Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
...Καλημέρα φίλε!:)

...οχι τι διαγώνισμα!.sarcastic.....το ανάλαβε ο Νίκος με την μια...(αυτο που ήθελα να "εκμαιεύσω" θα το δει στην πράξη!...ακόμα καλύτερα... για να δούμε)...θεωρητικά λίγο καλύτερες ταχύτητες τα 30 γρ. με ΜΒ Χ 32 και ίσως λίγο καλύτερη συγκέντρωση η ΜΒ Χ 36 με 32γρ...

Λιγη......υπομονη Καπτεν μου....Ο Νικος μεγαλωσε...και εγινε λιγο ''μεταξωτός''.....Μειον 4 βαθμους εχουμε...
Ασε να ψηλωσει λιγο ο ηλιος...για να αμολησει η πετσα μου φιλε !!!! :D

κάλυκας είναι ιδίου ύψους και για τις δυο γομώσεις, ο τρόπος κλεισίματος ο ίδιος και το βύσμα το ίδιο αλλά διαφορετικού ύψους.
Αν και λίγο αόριστη η υπόθεση, στην δοκιμή του Νίκου, θα στοιχηματισω στην mbx32, αν η αναλογία πυρίτιδας είναι ίδια.

Λιγη......υπομονη Καπτεν μου....Ο Νικος μεγαλωσε...και εγινε λιγο ''μεταξωτός''.....Μειον 4 βαθμους εχουμε...
Ασε να ψηλωσει λιγο ο ηλιος...για να αμολησει η πετσα μου φιλε !!!! :D
...πάρε τον αγέρα σου, όποτε μπορείς και αν μπορείς τι εργολαβία σε βάλαμε , "αποκοπή"?...;).sarcastic.

Ένα φυσίγγι για δοκιμή για δεύτερο τρίτο στην μπεκάτσα...Cx 2000 Mb32 1,70 X 33 μισόταπα Freeshot νούμερο 8 ρέλιασμα στα 57 χιλιοστά.
View attachment 44834
Στο 1.75 το είχα δοκιμάσει, δυνατό κ σκορπαγε αρκετά.
Δεν πρόλαβα να δοκιμασω στο 1.70 άρα θα μας πεις εσύ τι ψάρια πιανει:)

Ο freeshot δεν ειναι μισοταπα σαν τις αλλες....λογο της βαθιας ΚΑΙ "σιλικονάτης" φουστας του, κανει τέλεια εμφραξη κ ΔΕΝ σηκωνει αυτό το (0,5) τσίμπιμα πυρίτιδας όπου θα χρειαζόντουσαν οι άλλες μισόταπες...
Είναι ενα εξαίρετο βύσμα....

ΔΕΝ σηκωνει αυτό το (0,5) τσίμπιμα πυρίτιδας όπου θα χρειαζόντουσαν οι άλλες μισόταπες...

Καλημερα !!!!! Σε παραδεχομαι Κωστη !!!!.shake hands.
Αυτο ειναι το ''μυστικο'' της......Εαν την δουλεψεις οπως τις αλλες μισοταπες....μονο σκορποσκαγιασματα
παιρνεις!!!

ΥΓ. Πριν την ''βρω''....παρα λιγο να την κανω φελαρια για το παραγαδι....:D

Ένα φυσίγγι για δοκιμή για δεύτερο τρίτο στην μπεκάτσα...Cx 2000 Mb32 1,70 X 33 μισόταπα Freeshot νούμερο 8 ρέλιασμα στα 57 χιλιοστά.
View attachment 44834
Σε κλειστά κομμάτια μην βάλεις 2ρη την freeshot μόνο 3,σε ανοικτά παίζεις άνετα. (θα σου βγάλει σφικτει τουφεκια.καλύτερα 2η μαλινοταπο)

Αν και λίγο αόριστη η υπόθεση, στην δοκιμή του Νίκου, θα στοιχηματισω στην mbx32, αν η αναλογία πυρίτιδας είναι ίδια.

Λευτερη εκ των πραγματων οι δοσολογια στα σκαγια δεν ειναι ιδια 30 γραμ. η ΜΒ32 και 32 γραμ, η ΜΒ36
με το ιδιο καψουλι και ποσοτητα πυριτιδας...
Και το εκανα ετσι.....γιατι αυτη ηταν η επιθυμια του Καπτεν !!!! :)

...πάρε τον αγέρα σου, όποτε μπορείς και αν μπορείς τι εργολαβία σε βάλαμε , "αποκοπή"?...;).sarcastic.

Καπτεν μου....Τα εριξα και τα δοκιμασα οπως τα ηθελες....ΜΒ32 στα 30 γραμμαρια και η ΜΒ36 στα 32 γραμ.
Βγηκαν κατι τουφεκιες ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ με απιστευτη καλη κατανομη....και το ποιο απιστευτο το ΙΔΙΟ ακριβως
ποσοστο συγκεντρωσης και οι δυο τουφεκιες !!!!! :)

Φωτο δεν αναβαζω....θα σου στειλω τα αποτελεσματα και τις φωτο ΠΜ...
Τα σεταπ αναλυτικα στον στοχο...και το λεω για να το ξερεις...ασχετα με τον Κ.Α.Χ. χρησιμοποιησα
3το σταδιο !!! ;)
Επισεις να σου πω.....οτι εαν ειχα καψουλι 688 στην ΜΒ36....οι ταχυτητες θα ηταν πολυ κοντα.!!! :)

Καλησπέρα παλικάρια!
Πήρα τον διασπορέα τον Καρδαρά 22 για μια τουφεκιά που θα κρατάει και λίγο περισσότερο από τον Θώδη.
Για μπεκάτσα, απογευματινό στα παπιά στα ρύζια και πιθανώς για πρώτο στο τρυγόνι όταν είμαι μέσα στο λιοσπορο.
Το έχετε δουλέψει;
Τον έστησα με Sipen στο 68,5 686 1,65 Χ 34 6/7 57,00 για παπιά και στο Mb32 1,65 X 32 Cx 2000 8/9 57,00 για τρυγόνι μπεκάτσα.

Καλησπέρα παλικάρια!
Πήρα τον διασπορέα τον Καρδαρά 22 για μια τουφεκιά που θα κρατάει και λίγο περισσότερο από τον Θώδη.
Για μπεκάτσα, απογευματινό στα παπιά στα ρύζια και πιθανώς για πρώτο στο τρυγόνι όταν είμαι μέσα στο λιοσπορο.
Το έχετε δουλέψει;
Τον έστησα με Sipen στο 68,5 686 1,65 Χ 34 6/7 57,00 για παπιά και στο Mb32 1,65 X 32 Cx 2000 8/9 57,00 για τρυγόνι μπεκάτσα.

Κραταει περισσοτερα μετρα απο τον θωδη....Αυτο ειναι σιγουρο...
Τωρα για την sipe ...... Αυτο που λεει ο κουζουλος....το λεει γιατι κατι θα ξερει....Απο την αλλη και ετσι
οπως το εχεις θα δουλεψει Γιωργο !!

Καλησπέρα παλικάρια!
Το έχετε δουλέψει;
Αυτό με τη σιπε είσαι πάνω από 420...το άλλο με την mb που το στείνω με Aquila evo 24 παίζει περίπου στα 390... Άψογο για τρυγόνια και φάσες στην έναρξη και αργότερα για τσίχλες. Για μπεκάτσα ρίξε μια δοκιμή σε χαρτί να δεις αν σου κάνει με 4 άστρα.

Κραταει περισσοτερα μετρα απο τον θωδη....Αυτο ειναι σιγουρο...
Τωρα για την sipe ...... Αυτο που λεει ο κουζουλος....το λεει γιατι κατι θα ξερει....Απο την αλλη και ετσι
οπως το εχεις θα δουλεψει Γιωργο !!
Αυτο το σεταπ σε νο6 το δουλεβο χρονια στον λαγο σε νο6 με 3 αστρα μεχρει και τα 30 μετρα δεν γλιτονη τηποτα.κρυο,ζεστη,υγρασεια δεν κολονη πουθενα

Status
Not open for further replies.
Back