Δεν είπα να απαντήσει μόνο ο συγκεκριμένος κύριος.Μπήκα στον πειρασμό να γράψω ή να μην γράψω....γιατί δεν με λένε .....Σωτηρόπουλο....Στέλιο σε πειράζω αλλά έτσι όπως το έγραψες πέρασε από το μυαλό μου αλλά ειλικρινά, χαμογελώντας και μόνο....ο Βασίλης λέει η μάλλινη τάπα σαν νούμερο ένα επιλογή....τότε να ρωτήσω εγώ καλοπροαίρετα πάντα γιατί οι αθλητές του trap δεν χρησιμοποιούν φυσίγγια με μάλλινη τάπα προκειμένου να <<εκμεταλευτούν>> τα προτερήματα της σε συνδιασμό με τις σφιχτές συσφίξεις που χρησιμοποιούνται στο εν λόγω άθλημα;;;;
Δεν είμαι ειδικός και δεν θεωρώ τον εαυτό μου ως κάτι τέτοιο αλλά επέτρεψε μου να σου πω οτι το ερώτημα σου εξ ' αρχής δεν είναι σωστό...ας το πω έτσι....και αυτό διότι τα τσοκάκια υπάρχουν για να δίνουν στον κυνηγό μια κατανομή (την καλύτερη κατά το δοκούν του) ανάλογα της αποστάσεως που θέλουν να τουφεκίσει ο καθένας.....τα φυσίγγια εξελίχθηκαν και αυτά και υπάρχουν σε διαφορετικούς τύπους γιατί το κάθε ένα έχει κάποιο χαρακτηριστικό το οποίο καλύπτει τις ανάγκες του.... όπλου του χρήστη του....ανάλογα εάν έχει σταθερές ή εναλλασόμενες συσφίξεις και μάλιστα ποιες.......όλα αυτά θα μου πεις τα ξέρω ..και θα έχεις δίκιο....που θέλω να καταλήξω δηλαδή;;; ο συνδυασμός είναι αυτός που κάνει την διαφορά σε κάθε έναν κυνηγό και..... μόνο....γιατι άλλη κατανομή θέλω να έχω εγώ στο κυνήγι που κάνω με το όπλο με την σύσφιξη που έχει και άλλη εσύ ή κάποιος άλλος με το κυνήγι που θέλεις να κάνεις με το όπλο με την συγκεκριμένη σύσφιξη που έχει. Αυτή είναι η άποψη μου και όχι η γνώση μου.....
Είπα να απαντήσει οποιοσδήποτε γνωρίζει και είπα ότι ιδανικός θα ήταν ο συγκεκριμένος διότι ο άνθρωπος είναι γνώστης.
Και επειδή τεκμηριώνει τις απαντήσεις του κάνοντας στις ιδανικές.
Η ερώτηση μου δεν είναι λάθος.
Από τη στιγμή που θα ήθελα να κάνω αυτά που λένε τα τσοκ κάποιες φορές.
Κατά τ αλλά όλοι ξέρουμε ότι με ένα διασποράς θα ανοίξω και με ένα συγκεντρωτηρα θα κλείσω αν χρειαστεί.
Δεν ξέρουν όμως όλοι ότι με ένα μαλλινοταπο θα είμαι πιο κοντά σε αυτό που έχω βιδώσει.
Όπως δεν το γνώριζα και εγώ.
Και εκεί ήθελα να καταλήξω.
Ωστόσο καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις.
Last edited: