Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Πολύ σωστά...επισης μιας κ το ανεφερες, με τη σειρα μου να αναφερω, πως οταν ζυγιζουμε πυρήτιδα, ΜΑΚΡΙΑ το κινητο μας τηλέφωνο....επιρεάζει τη ζύγιση κ η ζυγαριά, γραφει άλλα ντάλον....
Π.Χ. με τα δεδομένα ανοιχτά (ιντερνετ) ανοιχτο, επιρεαζεται στο μισό μετρο ή επίσης, οταν μιλαμε στο τηλ....
Σωστά! Είχα και τον @wingmaster να με παίρνει τηλέφωνο, για να μου πει για ένα νέο μαχαιροπιστολοτουύφεκο που θέλει να πάρει.... ΠΡΟΣΟΧΉ!!!

Πολύ σωστά...επισης μιας κ το ανεφερες, με τη σειρα μου να αναφερω, πως οταν ζυγιζουμε πυρήτιδα, ΜΑΚΡΙΑ το κινητο μας τηλέφωνο....επιρεάζει τη ζύγιση κ η ζυγαριά, γραφει άλλα ντάλον....
Π.Χ. με τα δεδομένα ανοιχτά (ιντερνετ) ανοιχτο, επιρεαζεται στο μισό μετρο ή επίσης, οταν μιλαμε στο τηλ....
Έτσι γεμίζω εγώ! Σταθεροτης!

Ναι καλέ!!!
Το πήρα 200 ευρά σε άριστη κατάσταση, 3ο χέρι! Ο πρώτος ήθελε να κάνει πορτινκ στο "lidl" και .sex hard.τα τσοκ,το πούλησε στον 2ο(φίλος) για μπεκατσοτουφεκο,εγώ του βρήκα ένα τσοκάτο πλάγιο baikal και του πήρα το κοντό.
Είναι το "γαϊδουράκι"μου!Και μάγκνουμ για ατσάλινα!!!
Μόλις διάβασα το άριστη κατάσταση τρίτο χέρι θυμήθηκα ένα ανέκδοτο. Χωρίζει μια και τα φτιάχνει με άλλον. Παίρνει ο βασανιαρης πονεμένος πρώην τον νυν με απόκρυψη και του λέει " πώς σου φαίνεται ρε φίλε που τα έχεις με μεταχειρισμένο ΜΝ?" Για να πάρει την απάντηση " τι να σου πω ρε φιλαράκι, μετά τους τέσσερις πόντους είναι καινούργιο" 🤣

Γέμιζα παλιότερα φυσίγγια με Α1 32γρ. σκάγια #9. 1,65χ32 με cx2000 και ρελιαστό με τζαμάκι. Κάλυκας cheddite κομμένος στα 66,5 χιλ. περίπου. Συγκεντρωτήρας SG22. Ο συγκεντρωτήρας φαινόταν απάτητος μέσα στο φυσίγγι. Σε φίλο από εδώ μέσα που είχε (έχει?) κανονάκι, μου τα έβγαλε 631 bar. Μετά από συμβουλή του φίλου Νικόλα από Σάμο, έκοψα τους κάλυκες στα 65,4 χιλ., οπότε τώρα βλέπω φυσιολογική συμπίεση του συγκεντρωτήρα. Μήπως ξέρει κανείς πόσα bar πίεση να περιμένω τώρα? Όχι τίποτα άλλο αλλά κάνω σχεδόν όλα μου τα τσιχλο-κυνήγια με ένα πλαγιόκαννο Baical με σφραγίδα 65Μp, και αναρωτιέμαι μήπως ξεπερνάω πολύ τα 650bar.

Γέμιζα παλιότερα φυσίγγια με Α1 32γρ. σκάγια #9. 1,65χ32 με cx2000 και ρελιαστό με τζαμάκι. Κάλυκας cheddite κομμένος στα 66,5 χιλ. περίπου. Συγκεντρωτήρας SG22. Ο συγκεντρωτήρας φαινόταν απάτητος μέσα στο φυσίγγι. Σε φίλο από εδώ μέσα που είχε (έχει?) κανονάκι, μου τα έβγαλε 631 bar. Μετά από συμβουλή του φίλου Νικόλα από Σάμο, έκοψα τους κάλυκες στα 65,4 χιλ., οπότε τώρα βλέπω φυσιολογική συμπίεση του συγκεντρωτήρα. Μήπως ξέρει κανείς πόσα bar πίεση να περιμένω τώρα? Όχι τίποτα άλλο αλλά κάνω σχεδόν όλα μου τα τσιχλο-κυνήγια με ένα πλαγιόκαννο Baical με σφραγίδα 65Μp, και αναρωτιέμαι μήπως ξεπερνάω πολύ τα 650bar.

Δεν εχει αναγκη....μην το ''φοβασαι'' Μπενετο μου !!
Αυτες ειναι οι διαφορες και τις θεωρω αμελητεες φιλε μου !!

εικόνα_Viber_2021-04-10_17-08-54.jpg
εικόνα_Viber_2021-04-10_17-09-08.jpg

εικόνα_Viber_2021-04-10_17-08-37.jpg
εικόνα_Viber_2021-04-10_17-08-45.jpg

Φίλε μου αυτό το σετ απ το γέμιζα με v zero 23 στα περιστέρια με νο7 τι να σου πω φωτιά και λάβρα.
Όσο για το μπαικαλ ούτε να το σκέφτεσαι αυτό. Το είπα και πρω ημερών στο θέμα βαικαλ. Εχουμε στα χέρια μας baikal ij27 εισαγωγή του Παπαδακη το 1986 με σφραγίδες 65mpa και σφραγίδες επαναδοκιμής από την γαλλική τράπεζα στα 1200bar με δυο βασιλικές κορόνες. Όταν κουνιση το baikal από εμάς δεν θα υπαρχει ούτε το κόκαλο μας.

Ενα κουτακι μάλλινα για 2η τουφεκια σε ορτυκι, μπεκατσίνη..λιγο γκαζιαρικο, λογο του μπεκατσινιου που το κυνηγαω κ λιγο πιο μετα και θελει λιγο την ταχυτητα του, λιγο πυραυλοκίνητου πετάγματος...οκ, τα ορτυκακια ομως τη φταίνε...;;; :p

68.5 (F. T2)
616 Prima-V 1.55×28 Φούστα Θώδη + Diana 12 + μάλλινη 10 + Χαρτ. Νο:10 (3ο στάδιο) (6*) 57.30mm
K.X.11.5mm
V 1.5 405 m/s

20230421_152908.jpg20230421_152939.jpg20230421_153709.jpg20230417_104320.jpg

Ενα κουτακι μάλλινα για 2η τουφεκια σε ορτυκι, μπεκατσίνη..λιγο γκαζιαρικο, λογο του μπεκατσινιου που το κυνηγαω κ λιγο πιο μετα και θελει λιγο την ταχυτητα του, λιγο πυραυλοκίνητου πετάγματος...οκ, τα ορτυκακια ομως τη φταίνε...;;; :p

68.5 (F. T2)
616 Prima-V 1.55×28 Φούστα Θώδη + Diana 12 + μάλλινη 10 + Χαρτ. Νο:10 (3ο στάδιο) (6*) 57.30mm
K.X.11.5mm
V 1.5 405 m/s

View attachment 70840View attachment 70841View attachment 70842View attachment 70843
Μια χαρά είναι Κώστα...
Λίγο "τσιμπημένα" για καλοκαιρινό αλλά δεν πειράζει...θα σκορπάει λίγο παραπάνω να μη χαλάς τα κοντινά...

Μια χαρά είναι Κώστα...
Λίγο "τσιμπημένα" για καλοκαιρινό αλλά δεν πειράζει...θα σκορπάει λίγο παραπάνω να μη χαλάς τα κοντινά...
Εσκεμενα τα τσιμπισα Σπυρο, λογο του μπεκατσινιου που "αγριεύει" ο καιρος αργοτερα απο ψυχρα κ υγρασια κυριως....μεχρι το σεπτεμβρη δεν παω ποτε για ορτυκι...οποτε...δώρων άδωρων.

68.5 (F. T2)
K.X.11.5mm
V 1.5 405 m/s

View attachment 70840View attachment 70841View attachment 70842View attachment 70843

Την αποτυπωση...να μας βαλεις....Μας εδωσες μια φετα ψωμι σκετη...βαλε και λιγο βουτυρακι....!!! :D

68.5 (F. T2)
K.X.11.5mm
V 1.5 405 m/s

Που τα βρήκες αυτά τα ωραία καλύκια ωρέ?

Μπραβο ρε Κώστα, πάντα μερακληδικα φυσίγγια να φτιάχνεις!

Που τα βρήκες αυτά τα ωραία καλύκια ωρέ?

Ειχα παρει απο Κενταυρο περυσι κ δεν τα ειχα χρησιμοποιήσει...εεε ειπα να τα τιμήσω σημερα!!
Σε ευχαριστώ πολυ Τάσο...

Status
Not open for further replies.
Back