Συμμαχία του Νότου - Cretan meeting 2016-2017

Σημερα εννοεις ή γενικα;
Βικτωρα οποτε βολεψει! Απλα θελω 2-3 μερες να τσεκαρω το μερος..ΣΚ τοτε Ευριπιδη.οσοι θελετε να οργανωθουμε για να κλεισουμε ημερομηνια.εγω Πεμπτη θα ειμαι ετοιμος .αρα απο αυτο το ΣΚ ειναι δυνατον να γινει αν μπορειτε..δεν βιαζομαστε οποτε βολεψει τους πιο πολλους.

Γιάννη μέσα!! Αν κ φίλε τις τελευταίες μέρες ειναι κρανιου τοπος το μερος για το οποιο συζητουσαμε στη συναντηση.Πριν 3 μερες 5 τσιχλες,6 κοτσυφοι με μπολικο περπατημα κ σημερα 1 τσιχλα,1 κοτσυφος!! Εχουν μειωθει πολυ οι τσιχλες,κοτσυφους το τελευταιο 20ημερο εχει περισσοτερους απο πριν..κ Χανιωτες επισης..χα χα!! Παμε το βολταρακι κ να αναπληρωσουμε τις χαμενες θερμιδες με αχαλινωτη μάσα μετα!! :D

Ναι Βικτωρα αυτο ειναι ενα θεμα! Αλλα θα εχει και την πλακα του καθως τα κλαδια ειναι μεγαλα και θελει 5-6 ατομα να τα κυκλωσουν. Αν κυνηγησουμε κατα την γνωμη μου θελει γυαλια ,εγω παντα φοραω στο κυνηγι καθως και μονος να εισαι μπορει να πεταχθουν κατα τον πυροβολισμο καταλοιπα (απο αυτογεμη κυριως) προς τα ματια κατα τον πυροβολισμο.. Οτι θελετε παιδια εγω μεσα ειμαι σε ολα.

Back