Ο sg 27 λόγο της μεγάλης ουράς από το ποτήρι και κάτω (λόγο ύψους) δείνει καλύτερο fly control με αποτέλεσμα καλές κατανομές.Δευτερον αυτό που είπες...Θες ένα φυσίγγι μαλακό για 35 μέτρα.
Κόψε τα πέταλα τότε Στράτο.Τα 35 μέτρα είναι πολλά για τα μέρη που πάω...οι περισσότερες τουφεκιές είναι από 10 έως 25 μέτρα.
Ευχαριστώ.
Παρε φλομπερΤα 35 μέτρα είναι πολλά για τα μέρη που πάω...οι περισσότερες τουφεκιές είναι από 10 έως 25 μέτρα.
Ευχαριστώ.
Εσένα και σε αεροβόλο σε έχω ικανο να έχεις βγάλει σεταπ με σιπε....Παρε φλομπερ![]()
![]()
Μακρια τότε από SG, δουλεψε Piston skeet 23 προκομμενο παντα κ αν μπορεις 8 αστερι , κ καψουλι 2000 , κοψε λίγο την μπαρουτη αν βρονταει, ξεκινα από 1.60Τα 35 μέτρα είναι πολλά για τα μέρη που πάω...οι περισσότερες τουφεκιές είναι από 10 έως 25 μέτρα.
Ευχαριστώ.