Στην Ελλάδα έχουμε ένα θέμα οι δοκιμες μας να φτάνουν στα 36,5 μέτρα,μόνο στο φυσίγγι της τσίχλας μπορώ να το καταλάβω αυτό,στα αλλά κυνήγια αρνούμαι!Ισως θεωρούν πως βγάζουν τόσο κακά φυσίγγια!Ωραία δοκιμή!!!
Στην Ελλάδα έχουμε ένα θέμα οι δοκιμες μας να φτάνουν στα 36,5 μέτρα,μόνο στο φυσίγγι της τσίχλας μπορώ να το καταλάβω αυτό,στα αλλά κυνήγια αρνούμαι!Ισως θεωρούν πως βγάζουν τόσο κακά φυσίγγια!Ωραία δοκιμή!!!
Το high flyer είναι σχεδιασμένο για ατσάλινα σκάγια .Η σύσφιξη του στα μολύβδινα είναι ανοικτότερη από αυτή που αναφέρει.θα ήθελα τη βοήθεια σας σε μια απορία που έχω , η οποία έχει να κάνει στο αν έχει διαφορά το τσοκ Kicks high flyer - με το Kicks buck kicker .
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια Γιάννη .Το high flyer είναι σχεδιασμένο για ατσάλινα σκάγια .Η σύσφιξη του στα μολύβδινα είναι ανοικτότερη από αυτή που αναφέρει.
Να είσαι καλά φιλεΣε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια Γιάννη .![]()
Πάω στο υδρόβιο αρκετά συχνά Γιάννη , αλά όπως είπες δουλεύει και τα μολύβδινα , οπότε είναι 2 σε ένα αν κατάλαβα σωστά .Να είσαι καλά φιλε.
Για εμένα αν δεν κυνηγάς σε περιοχές που είναι υποχρεωτικά τα ατσάλινα σκάγια για τα υδρόβια δεν υπάρχει λόγος να πας στα high flyer.
Ναι αλλά το Xf high flyer θα σου βγάζει τουφεκιά 2-3* άστρων στα μολύβδινα... λειτουργεί πολύ ανοιχτοτερα....ο κολλητός πήγε σε buck kicker και κυνηγάει πολύ υδρόβιο αλλά σε μέρος που επιτρέπονται τα μολύβδιναΠάω στο υδρόβιο αρκετά συχνά Γιάννη , αλά όπως είπες δουλεύει και τα μολύβδινα , οπότε είναι 2 σε ένα αν κατάλαβα σωστά .
Τέλη δηλαδή ότι βγάζει σε ντουφέκια το lf το buck kicker ?Ναι αλλά το Xf high flyer θα σου βγάζει τουφεκιά 2-3* άστρων στα μολύβδινα
Δεν τα έχω ρίξει για να σου πω αλλά από αυτά που έχουν γράψει πιο ανοιχτόΤέλη δηλαδή ότι βγάζει σε ντουφέκια το lf το buck kicker ?
Με buck kicker XF ο κολλητός που έριξε στα 45 μέτρα είχε θεαματικά αποτελέσματα έπαθε πλάκα....όπλο Μ2Τέλη δηλαδή ότι βγάζει σε ντουφέκια το lf το buck kicker ?
Εδω ρε Μητσο δε βρησκουμε ενα να δωκιμασουμε δυο θα βρουμε να συγκρινουμε οπιος εχει για μερεντα οπτιμα και μπωρει να μου το δανισει θα του ειμουν ευγνωμον ενωειτε πριν κυνηγετηκης περιοδου θα ολοκληρωθει η δωκημηΜε ενα παχυμετρο μετραμε την διαμετρο στομιου του καθε τσοκ κ αμεσως ξερουμε την ακριβη συσφιξη του , τοσο απλα κ ευκολα
Κ παραπανω σε μερικους αυλουςΤα high flyer σε μολυβδινα είναι δυο συσφιξεις ανοιχτοτερα!
Το xf λοιπον σε αυλο 18.3 εχει 6 δεκατα συσφιξη , κανονικο 3 αστερια τσοκ δηλαδη , το lf εχει 8 δεκατα συσφιξη κανονικο 2 αστερια τσοκTο high Flyer το xf μπροστά είναι με το παχύμέτρο 17,70 , και στη φούστα 18,47 το Buck kicker το lf μπροστά είναι 17,50 και στη φούστα είναι 18,51 πάντα με επιφύλαξη για την μέτρηση , αν και το παχύμετρο είναι ηλεκτρονικό .
Μήπως δεν έχει φύγει το χρώμα, αλλά είναι απλά μολυβδώσεις ;;;;;;;;;;;Παλικάρια ερώτηση το Gemini εσωτερικά είναι μαυρο χρώμα και σε μερικά σημεία σε ευθεία κυρίως με τις τρύπες και μέχρι αυτές έχει φύγει το χρώμα μόνο όμως σε ευθεία με αυτές και όχι σε άλλο σημείο που μπορεί να οφείλεται?
Στέλιο το έχω καθαρίσει πολύ καλά τις οποίες μολυβδοσεις τις είχα βγάλει...Μήπως δεν έχει φύγει το χρώμα, αλλά είναι απλά μολυβδώσεις ;;;;;;;;;;;![]()