Στέλιο οι συνταγές είναι στην πλειοψηφία τους οριακές, αλλά σκέψου οι ταχύτητες είναι στα 2,5 μέτρα άρα στο 1 μέτρο, υπολόγιζε 15 με 20 περισσότερα.Με μια γρήγορη ματια μου φάνηκαν σχετικά ανεβασμένες οι πιέσεις στα περισσότερα σεταπ κ ιδίως στις psb1 k psb2 που χρησιμοποιώ. Ορισμένα 700αριζουν για πλάκα με αστέρι στα 58.
Δηλ στο 1.75-1.80x35 στα 57χιλ που ρίχνω την psb1 που μπορεί να φτάνω από μπαρ?
Κοιμάμαι όρθιος Λευτέρη.Στέλιο οι συνταγές είναι στην πλειοψηφία τους οριακές, αλλά σκέψου οι ταχύτητες είναι στα 2,5 μέτρα άρα στο 1 μέτρο, υπολόγιζε 15 με 20 περισσότερα.
Ξυυυυυπνα ,έχς κιενα σφαξιμου είσιΚοιμάμαι όρθιος Λευτέρη.
Δεν πήρα χαμπάρι για τα 2.5
Είναι ψηλά οκ.
Ενα απο τα My Four...τεζα πατημένο 420m/s στο V 1.5 με Νο5....η παλιάς κοπής PSB 1...Στο 1,80χ35 με psb1 στα 900 σηγουρα
Για την SP8 κυρίως αλλά και για την SP10 μήπως έχεις δοκιμές ?Αυτές οι μετρήσεις είναι με ατσάλινα, εδώ φαίνεται πως συμπεριφερεται πολύ πιο ήρεμα και προβλέψιμα, ενώ η tecna μοιάζει σαν να πάσχει από υπέρταση, ενώ σαν προοδευτικοτητα είναι πολύ κοντά. Με δεδομένο ότι στην εμφάνιση της pmax παίζει κυρίαρχο ρόλο η αντίσταση που προβάλλουν οι ακτινικές πιέσεις των σκαγιων και ο ρυθμός που θα έχει η αναφλεξη, δηλαδή η σχέση καψυλιου με την πυρίτιδα και την αντίσταση ξέρελιασματος, ίσως αν την μάθουμε καλύτερα να μπορεί να κάνει πράγματα που με τις παλιές ήταν απαγορευτικα. Μέχρι όμως να έχουμε μετρήσεις από αξιόπιστο βλητικο σταθμό για την κάθε συνταγή μας, καλύτερα να μην προδικαζουμε, είτε θετικά, είτε αρνητικά.
Δώσε όλο το σεταπ Κωστή.Ενα απο τα My Four...τεζα πατημένο 420m/s στο V 1.5 με Νο5....η παλιάς κοπής PSB 1.....πανω απο 80% συγκέντρωση με 3* στα 36m...
..για 900bar δεν μου φάνεικε πάντος...οκ..κραταμε πάντα πισινή!!
Θα παθουν κανα κοκομπλοκο...σιγουρα θα απαντήσουν, αν νοιάζονται για το συνάνθρωπό τους....Εαν απαντήσουν σε αυτό θα μάθουμε τα μπαρ για το 2.50x50
Πριν 2 μήνες έστειλα το πρώτο μέιλ κ δεν απάντησαν. Έγραφα κ για Μπάφερ βρώμης ακριβώς όπως το στήνει ο Νίκος.Θα παθουν κανα κοκομπλοκο...σιγουρα θα απαντήσουν, αν νοιάζονται για το συνάνθρωπό τους....
Υ.Γ. Πλακα κανω, δεν ξερω ποσα bar δινει....
Καλυκας Ν.S 12/68.5 CX2000 1.80×34 +1.2 Αλεύρι Τασκώφ 16 Νο6 (6*) στα 57.00mm...Κ.Χ 11mm...Δώσε όλο το σεταπ Κωστή.
Πως έβγαλες 420?
Αυτό που φτιαχνω εγώ με cheddite T3 cx2000 1.77x35 με jiovanni 20 στα 57 από 68.65-70 έχει 396 μέσο όρο στο 1.5 με κάννη 71εκ φουλ 18.3 αυλο σε θερ 5-18 βαθμούς με ελάχιστη διαφορά σε αυτό το εύρος.
Το αλεύρι μάλλον ανέβασε ταχύτητες.Καλυκας Ν.S 12/68.5 CX2000 1.80×34 +1.2 Αλεύρι Τασκώφ 16 Νο6 (6*) στα 57.00mm...Κ.Χ 11mm...
(2 στάδια).
Με BETA ταχογραφο εδωσε 420m/s - 417 + 419m/s στα 3 φυσίγγια που έριξα....με θερμοκρασία ΑΝ θυμάμαι καλά 8-12°C.....
Πως τις ανεβάζει ;;;Το αλεύρι μάλλον ανέβασε ταχύτητες.
Πως τις ανεβάζει ;;;
Διαφυγές και ξηρή λίπανση ;;;
Εγώ πιστεύω ότι ανεβάζει κ λίγο μπαρ γιατί γίνεται πιο κουτσουρο η στήλη.
Λίγα αλλά ανεβάζει.
Την παλιά psb1 την έβαζα 1,80*34 με 616 και καρδαρα …θάνατοςΕνα απο τα My Four...τεζα πατημένο 420m/s στο V 1.5 με Νο5....η παλιάς κοπής PSB 1.....πανω απο 80% συγκέντρωση με 3* στα 36m...
..για 900bar δεν μου φάνεικε πάντος...οκ..κραταμε πάντα πισινή!!
Από τον ώμο κ κάποια σοβαρά παιδιά εδώ στο φορουμ όταν πρωτομπηκα γύρω στο 17.Απο που το εβγαλες το συμπερασμα Στελιο ?? Απο τον ωμο σου ???
Μετρησεις σε κανονακι ενος ιδιογομωτη απο το φορουμ του Καββαδια....λενε οτι το αλευρι μειωνει τα bar φιλε !!!
Από τον ώμο κ κάποια σοβαρά παιδιά εδώ στο φορουμ όταν πρωτομπηκα γύρω στο 17.
Δεν γράφουν πια...
Αν υπάρχουν δοκιμές σε κανονάκι κ μειώνει μπαρ είναι σουπερ αλλά θα ήθελα να το δω κ στην πράξη με δικές μου δοκιμές για να φύγουν τελείως οι αμφιβολίες. Αλλά πώς???