Δεν πανε καθολου στο θεο τα μπαρ για mb36 μιλαμε 9,5 χιλ κ.α.χ θελεις για να κλεισεις -11,5Με αυτα τα χιλιοστα Κ.Χ τα bar θα πανε στο θεο ρε παιδια...
Δεν πανε καθολου στο θεο τα μπαρ για mb36 μιλαμε 9,5 χιλ κ.α.χ θελεις για να κλεισεις -11,5Με αυτα τα χιλιοστα Κ.Χ τα bar θα πανε στο θεο ρε παιδια...
27 σκάγια σημαίνει ότι το φυσίγγι σου είναι πολύ αργό -κλειστό .Κοίταξε καλή πυρίτιδα αλλά τώρα τι εγεινε εκεί δεν ξέρω γτ 27 σκάγια δεν είναι και λιγα
Σε διαφανή κάλυκα!!27 σκάγια σημαίνει ότι το φυσίγγι σου είναι πολύ αργό -κλειστό .
Καί είναι .Άφησες τελικό ύψος 58 σ'ένα φυσίγγι με βύσμα biorientabile που σηκώνει
γερό πάτημα για να δουλέψει .Κατέβα 57 -57.20 ανάλογα την σκληρότητα του κάλυκα σου .
Σε διαφανή κάλυκα την γέμισες ή επαναγόμωση ;
27 σκάγια σημαίνει ότι το φυσίγγι σου είναι πολύ αργό -κλειστό .
Καί είναι .Άφησες τελικό ύψος 58 σ'ένα φυσίγγι με βύσμα biorientabile που σηκώνει
γερό πάτημα για να δουλέψει .Κατέβα 57 -57.20 ανάλογα την σκληρότητα του κάλυκα σου .
Σε διαφανή κάλυκα την γέμισες ή επαναγόμωση ;
Μήν πολυβασίζεσαι στις δοσολογίες της Siarm .
Αυτη ειναι με ζ2μ οχι με μισοταπα μην τα μπερδευετε τα πραγματα οι mb θελουν ΠΑΤΗΜΑ τι δεν καταλαβαινετε !!! Και ασε τα σεταπ απο τη σιαρμ τα πιο πολλα ειναι μουφα
Αν δεν πάει και το 1.75χ33 φίλε πανε οι πέρδικες δεν είναι χαρτόνια να τις αγοράσεις..Μήν πολυβασίζεσαι στις δοσολογίες της Siarm .
Aν δέν σου δουλέψει ικανοποιητικά ούτε το 1.75χ33 τότε ΚΑΤΕΒΑ 688 1.70 Χ32 Νικόλα .
Αν διάβασες το σετ απ μου είναι ίδιο με αυτό δεν μπερδεύω τίποτα εσύ μπερδεύεις με το mb36 που το έκανε αλλος.Αυτη ειναι με ζ2μ οχι με μισοταπα μην τα μπερδευετε τα πραγματα οι mb θελουν ΠΑΤΗΜΑ τι δεν καταλαβαινετε !!! Και ασε τα σεταπ απο τη σιαρμ τα πιο πολλα ειναι μουφα
Νίκο, πάρε ένα κουτί σοβαρά φυσίγγια εμπορικά.Ρε συ έχω δει πως πάνε σε χαρτί ή ντουφεκιες και σε νενεκε έχω ρίξει και τα έχω ανεβάσει..
Με 3ρι μόνο στο παπί βάζω... 4τσοκ βάζω περδικα και 5 μπεκάτσα...
Και όπως έγραψα έχει γίνει αρκετές φορές με ζωντανά πουλια δεν είναι μια για ακροσκαγα..
Κατι αλλο φταίει πιστεύω... η το κλείσιμο που είπε ο napo είναι... η το τσοκαρισμα δεν τεριαζει με αυτό το σετ απ είναι αδύναμο φεύγουν 2 3 πούπουλα και τα πουλιά ζωντανά.
Η επηρεάζει πολύ ο καιρός.
Εχω κανει 2 πουλια σκόνη με την σοκολ μαλλινη αλλά στο σήκωμα. Και γενικά τις τσακιζα με σοκολ.. το κλείσιμο θα φταίει αλλά τα ρεμινκτον εξπρές βλέπω να τα σκάω 37€ όσο ένα κουτί πυρίτιδα... τουλάχιστον θα έχω φυσίγγια με αρχ@δι@.Νίκο, πάρε ένα κουτί σοβαρά φυσίγγια εμπορικά.
Ρίξε και κοίτα αν έχεις πάλι αυτό το πρόβλημα.
Αν δεν το έχεις φταίει κάτι στο γέμισμα ή στα υλικά και προφανώς αυτό είναι γιατί στα 25μ με 6άρια δεν νοείται σκάγι στην πέτσα.
Ξέχνα καιρούς, ξέχνα υψόμετρα ... δεν παίζουν τόσο ρόλο όταν μιλάμε για 25μ ... είναι κάτι άλλο.
Δεν είναι προφανώς μόνο τα Remington αλλά δεν ξέρω να σου πω άλλα που να τα έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ...Εχω κανει 2 πουλια σκόνη με την σοκολ μαλλινη αλλά στο σήκωμα. Και γενικά τις τσακιζα με σοκολ.. το κλείσιμο θα φταίει αλλά τα ρεμινκτον εξπρές βλέπω να τα σκάω 37€ όσο ένα κουτί πυρίτιδα... τουλάχιστον θα έχω φυσίγγια σοβαρά.
Ναι αλλά δεν θα έχεις κωλοΕχω κανει 2 πουλια σκόνη με την σοκολ μαλλινη αλλά στο σήκωμα. Και γενικά τις τσακιζα με σοκολ.. το κλείσιμο θα φταίει αλλά τα ρεμινκτον εξπρές βλέπω να τα σκάω 37€ όσο ένα κουτί πυρίτιδα... τουλάχιστον θα έχω φυσίγγια με αρχ@δι@.
Ναι ενώ με πάρε το ενα στροφιο παρε το αλλο μαχαίρι τον ετσι κάλυκα πάρε το αλλο καψουλι πάρε την μία πυρίτιδα και δες και την άλλη τρέχα κανε δοκιμές καψε βενζίνη ασε που είναι και εθισμός κάποια φάση και ρίχνεις ρίχνεις δεν πάτησε καλα κόψε ξανα γέμισε την βγάλαμε δωρεάν; ;;;;;;Ναι αλλά δεν θα έχεις κωλοτον κόβουν
![]()
1,90χ36 με μισοταπα bioritabile σε αστέρι στα 58
Η μισοταπα για να δουλεψη πρεπει νανε πατιμενη ποληηηηη
Τόσο πάτημα είχε κύριε Νίκο και εμένα και είχα Ν7 σε νίκελ σκαγιΠαναγιωτη , CX2000-1,90X36 -bioritabile 18 - Κενος χωρος 10 χιλιοστα...κλεισιμο με 2 σταδια .
Αρελιαστο. 59,39
View attachment 59745
Ρελιασμενο στα 58 χιλιοστα.
View attachment 59746
Το πατημα του αμορτισερ...
View attachment 59747
Με αυτην την δοσολογια -κλεισιμο - πατημα αμορτισερ...αποκλειεται να εχει ταχυτητα λιγοτερη
απο V1,5-380m/s.
Και δεν νομιζω οτι κανω λαθος....
Αυριο θα το μετρησω και θα σου πω!!
Η καπου κανεις λαθος στα οσα μας λες.... η στα μετρα η στα σκαγια ....ή επεσες σε περδικα βρυκολακα....καμια περδικα δεν μπορει να ειναι ζωντανη με 27 σκαγια επανω της φιλε !!!
ΥΓ. Τι νουμερο σκαγια ειχες στο φυσιγγιο ???
Έχεις δίκιοΝαι ενώ με πάρε το ενα στροφιο παρε το αλλο μαχαίρι τον ετσι κάλυκα πάρε το αλλο καψουλι πάρε την μία πυρίτιδα και δες και την άλλη τρέχα κανε δοκιμές καψε βενζίνη ασε που είναι και εθισμός κάποια φάση και ρίχνεις ρίχνεις δεν πάτησε καλα κόψε ξανα γέμισε την βγάλαμε δωρεάν; ;;;;;;
Κοφτά τσιπουραα!!Έχεις δίκιομας χρωστάς έναν κωλο ήδη
![]()