Λίγο στραβό το βλέπω το κλείσιμο ή το κάνει η φωτογραφία;
Με τι μπαρούτι το γέμισες;
Λίγο στραβό το βλέπω το κλείσιμο ή το κάνει η φωτογραφία;
Το δοκίμασες το ελαφρώς φορτωμένο φίλε Κρητικε?
Ολοι οι gualandi δινουν κεντρα Γιαννη, ο spark εχει υψος 26mm...δεν παιρνει πατημα.Καλημέρα στην Παρέα!
Μια βοήθεια όποιος μπορεί...
Ο συγκεντρωτηρας Gualandi Spark , στο 12αρι τι ύψος έχει?
Εκτός από το χαρακτηριστικό του (έτσι νομίζω έχω διαβάσει κάπου) ότι δημιουργεί "διπλή" άτρακτο, αν τον αντικαθιστούσατε με έναν από τους :
1.Gualandi S.G
2.Aguila
3.Z2M
Ποιον θα διαλέγατε?
Εννοώ όσον αφορά την απόδοση του και σε σχέση με την σκληρότητα και το αμορτισέρ του συγκεντρωτήρα...
ΜΒ32 & γενικοτερα B&P.Z2M
Με Sipe.Aguila
Καλημέρα Κωστή!Ολοι οι gualandi δινουν κεντρα Γιαννη, ο spark εχει υψος 26mm...δεν παιρνει πατημα.
ΜΒ32 & γενικοτερα B&P
Υ.Γ Αν πατηθει παραπανω απο οσο πρεπει, γινετε κουτσουρο.
Με Sipe
S4 1,50*33 spark 686 θανατοςΚαλημέρα Κωστή!
Λοπόν να υποθέσω με F2 X 28 , Z2M...
Έχω μόνον 24αρι (δεν βγαίνει ψηλότερος στο 16αρι... φτώχεια!!!), αλλα με φελλόταπα 2-3 χιλ. μέσα στο ποτηράκι, την φτιάχνεις την ογκομετρία αν χρειάζεται....ίσως είναι και "καλύτερο στήσιμο" έτσι...
Υ.Γ: το γνωρίζω αυτό με το πάτημα , στην S4 τον χρησιμοποιώ (που είναι και νευρική), ίσα -ίσα "ασφαλή επαφή"...
Ευχαριστώ πολύ!!!![]()
Να είσαι καλά Ηλία!S4 1,50*33 spark 686 θανατος
Kωστή δέν γνωρίζω την Aquila ,δέν υπάρχει εδώ .Καρτερι με 3°C σε αλλο μερος σημερα, για να δουμε τη παιζει....
Περασαν αρκετα τσιχλακια
(Μ.Ο. 25 +5 κοτσυφια) απο 17.30 κ μετα....ο παγος στα ανηλια δεν ειχε λιωση μεχρι που επεσε ο ηλιος...
Τα περισσοτερα περνουσαν πανω απο ελαιονα κ τα κοιτουσα....σε εμενα περασαν 9 τσιχλες απο τις οποιες πηρα 1και 5 τραυματισμενες στα πυκνα για τα κουναβια...+3 που κλαμπανισα ολοσχερως....
Το μισοταπο με την Αquila×32 στα 28gr ζωριστηκε λιγο σημερα με 3°C....ειχα "τραυματισμενα"....θα το ξανα διαπιστωσω κ αυριο πρωτα ο θεος διοτι...
Υ.Γ. Τα πουλια ενω ετρωγαν τουφεκια, ειχα πουπουλα κ με ανοιχτα φτερα καρφωναν στα πυκνα....θα μου φενοταν περιεργο με 3°C να ειχα διαμπερει με Νο9 στα 30m...ειδωμεν ξανα αυριο το ιδιο setup...
1.55-1.60×32Kωστή δέν γνωρίζω την Aquila ,δέν υπάρχει εδώ .
Ποιά είναι η νορμάλ δοσολογία για τα 32 γρ που γεμίζεις ;
Cx2000 diamante 21Καψύλι -βύσμα ;
Λοιπόν ,είναι η νορμάλ δοσολογία της GM3 με ίδιο καψύλι καί βύσμα για νορμάλ καιρούς .Cx2000 diamante 21
Σε ευχαριστω πολυ Λαμπη!!!Λοιπόν ,είναι η νορμάλ δοσολογία της GM3 με ίδιο καψύλι καί βύσμα για νορμάλ καιρούς .
Για την παγωνιά το φάρμακο είναι 688 1.60 Χ32 SG19 8*
Είναι η παλιά πυρίτιδα Nobel Glascow. Πλέον δεν παράγεται. Δεν μπορώ να σε κατατοπίσω σε σεταπ.Χερετο σας! Καποια πυριτιδα DIAMOND η καπως ετσι την γνοριζει καπιιος???? Θα ηθελα πληροφοριες για αυτην!