Με ανοιχτο ιντερνετ δουλευει κανονικα εμενα σε τεστ που εχω κανει. Τωρα να με παρουν τηλ δεν ετυχε. Λογικο ακουγεται παντως.Αν είναι σε πάρουν τηλ και έχεις και ίντερνετ ανοιχτό γραφεί ότι θέλει όλες η ζυγαριές
Με ανοιχτο ιντερνετ δουλευει κανονικα εμενα σε τεστ που εχω κανει. Τωρα να με παρουν τηλ δεν ετυχε. Λογικο ακουγεται παντως.Αν είναι σε πάρουν τηλ και έχεις και ίντερνετ ανοιχτό γραφεί ότι θέλει όλες η ζυγαριές
Αμα ειναι στα ορια ασφαλειας μπουμπουνατα σε καμια τσιχλα
Ερώτηση όταν φτιάχνεται ένα νέο σετ απ
Και στα πρώτα φυσίγγια δεν σας βγάζει σωστά το πάτημα από το ανάλογο τι κάνετε αυτά τα φυσίγγια; ;;
Π.χ όταν έχω μβ32 1.80χ34 διασποράς ελικοιδες το κενό με τον έναν ελικοιδες ήταν 6 χιλ απο το τζαμάκι και με έναν άλλον σωστά στα 5χιλ και πάταγε κανονικά και το κράτησα..
Αυτα που δεν έκλεισαν σωστά τα κόβετε η τα ρίχνετε; ;;
ετσι!Αμα ειναι στα ορια ασφαλειας μπουμπουνατα σε καμια τσιχλα
Αν δεν βγαίνει η ογκομετρια, δεν το κλείνεις!
Ερώτηση όταν φτιάχνεται ένα νέο σετ απ
Και στα πρώτα φυσίγγια δεν σας βγάζει σωστά το πάτημα από το ανάλογο τι κάνετε αυτά τα φυσίγγια; ;;
Π.χ όταν έχω μβ32 1.80χ34 διασποράς ελικοιδες το κενό με τον έναν ελικοιδες ήταν 6 χιλ απο το τζαμάκι και με έναν άλλον σωστά στα 5χιλ και πάταγε κανονικά και το κράτησα..
Αυτα που δεν έκλεισαν σωστά τα κόβετε η τα ρίχνετε; ;;
Τσαφ κανει ο αποκεντρωτηρας...η φορτωσε λιγο πυριτιδα 0.05 ή πατα λιγο πιο χαμηλα.Αδερφέ...Το φιλάω το κωλο μου! Το πάω ξελακωτά ξελακωτά... Χαχαχαχα! Είχα δει μικρός κάτι δυναμίτες άλλων και το πάω μαλακά... Σημειωτέον ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΆΡΙΟΣ του κερατά! Πάω αυστηρά με το πίνακα και με τη βοήθεια ενός έμπειρου φίλου ιδιογομωτη. Δεν έχω απαιτήσεις για βαριές γομώσεις,ρίχνω λίγα φυσίγγια, ελαφριά έως μέσα,και κοντά...
Για τσιροπούλια τα έφτιαξες?Φύγανε για δοκιμή στην Κόνιτσα για φασσες!!
View attachment 57931![]()
ΜΒ36 Μάλλινο +Buffer Ν6×34
ΜΒ36 & Drago +Αλεύρι N6 ×35
G3000 Diamante +Αλευρι N6×35
G3000 Bioretabile N6×34
Οχι....για καραφλοκόρακες...Για τσιροπούλια τα έφτιαξες?![]()
Πάει η Αλλατίνη ξέμεινε από αλεύρι ...Οχι....για καραφλοκόρακες...![]()
Ο bioretabille θέλει περισσότερο πάτημα κάνε το 33γραμμαρια ακόμη καλύτερα χρησιμοποιεισε free shotΤα πρώτα μου! Άααααααλλος για τη βάρκα μας???? MB32 στα 32 νο8! Μισόταπο και μισόταπο με διασπορέα... Πάμε για δοκιμές!!!
Φύγανε για δοκιμή στην Κόνιτσα για φασσες!!
G3000 Bioretabile N6×34
Φύγανε για δοκιμή στην Κόνιτσα για φασσες!!
G3000 Bioretabile N6×34
Οχι Βαγγο, ειναι φορτωμενη η G3000Ο bioretabille θέλει περισσότερο πάτημα κάνε το 33γραμμαρια ακόμη καλύτερα χρησιμοποιεισε free shot
Δεν παω εγω Νικολα...2 κολληταρια μου θα πανε κ τους δωρισα μερικα για δοκιμη για μου φυγει η απορεια.Τωρα προσεξα τα σεταπ...τα κλεισιματα ειδα πρωτα!!
Κωστή με καλοκαιρινα σεταπ θα πας στην Κονιτσα ??
Δεν εχω παει... για κυνηγι εννοω....αλλα τι θερμοκρασιες εχει εκει τον χειμωνα ??
Δεν παω εγω Νικολα...2 κολληταρια μου θα πανε κ τους δωρισα μερικα για δοκιμη για μου φυγει η απορεια.
Αυτο θελω Νικολα...να μαθω απο τα λαθοι μου κ να βαζω μυαλο...Εαν εχει καλο καιρο τα σεταπ θα δουλεψουν...και τα 2 πρωτα σεταπ εχουν και μέτρα...
Τα αλλα δυο ειναι για κοντα...εκτος και αν βαλουν φουλ τσοκ.
Εαν πεσουν σε κρυο καιρο...Κρατα ντεπον μαζι σου...για τον πονοκεφαλο φιλε !!!![]()
Αυτο θελω Νικολα...να μαθω απο τα λαθοι μου κ να βαζω μυαλο...![]()
Νίκο με μπέρδεψες, την μία καστανάς τώρα μπακάλης, έχεις υποβαθμίσει τόσα επαγγέλματα, δεν είναι σωστό.και οχι με τον μπακαλη της γειτονια