Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Τώρα με μπέρδεψες με όλες αυτές! Εγώ με όλα αυτά που κάνουν οι έμποροι, αποφάσισα να δουλεύω μία πυρίτιδα για όλα μου τα χρόνια από εδώ και πέρα και εφ’ όσον θα μπορεί και θα θέλει να μου φτιάχνει ο Φίλος μου!. Το όπλο που θα χρησιμοποιώ θα είναι η Benelli Raffaello Deluxe power bore, οπότε μια δοκιμασμένη συνταγή με πυρίτιδα που θα την αγαπάει το όπλο και τέλος!, γι αυτό και απευθύνθηκα εδώ στα παιδιά, και επειδή ενδιαφέρθηκες και σε ευχαριστώ γι αυτό, καταλαβαίνω ότι το έχεις το άθλημα καθότι παρακολουθώ και διαβάζω όλα τα θέματα στο sait, τι μου προτείνεις? μιά δυό, όχι παραπάνω και εάν συμφωνείς με μια από τις δύο που έγραψα, Οκ.. Όχι δεν κυνηγώ σε υγρότοπους, αλλά στα χωράφια και στις λαγκαδιές σε περπατητό, και καρτέρι σε περάσματα. Μετά από βροχή, δεν θα έχει υγρασία? Έπειτα τα τσιχλοκότσυφα τα κυνηγούμε σε όλους τους καιρούς!.

Για ονομα του Θεου.....Το μονο που δεν ηθελα ηταν να σε μπερδεψω....
Απλα εγραψα τις πυριτιδες που εχω σεταπ ωστε να αποφασισεις...
Ωστοσο αυτο το σεταπ δουλευει πολυ καλα στο οπλο σου....και σε ολους τους καιρους...
Αν θελεις να σπασεις την συγκεντρωση....Απλα βαζεις κυλινδρο η 4* αστρα.
Εαν παλι ο φιλος δεν κλεινει στα 56,5 εχω σεταπ και στα 57 χιλιοστα!!!

εικόνα_Viber_2022-05-20_12-25-34-764.jpg

εικόνα_Viber_2022-05-20_12-25-42-072.jpg

Το σεταπ...CX2000 - 1,45X32 -Ηλιοπουλος 22 -Ν9 -68,5 -56,5 - 8* Πτυχο .

Εμ!!!!
το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ

Ακουίλα τότε

Αλίμονο εαν κάθε όπλο ή ακόμα χειρότερα κάθε κάννη διάλεγε μπαρούτη
όλες οι σύγχρονες πυρίτιδες μπορούν να αποδώσουν το έργο για το οποίο φτιάχνονται, αρκεί να ΣΤΗΘΟΥΝ ΣΩΣΤΑ

πάρε ακουίλα

Η Ακουιλα εδω στο νησι σε πουλαει για πλακα Μαριε....Εδω τουλαχιστον στην πρωινη υγρασια δεν δουλευει
φιλε !!
ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ....και τσεκαρισμενη με διαφορα σεταπ...

Xωρις υπονοουμενα....και χωρις να θελω να μειωσω ΚΑΝΕΝΑΝ.....
Πολυ εμπειρος.....και να μην μπορει να τα βρει με την Α1.....κατι δεν μου καθεται καλα !!!
Δεν ξέρω! Μπορεί στην τρέλα του να θέλει να φτιάξει το τέλειο, τι να σου πώ! Δεν πολύ ρωτάω μην περάσει από το μυαλό του ότι κάνω και τον έξυπνο!. Πάντως κυνηγάμε μαζί χρόνια και είναι πολύ καλός, δεν του φεύγει τίποτα, έρχεται με παρέα από τον Πύργο στην Πάτρα και πάμε μια μεγάλη παρέα για κυνήγι, και το κάνουμε Γιορτή! Το πρωί μετά το τσίτ, έχει λουκουμάδες μετά, το μεσημέρι αρνί στην σούβλα ή χοιρινές και πανσέτες, και το βράδυ μαζευόμαστε κάπου να φάμε το γλυκάκι μας μέχρι να ξανάρθει η άλλη εβδομάδα!.

Για ονομα του Θεου.....Το μονο που δεν ηθελα ηταν να σε μπερδεψω....
Απλα εγραψα τις πυριτιδες που εχω σεταπ ωστε να αποφασισεις...
Ωστοσο αυτο το σεταπ δουλευει πολυ καλα στο οπλο σου....και σε ολους τους καιρους...
Αν θελεις να σπασεις την συγκεντρωση....Απλα βαζεις κυλινδρο η 4* αστρα.
Εαν παλι ο φιλος δεν κλεινει στα 56,5 εχω σεταπ και στα 57 χιλιοστα!!!

View attachment 51018

View attachment 51019

Το σεταπ...CX2000 - 1,45X32 -Ηλιοπουλος 22 -Ν9 -68,5 -56,5 - 8* Πτυχο .
Τώρα τι να πώ….σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Εάν θέλεις στείλε μου και το άλλο στα 57! Και άν θέλεις μου Λές και από που είσαι γιατί διάβασα για Νησί!

Και στα 32 γραμμαρια.

View attachment 51014

View attachment 51015

View attachment 51016

View attachment 51017
Εαν δεν ''καλυπτεσαι'' με αυτα....εχω και άλλα .
Νίκο σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου! Πήρα πληροφορίες πολύ χρήσιμες ιδιαίτερα για τις ταχύτητες! Θα ασχοληθώ με αυτήν την πυρίτιδα για τρυγόνι τσίχλα!

Δεν ξέρω! Μπορεί στην τρέλα του να θέλει να φτιάξει το τέλειο, τι να σου πώ! Δεν πολύ ρωτάω μην περάσει από το μυαλό του ότι κάνω και τον έξυπνο!. Πάντως κυνηγάμε μαζί χρόνια και είναι πολύ καλός, δεν του φεύγει τίποτα, έρχεται με παρέα από τον Πύργο στην Πάτρα και πάμε μια μεγάλη παρέα για κυνήγι, και το κάνουμε Γιορτή! Το πρωί μετά το τσίτ, έχει λουκουμάδες μετά, το μεσημέρι αρνί στην σούβλα ή χοιρινές και πανσέτες, και το βράδυ μαζευόμαστε κάπου να φάμε το γλυκάκι μας μέχρι να ξανάρθει η άλλη εβδομάδα!.

Αυτο που περιγραφεις.....ειναι το καλυτεροτερο.....Ολα τα αλλα επονται !!!!

Τώρα τι να πώ….σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Εάν θέλεις στείλε μου και το άλλο στα 57! Και άν θέλεις μου Λές και από που είσαι γιατί διάβασα για Νησί!

Στην Σαμο μενω....
Σου βαζω 2 σεταπ....που δεν υπαρχει περιπτωση να μην μπορει να τα στησει ο φιλος σου !!! Ετσι πιστευω.
Το ενα ρελιασμενο στα 58 χιλιοστα....Και το αλλο στα 57 χιλιοστα...

εικόνα_Viber_2021-11-17_12-21-00-107.jpg

εικόνα_Viber_2021-11-17_12-21-09-068.jpg

εικόνα_Viber_2021-11-17_12-21-44-368.jpg

εικόνα_Viber_2021-11-17_12-21-53-932.jpg
Ευχομαι καλη επιτυχια....σε οτι και αν κλεισετε !!!

Αυτές Νίκο βλέπω είναι ριγμένες στους 9 βαθμούς με αρκετή υγρασία! Στους 20 - 25 βαθμούς πόσο πιστεύεις ότι θα διαμορφωθεί η ταχύτητα τους;

Γιωργος ??? Θυμαμαι καλα το μικρο ονομα σου ??? ή εγινα ''ρομπα'' ???:oops:

Τι να παρει σε ''ζεστη''.....ειναι χαμηλα οι δοσολογιες...να παρουν 10μ/δ+ ?? ΚΑΙ τι εγινε....
Στην υγρασια οπως βλεπεις στις δοκιμες 92% εχει.....δεν ειναι λιγη....
Ωστοσο εδω στο νησι.....για το 100% υγρασια στην φυσιγγιοθηκη....ΠΑΝΤΑ υπαρχει sipe και ς4 !!!

ΥΓ. Δεν τα εχω ριξει με 100% υγρασια....Αλλα εαν ημουν αναγκασμενος να τα ριξω...θα ανεβαινα
0,05 πυριτιδα η θα κατεβαινα ΕΝΑ νουμερο σκαγιων φιλε !!!;)

Νίκο σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου! Πήρα πληροφορίες πολύ χρήσιμες ιδιαίτερα για τις ταχύτητες! Θα ασχοληθώ με αυτήν την πυρίτιδα για τρυγόνι τσίχλα!
ρε παλικαρια μην "πετατε" την ς4 στις τσιχλες κριμα ειναι !!!!!.hair..hair.

Δεν ξέρω για την S4 αλλά η Sipe είναι "αρρώστια" χειμώνα καλοκαίρι! :D
εγω για τριγονι τσιχλα θα σου πρωτηνα csb5 απο 28 εως 30 γρ δεν καταλαβενει τιποτα ουτε απο κρυα ουτε απο υγρασια και καλες ταχυτητες και συγγεντρωσεις ;)

εγω να σου πω στο 1,4χ28 νο8 κυνηγαω και τριγονι και τσιχλα βυσμα αναλογα τον καιρο το καλοκαιρι πιο μαλακο και το χειμωνα πιο σκληρο !
ναι και κατι βασικο !!!! που ξεχασα καψουλι παντα μαξαμ το εχω ξαναγραψει κανενα αλλο καψουλι δεν τις καιει καλυτερα τις ισπανικες απο το uee

Στην Σαμο μενω....
Σου βαζω 2 σεταπ....που δεν υπαρχει περιπτωση να μην μπορει να τα στησει ο φιλος σου !!! Ετσι πιστευω.

View attachment 51028

View attachment 51029

View attachment 51030

View attachment 51031
...η πρώτη είναι αυτή που ρίχνω στο 16αρι αλλα σε 65αρι κάλυκα "παραμετροποιημενη" (615, 1,25 Χ 27 ρέλι με τζαμάκι με Ζ2Μ 24)... είναι ακριβώς οι ίδιες δοσολογίες στο 16αρι...αέρας! :)

Στην Σαμο μενω....

View attachment 51028

View attachment 51029

View attachment 51030

View attachment 51031
Σε ευχαριστώ και πάλι!

Status
Not open for further replies.
Back