λοιπον παλικαρια εκανα μια μαλακια πριν λιγες μερες που ειπα που δοκιμασα βολες και δεν ειχα συγκετρωσεις καλες στα 20-30 βηματα ηταν τελειως προχεριρο το πειραμα απο ολες της αποψεις γιατι ειμαι και αχετος με το θεμα χαρτονια και τσοκ !!!
ετσι ειπα θα κανω σωστη δουλεια οπως με συμβουλευαν φιλοι απο εδω μεσα χτες πριν το κυνηγι πηγα απο νωρις πηρα απο την δουλεια χαρονια απο παλετες πηρα και ενα μετρο 3μετρο και βουρ για δοκιμες εστησα σε ενα ωραιο μερος με φραχτη το χαρτονι και αρχησα με το μετρο ακριβως στην ευθεια να μετραω εκανα βολες απο 21 μετρα 27,, 30 ,,36,, 42 μετρα !!
τα αποτελεσματα ηταν οτι καλα λεγανε η φιλοι για τα μανισια τα μπαικαλ τα τσοκ ειναι χαλια πολυ ανοιχτα απο οτι λενε τα κρατας μονο αν θες για πολυ μεγαλη διασπορα εγω πρωσωπικα θα κρατησω μονο το 4αρι του να το εχω σαν κυλινδρο στα απογευματινα στης αρχες η σε κανα πλυμηρησμενο που βαραω πολυ κοντινες βολες το 3αρι του πλεον δεν μου χρειαζετε θα πω γιατι ,, και το φουλ του παλι το μανισιο για ξυλο ειναι θα πω γιατι μονο φουλ δεν ειναι καλα μου τα λεγαν οι φιλοι εδω !!
εκανα βολες με 6αρια και 5αρια 34 γραμαρια δεν εβαλα πιο πολλα γραμαρια μην χαλαμε τζαμπα πολυ ακριβα φυσιγκια χαχαχα απλα ηθελα να δω τι συγκρωσεις εχω σε πλαισια ετσι το ειδα αν εχω λαθος συνχωρεστεμε χαχαχα !!!
και παμε ξεκηνησα με το μαμα το φουλ στα 30 μετρα με 6αρι αρκετη διασπορα αλλα καμια σχεσει ρε παλικαρια για φουλ,,,, στα 42 μετρα που εριξα ηταν δραμα μεγαλη διασπορα με μεγαλα κενα δεν μαρεσε για φουλ αλλα ημουν ακομα κουμπωμενος γιατι δεν ηξερα τι γινετε με τα αλλα λεω μιπως ηταν ετσι τι να πω !!
βιδωνω απανω το τζεμινι που εχω το 3αρι που ειναι και 5 ποντους εκτος 30 μετρα βολη με 6αρι και βλεπω μια βολη αλο πραγμα πιο συγκετρωτικη απο το φουλ που εριξα το μανισιο της μπαικαλ λεω πλακα μας κανουν τοτε θυμηθηκα τα λεγομενα των φιλων απο εδω μεσα δοκημαζω βολη απο τα 42 μετρα παλι πολυ καλη συγκετρωση μεν λιγο ανοιχτη αλλα παπι το περνει δεν μασαει παλι πολυ καλητερη συγκετρωσει απο το φουλ της μπαικαλ φανταστητε τι εκαναν το 3αρι και το 4αρι τα μανισια της μπαικαλ που εχω πολυ ανοιγμα μονο για κοντινες αποστασεις ειναι τελικα εκλησε το θεμα !!
μετα ειχα το τζεμινι το 2αρι που δινει εκτος αν θυμαμαι καλα 12 ποντους εκει εκανα και το τετστ με τα 14μετρα που με ειπατε πολυ καλα αποτελεσματα αρα μου στρωνει το οπλο στην επομιση εκανα ενα στοχο και εριξα αυθορμιτα εκανα τρυπα στο μαυριζμενο σημειο παει και αυτο χαχαχα !!
εκανα και δοκιμες με το 2αρι και εκει επαθα πλακα πολυ καλο μπορω να πω απο οτι ειδα οτι με 5αρια και 4αρια με της συγκετρωσεις που ειδα περνεις παπι και στα 45και βαλε αλλα δεν ξερω τι γινετε απο διατρησεις αλο θεμα αυτο !!!
και κατι που καταλαβα τωρα που εστησα ετσι τα χαρτονια και μετρησα τα μετρα με το μετρο οτι τελικα πολλα πουλια τα βαραω μακρια σιγουρα 35 + μετρα μην πω 40+και βαλε βαλε βαλεεεεεε !! αλλα πεφτουν αλλα οχι αλλα τελικα τα βαραω αρκετα πουλια μακρια απο οτι καταλαβα αλλα φενετε πλεον φυσιολογικο γιατι ετσι μαθαμε οτι απο αυτα τα μετρα πεφτουν αλλα στα πραγματικα μετρα και οχι με το ενστικτο οπως κανουμε στο κυνηγι η αποστασεις ειναι τελικα μεγαλες !!!! αρα μην πω παντα θα πω της περησοτερες φορες φταιμε εμεις που λογο μεγεθους να πω πληθωρας να πω και οτι αλο θελετε βαλτε σηκωνουμε το οπλο αρκετα μακρια και βγαινει η συνηθες αποτυχια !!!
ευχαρηστω ολα τα παλικαρια για ολα με βοηθησατε πολυ με το θεμα χαρτονια κ.λ.π να ειστε καλα !! εβγαλα ενα πολυ καλο συμπερασμα οσο ζουμε μαθαυνουμε !!