Kinigos
Moderator
Σε remington σε Winchester και benelli τώρα ο λόγος δεν κατάλαβα αλλά δεν το κοίταξα να πω και την αλήθειασε τι οπλο Παναγιωτη?
Σε remington σε Winchester και benelli τώρα ο λόγος δεν κατάλαβα αλλά δεν το κοίταξα να πω και την αλήθειασε τι οπλο Παναγιωτη?
Σπάνε κι αυτά Αλέξανδρε.Αυτα δεν ξερω μηπως ειναι πιο ελαστικα:...τα εχει δουλεψει καποιος?
Χρόνια πολλά, καλή χρονιά!!!!Είναι λίγο πιο προοδευτική απο την παλια. Την τωρινή την δουλεύω στα 32γρ ενώ την παλιά στα 29-30 γρ σε διασποράς με τον SuperG Dispresante x32 .
Επειδή έριχνα κοντά 1 δεκαετια το ίδιο φυσσιγγι την διαφορά την κατάλαβα αμέσως, άλλη τουφεκιά στο ίδιο στοισιμο.
Δεν είναι θέμα καλύτερης η χειρότερης είναι απλά διαφορετική.
Αααασε μας ρε θειο πρωτοχρονιατικα...Καλα στα λεει ο Γιωργος...Με φουρνελο πηγες...
Το 1,50 χ32 με 2000λιαρο γαζωνει τον Σεμτεβρη...
Εκανες ''παπαρια''...παραδεξου το Κωστη μου !!!
Καλη χρονια να εχουμε φιλε....![]()
616 Silver...οχι το απλο.View attachment 64147
Λίγα πουρακια 34γρν6/4 . Για τα παπάκια με την αγαπημένη μου α1 τώρα που υγρασια φτάνει τα κατοστάρια απλά γ@@@@… σεταπ α1 1,75*34 καρδαρα 17. Με 616 το κάλυκα τον βλεπεται
Ακόμη και η Benelli κάνει σχεδιαστικά λάθη!!!!!!Benelli montefeltro 3σφαιρη ειναι η καραμπινα με απλη αποθηκη (με μειωτηρα)! Το μονο που μου παει το μυαλο ειναι το σχημα του πωματος...σχεδον σαν αυτο:
Τι να προσέχω !!!!616 Silver...οχι το απλο.
ΠΡΟΣΕΧΕ!!
Αααασε μας ρε θειο πρωτοχρονιατικα...
Ακου ειναι φουρνελο, με 395m/s το σεπτεμβρη.
Μονος σου ειχες γραψει πως το τρυγονι θελει 390 ως 400m/s ΤΟ ΠΟΛΥ....
Και πλακα δεν κανω.......αλλα δεν στο λεω..
Στην υγειά μας τώρα...![]()
616 Silver...οχι το απλο.
ΠΡΟΣΕΧΕ!!
Το ρίχνω και με 686 Νίκο αλλά με sg συγκεττροτυρα …παντός είναι πολύ μαλακό σαν φυσηγγι ..έχω ρίξει πολλαααααα τέτοιαΑπο που βγαζεις το συμπερασμα οτι ειναι σιλβερ?
Εαν οντως ειναι σιλβερ...ειναι πολυ δυνατο./.
Απ'οτι ξερω σιλβερ στη Ελλαδα δεν εχουμε...
Απο την ''αλλη'' εγω στο σεταπ του Ηλια θα εβαζα 686 καψουλι.
Εσυ μου το'χεις ταχογραφησει βρε χριστιανε....τελος παντων............Στην υγεια μας...Αλλα εαν θυμαμαι καλα το 1,50χ32 εχει V1,5-390m/s
Κωστη μου και μην το υποτιμας φιλε !!![]()
Κανε zoom κ δες το καψυλι...ειναι με ασημί περίβλημα.Απο που βγαζεις το συμπερασμα οτι ειναι σιλβερ
Είναι όντος ασημί … ο Κένταυρος σε φωτό… που έχει ασημί είναι είναι το silverΕσυ μου το'χεις ταχογραφησει βρε χριστιανε....τελος παντων............
Κανε zoom κ δες το καψυλι...ειναι με ασημί περίβλημα.
Εσυ μου το'χεις ταχογραφησει βρε χριστιανε....τελος παντων............
Κανε zoom κ δες το καψυλι...ειναι με ασημί περίβλημα.
Είναι όντος ασημί … ο Κένταυρος σε φωτό… που έχει ασημί είναι είναι το silver
Δεν αντιλεγω φυσικα σε αυτα που λες, αλλα δεν ξερω αν εχουν ξανα εισαχθει παλιΤι λετε βρε παιδια τωρα...?
Η παλια παρτιδα ηταν ασημι στο χρωμα...αυτο δεν σημαινει οτι το καψουλι
ειναι το 616 σιλβερ...
Το 616 το ''απλο' '...ειναι...
Το σιλβερ εχουν σταματησει πριν απο το 1990 να το εισαγουν.
Αυτο ξερω εγω...και εχω μιλησει με τον Γιωργο ( κενταυρος ) αρκετες φορες
γι'αυτο το θεμα στο τηλεφωνο οταν ηθελα ισχυρα καψουλια.
Το γκολτ το χρυσο ειναι το εισχιρο.το σιλβερ ειναι κλασικο 616
Ακρηβος το ασιμη το παλιο με το νεο το χαλκινο ειναι ακρηβος ειδια σε δυναμηΑυτο λεω...Το ασημι ειναι απλο 616...και με την αλλαγη χρωματος που
του εκανε πριν μια δυετια την ιδια ισχυ εχουν..
Τα ισχυρα 616 δεν εισαγονται .