Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Απο την ιδια σχολη Δημητρη🤣.....μονο που ο Νικος εχει παρει το μεταπτυχιακο του .....εγω το παλευω ακομη
Τι να πω και εγώ 40 χρόνια ( όχι φούρναρης) κυνηγός τελευταία το έχω πάρει πιο ζεστά ( γιατί γέμιζα αραιά και που)..… Εξαιτίας του Νίκου κατέληξα στην sipe αλλά έπεσα πάνω στη έλλειψη ( έχω 1 κιλο lot17).

Απο την ιδια σχολη Δημητρη🤣.....μονο που ο Νικος εχει παρει το μεταπτυχιακο του .....εγω το παλευω ακομη

Παντα μετριοφρων ....και χαμηλων τονων ΑΝΘΡΩΠΟΣ....Τα κεφαλαια γραμματα δεν μπηκαν τυχαια !!! :)

Τι να πω και εγώ 40 χρόνια ( όχι φούρναρης) κυνηγός τελευταία το έχω πάρει πιο ζεστά ( γιατί γέμιζα αραιά και που)..… Εξαιτίας του Νίκου κατέληξα στην sipe αλλά έπεσα πάνω στη έλλειψη ( έχω 1 κιλο lot17).
Θα ειναι ευχης εργο αν δεν μας την κοψουν τελειως την δραστηριοτητα Δημητρη οι καρεκλοκενταυροι.

Θα ειναι ευχης εργο αν δεν μας την κοψουν τελειως την δραστηριοτητα Δημητρη οι καρεκλοκενταυροι.

Δικοπο μαχαιρι για αυτους που θελουν να κοψουν την ιδιογομωση Γιωργο μου!!!
Εαν μας κοψουν την ιδιογομωση μην δινοντας υλικα.....Ακου τι θα παθουν.....
1ον .Θα αγοραζουμε τα φυσιγγια τους....δοκιμη σε στοχο...μετρημα ταχυτητες.....με λιγα λογια ολα τα ''απλυτα''
τους στο φως!!!
2ον. Κραταμε 5 φυσιγγια για να μπορουμε να αποδειξουμε τα ''απλυτα'' τους ΠΧ. διαφορετικα νουμερα
σκαγιων μεσα στα φυσιγγια...που ειναι συνηθες φαινομενο...κτλ κτλ...
Και με τα υπολοιπα εχουμε υλικα να φτιαξουμε δικα μας...Εσυ τι νομιζεις τα δικα μας θα ειναι καλυτερα
η τα δικα τους ???
Δεν τους συμφαιρει....να βλεπουν τα υλικα απο τα φυσιγγια τους να αποδιδουν πολυ καλυτερα απο τα
δικα τους φυσιγγια!!!
Δεν μπορει να μας συναγωνιστει καμια εταιρεια...Αυτοι βγαζουν ενα δυο - πεντε - δεκα φυσιγγια που
πρεπει να δουλεψουν σε 50 διαφορετικες μαρκες οπλων και σε ολους τους καιρους...και εμεις
αναλογα τον καιρο εχουμε σεταπ...και για ΕΝΑ οπλο το δικο μας !!!
Και δεν λεω για τους βιοτεχνες που οι περισσοτεροι ειναι τιμιοι ανθρωποι... Λεω για τους μεγαλους
κατασκευαστες και τα λαμογια τους Ιταλους και καποιους Ελληνες που πηραν τα ''πατηματα'' τους...
Την ιδιογομωση δεν μπορουν να την κοψουν....Η Ιδιογομωση ειναι παραδοση....απο την εποχη του
Κολοκοτρωνη....!!!!
Το μονο που μπορουν να κανουν θα ανεβασουν τιμες και να ειναι υπολογισιμο το κοστος των φυσιγγιων
μας...τιποτα αλλο φιλε !!!

Aνεβαζω μια δοκιμη με ΓΚΡΑΝΟΥΛΑΡ....για ολους τους φιλους και συναδελφους...αλλα ιδιαιτερα για
εναν πολυ καλο φιλο....ωστε να δει την αποτυπωση στον στοχο !!!:)

View attachment 59656
View attachment 59657
View attachment 59658
''Κενταει'' αυτο το σεταπ....Οσοι το θεωρουν πολυ συγκεντρωτικο.....βαζουν 4* αστρα....και η βουρια ειναι
παντα γεματη....Θηραματα να εχει.... παλικαρια !!! ;)
Νίκο εγώ θα σταθώ στο εξής:
92% υγρασία και η Granular (aka Gm3) κεντάει, αντί να τα φτύνει!
γιατί;
οεο;;;

Νίκο εγώ θα σταθώ στο εξής:
92% υγρασία και η Granular (aka Gm3) κεντάει, αντί να τα φτύνει!
γιατί;
οεο;;;

Γι' αυτο και δεν υπαρχει στην αγορα φιλε !!! Απο εδω και περα....κατσε να δεις τι στρακα στρουκες
θα βγαζουν...Πιστευω οτι θα την αλλαξουν ( χαλασουν ) και αυτην !!!

Η νεα σεζον του ετους 2023, θα ειναι καθοριστηκη, για το τη μπαρουτες θα μπορουμε να καψουμε στην ιδιογομωση.....ως τοτε, υπομονη...αισιοδοξος παντος δεν ειμαι, γιατι θα υπαρχουν πολλεε ελληψεις...μακαρι ψευτης να βγω.

Xθές η ΑΟ (προηγούμενη έκδοση) 688 1.95 Χ 35 obturator +diana 12mm 6* 57.50
κεντούσε .Είχα λίγη τελευταία καί την γέμισα .
Άντε τώρα κάτσε βρές την με την νέα που σαφώς είναι πιό γρήγορη .....

Λαμπη η ΑΟ που μου χαρησαν ( 20ετιας ) ειναι ποιο γρηγορη στην ιδια δοσολογια με αυτην που ειχαν
μεσα τα φυσιγγια της ΒΟΛΚΑΝΟ... που τα εκανα παρουσιαση περσι.
Αυτην την ΑΟ λεω καινουργια...και εχει λιγοτερα 15 -20μ/δ φιλε !!

Δικοπο μαχαιρι για αυτους που θελουν να κοψουν την ιδιογομωση Γιωργο μου!!!
Εαν μας κοψουν την ιδιογομωση μην δινοντας υλικα.....Ακου τι θα παθουν.....
1ον .Θα αγοραζουμε τα φυσιγγια τους....δοκιμη σε στοχο...μετρημα ταχυτητες.....με λιγα λογια ολα τα ''απλυτα''
τους στο φως!!!
2ον. Κραταμε 5 φυσιγγια για να μπορουμε να αποδειξουμε τα ''απλυτα'' τους ΠΧ. διαφορετικα νουμερα
σκαγιων μεσα στα φυσιγγια...που ειναι συνηθες φαινομενο...κτλ κτλ...
Και με τα υπολοιπα εχουμε υλικα να φτιαξουμε δικα μας...Εσυ τι νομιζεις τα δικα μας θα ειναι καλυτερα
η τα δικα τους ???
Δεν τους συμφαιρει....να βλεπουν τα υλικα απο τα φυσιγγια τους να αποδιδουν πολυ καλυτερα απο τα
δικα τους φυσιγγια!!!
Δεν μπορει να μας συναγωνιστει καμια εταιρεια...Αυτοι βγαζουν ενα δυο - πεντε - δεκα φυσιγγια που
πρεπει να δουλεψουν σε 50 διαφορετικες μαρκες οπλων και σε ολους τους καιρους...και εμεις
αναλογα τον καιρο εχουμε σεταπ...και για ΕΝΑ οπλο το δικο μας !!!
Και δεν λεω για τους βιοτεχνες που οι περισσοτεροι ειναι τιμιοι ανθρωποι... Λεω για τους μεγαλους
κατασκευαστες και τα λαμογια τους Ιταλους και καποιους Ελληνες που πηραν τα ''πατηματα'' τους...
Την ιδιογομωση δεν μπορουν να την κοψουν....Η Ιδιογομωση ειναι παραδοση....απο την εποχη του
Κολοκοτρωνη....!!!!
Το μονο που μπορουν να κανουν θα ανεβασουν τιμες και να ειναι υπολογισιμο το κοστος των φυσιγγιων
μας...τιποτα αλλο φιλε !!!
Νικο ζουμε την εποχη της λογικης του παραλογου......ολα ειναι πιθανα.....Μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες......Ομως βλεπεις φιλε υπαρχει καπνος,καραδοκουν.
..Εχει πεσει σαν προταση στο τραπεζι.......Δεν υπαρχουν υλικα.....τους ρωτας τι γινετε ρε παιδια και σου κανουν τον κινεζο.....Αυτα βλεπω Νικο.....Πρεπει να προσεχουμε μην γινει κανα σοβαρο περιστατικο ατυχηματος και βγει στην επιφανεια γιατι τοτε το χασαμε το παιχνιδι

Νικο ζουμε την εποχη της λογικης του παραλογου......ολα ειναι πιθανα.....Μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες......Ομως βλεπεις φιλε υπαρχει καπνος,καραδοκουν.
..Εχει πεσει σαν προταση στο τραπεζι.......Δεν υπαρχουν υλικα.....τους ρωτας τι γινετε ρε παιδια και σου κανουν τον κινεζο.....Αυτα βλεπω Νικο.....Πρεπει να προσεχουμε μην γινει κανα σοβαρο περιστατικο ατυχηματος και βγει στην επιφανεια γιατι τοτε το χασαμε το παιχνιδι

Μια ζωη καραδοκουσαν.....δεν ειναι καινουργιο αυτο....Για σοβαρο περιστατικο ατυχηματος μην φοβασαι...
Τωρα υπαρχει ενημερωση....και τα σωστα σεταπ και δοκιμασμενα....κυκλοφορουν...Δυσκολα πολυ δυσκολα
θα την πατησει ιδιογομωτης.....Περασε η εποχη του πατερα μου....που για να σου δωσουν ενα σωστο σεταπ
επρεπε να φιλησεις κατουρημενες ποδιες...
Σιγουρα ζουμε στην εποχη του παραλογου....Αλλα οσο και αν ''φωναζουν''....τιποτα αλλο δεν μπορουν να
κανουν απο το να ανεβασουν τιμες φιλε!!

Last edited:
Μια ζωη καραδοκουσαν.....δεν ειναι καινουργιο αυτο....Για σοβαρο περιστατικο ατυχηματος μην φοβασαι...
Τωρα υπαρχει ενημερωση....και τα σωστα σεταπ και δοκιμασμενα....κυκλοφορουν...Δυσκολα πολυ δυσκολα
θα την πατησει ιδιογομωτης.....Περασε η εποχη του πατερα μου....που για να σου δωσουν ενα δωστο σεταπ
επρεπε να φιλησεις κατουρημενες ποδιες...
Σιγουρα ζουμε στην εποχη του παραλογου....Αλλα οσο και αν ''φωναζουν''....τιποτα αλλο δεν μπορουν να
κανουν απο το να ανεβασουν τιμες φιλε!!
Μακαρι ρε Νικο να ειναι ετσι.....γιατι στο τελος θα μας μεινουν τα αλευρια στα βαζα και θα τα τρωμε χυλο το πρωι🤣

Ξέρω πίνουν νερό στο όνομα της MBX32 στο 1.75Χ34 ζ2μ 6αρια αστέρι πάτημα στα 57.25
Τσοκ 4 έχω 10 ζωντανές πέρδικες φέτος...
Η τελευταία είχε 11 σκάγια και ήταν περίπου στα 25μ
Παω στο βάλτο με το ίδιο φυσίγγι και είχα κάνει 4 παπάκια με 2τσοκ σε διάφορες αποστάσεις και καλα σκοτωματα..
Σήμερα έκανα αυτό το παπι με 3τσοκ και μέτρησα 43 βήματα εκεί που είχε πέσει ξέρω...
Τι μπορεί να φταει με τις πέρδικες και πέφτουν ζωντανές; ;; το τσοκ το υψόμετρο ο καιρός με ίδια φυσίγγια.. ο βαλτός 640υψ και πέρδικες πάνω από 1.300 Παω..

Ξέρω πίνουν νερό στο όνομα της MBX32 στο 1.75Χ34 ζ2μ 6αρια αστέρι πάτημα στα 57.25
Τσοκ 4 έχω 10 ζωντανές πέρδικες φέτος...
Η τελευταία είχε 11 σκάγια και ήταν περίπου στα 25μ
Παω στο βάλτο με το ίδιο φυσίγγι και είχα κάνει 4 παπάκια με 2τσοκ σε διάφορες αποστάσεις και καλα σκοτωματα..
Σήμερα έκανα αυτό το παπι με 3τσοκ και μέτρησα 43 βήματα εκεί που είχε πέσει ξέρω...
Τι μπορεί να φταει με τις πέρδικες και πέφτουν ζωντανές; ;; το τσοκ το υψόμετρο ο καιρός με ίδια φυσίγγια.. ο βαλτός 640υψ και πέρδικες πάνω από 1.300 Παω..
Απ,οτι βλεπω στις photos πρεπει εχουμε το ιδιο οπλο....
NSI-686-68.5-MB32-1.80 × 34 No 6-DRAGO 20-56.5....
AΠΟ μεσα Οκτωμβριου εως μεσα Φεβρουαριου σε υψομετρο απο 300 εως 800 μετρα σε φασσα......ξυριζει

Κανένα πουλι δεν είχε διαμπερές τραύμα ούτε καν αυτό στα 25μ...
Εδω κάτι δοκιμές από κάποιον που είχε κάνει σε 900 υψόμετρο με 0 βαθμούς και πολλά σετ απ είναι κλασμενα...
Κατι δεν παει καλα.......11 σκαγια τυφλα πανω στο πουλι και ζωντανο δεν γινεται.

Κατι δεν παει καλα........διαμπερες 11 σκαγια και το πουλι ζωντανο ....ξεχνατο Νικολα.

Εχεις ΔΙΚΙΟ !!!
Μεσα στο μυαλο μου εισαι...αυτο σκεπτομουν τωρα....Δεν ευσταθουν ολα αυτα..Δεν γινεται περδικα
ζωντανη στα 25 μετρα και το παπι ξερό στα 43 βηματα!!!

Status
Not open for further replies.
Back