Ωραίο είναι Γιάννη και σε 6αράκι!Αυτο το σεταπ σε νο6 το δουλεβο χρονια στον λαγο σε νο6 με 3 αστρα μεχρει και τα 30 μετρα δεν γλιτονη τηποτα.κρυο,ζεστη,υγρασεια δεν κολονη πουθενα
Ωραίο είναι Γιάννη και σε 6αράκι!Αυτο το σεταπ σε νο6 το δουλεβο χρονια στον λαγο σε νο6 με 3 αστρα μεχρει και τα 30 μετρα δεν γλιτονη τηποτα.κρυο,ζεστη,υγρασεια δεν κολονη πουθενα
Δοκιμασετο αφοβα.καραδοκιμασμενο απο εμενα πολα χρονιαΩραίο είναι Γιάννη και σε 6αράκι!
Αυτο το σεταπ σε νο6 το δουλεβο χρονια στον λαγο σε νο6 με 3 αστρα μεχρει και τα 30 μετρα δεν γλιτονη τηποτα.κρυο,ζεστη,υγρασεια δεν κολονη πουθενα
Αυτό το φυσίγγι Νίκο μέχρι τα 30 μέτρα είναι ακατάλληλο, αυτο ειναι για 35 και πάνω, ίσως και μέχρι τα 50.
Μαλλιασε το δάχτυλο σου να μας το γράφειςΚαλημερα Λευτερη μου !! Να το ελεγε αυτο καποιος ασχετος......να πω οκ δεν ξερει....να το λες εσυ
δεν το δεχομαι....γιατι εισαι σχετικος!!!
Δεν υπαρχει ακαταλληλο φυσιγγιο....Αναλογα τον τοπο που κυνηγας επιλεγεις και τσοκ... Δεν το
ριχνεις σε κλειστο μερος με 3* αστρα. Βαζεις 4* αστρα ή και κυλινδρο εαν θελεις...και το φυσιγγιο
ειναι στα μετρα σου βρε φιλε μου !!!!
Τωρα εαν θελεις 50 μετρα βαζεις φουλ τσοκ και τα εχεις....Με αυτο το σκεπτικο φτιαχνω τα φυσιγγια μου
Λευτερη μου !!!![]()
Πολύ καλός διασποράς δεν ανήγει σαν τον sg..η του θωδη κρατάει μέτρα..Καλησπέρα παλικάρια!
Πήρα τον διασπορέα τον Καρδαρά 22 για μια τουφεκιά που θα κρατάει και λίγο περισσότερο από τον Θώδη.
Για μπεκάτσα, απογευματινό στα παπιά στα ρύζια και πιθανώς για πρώτο στο τρυγόνι όταν είμαι μέσα στο λιοσπορο.
Το έχετε δουλέψει;
Τον έστησα με Sipen στο 68,5 686 1,65 Χ 34 6/7 57,00 για παπιά και στο Mb32 1,65 X 32 Cx 2000 8/9 57,00 για τρυγόνι μπεκάτσα.
Στα ίδια μέτρα, με 4* θα έχεις ωφέλιμο κύκλο 1.00 - 1.10 περίπου. Μια χαρά νομίζω είναι.Νίκο να το δεχτώ ,αλλά και πάλι τόσο σφιχτή τουφεκιά και με αλεύρι, πόσο να ανοίξει;
Νίκο να το δεχτώ ,αλλά και πάλι τόσο σφιχτή τουφεκιά και με αλεύρι, πόσο να ανοίξει;
Στα ίδια μέτρα, με 4* θα έχεις ωφέλιμο κύκλο 1.00 - 1.10 περίπου. Μια χαρά νομίζω είναι.
EδώΤα μονοβολα ιδιογομωση σε ποια ενότητα είναι?
Με κανένα σκοπευτικο cervo η Gualandi... αν υπάρχει και σετ απ με mb x 32 ακόμα καλύτερα ας είναι και με κάποιο ποιο βαρύ βλήμα μέχρι 32 γραμμάριαΜε τι μονοβολο
Δοκιμές σε κανονάκι sipe, tecna και b&p
Στα 2,5 μέτρα Νίκο