Σήμερα έκανα μια έρευνα αγοράς μόνο μέσω ίντερνετ και δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο. Ελλάδα επίσημα φαίνεται να μην έρχονται. Αύριο θα πάρω και ένα τηλέφωνο για σίγουρα. Ήλπιζα κάποιος να τα έχει πάρει για αυτό και ρώτησα. Σε ευχαριστώ.Τα Briley τα αντιπροσωπεύει ο Τουρής, ρώτησες;
Τσοκιτιδα το εβαλε κάποιοςΝικόλα στο site της gemini γραφει ακριβώς διαστάσεις. Ποιό καταστημα ειναι αυτο που έβαλες;
Μία χαρά είναι τα τσοκ που έχεις, η γνώμη μου είναι μη πετάς αλλά λευτα σε τσοκ!Καλησπερα στην παρεα.εχω γράψει και σε άλλη ενότητα. Θέλω την γνώμη αν κάποιος έχει τσοκ Kikcs smoke.θελω να παρω ενα για ποιο μακρια.δηλ σε νουμερο το 20 η το 25.mod.η Im.το όπλο ειναι benelli 66 cm becaccia. Εχω και 3 after market. 2 Gemini Porter LM KAI LF KAI TO BRAIN TM. Θα έχει διαφορά σε κατανομή και απόσταση από τα δικά μου. Αξίζει η αγορά ;ευχαριστώ.το θέλω για φασσα και τρυγόνια.
όλο εκπλήξεις είσαι ...
Πάνο τα kicks smoke σε κατανομή δεν θα είναι κάπου ανώτερα από αυτά που έχεις. Θα είναι όμως σίγουρα ανώτερο στα σκότωματα του. Δλδ εκεί που με άλλα θα πέσει το πουλί τραυματισμενο ή κρατώντας λίγο φτερό στις οριακές αποστάσεις με το kicks θα είναι σαν να χτύπησε σε τοίχο. Με λίγα λόγια θ ξεχάσεις τα τραυματισμενα. Είτε θα το πάρεις θεαματικά είτε θα φύγει. Βεβαία σκοπευτικα είναι πιο δύσκολο από τα συμβατικά τσοκ γιατί δεν έχει ουρά.Καλησπερα στην παρεα.εχω γράψει και σε άλλη ενότητα. Θέλω την γνώμη αν κάποιος έχει τσοκ Kikcs smoke.θελω να παρω ενα για ποιο μακρια.δηλ σε νουμερο το 20 η το 25.mod.η Im.το όπλο ειναι benelli 66 cm becaccia. Εχω και 3 after market. 2 Gemini Porter LM KAI LF KAI TO BRAIN TM. Θα έχει διαφορά σε κατανομή και απόσταση από τα δικά μου. Αξίζει η αγορά ;ευχαριστώ.το θέλω για φασσα και τρυγόνια.
Γιατί δεν έχει ουρά ?kicks smoke ...Βεβαία σκοπευτικα είναι πιο δύσκολο από τα συμβατικά τσοκ γιατί δεν έχει ουρά.
SS length (m) | ||
<=2,4384 | Tungsten | |
2,4384 | 3,3528 | Καλά μολύβδινα φυσίγγια |
3,3528 | 4,572 | Μέτρια μολύβδινα φυσίγγια |
4,572 | 6,096 | Κακά μολύβδινα φυσίγγια |
>=6,096 | Πολύ κακά μολύβδινα φυσίγγια |
Η "πράξη" έχει δείξει ότι ένας μάγος εξαφάνισε το άγαλμα της ελευθερίας.Βασίλη μου καλή η θεωρία αλλά μερικές φορές η πράξη δείχνει άλλα πράγματα. Αν τουφεκισεις στην επιφάνεια του νερού με ένα απλό συμβατικό τσοκ και αμέσως μετά με ένα kicks θα την δεις με τα μάτια σου την διαφορά. Άλλο ουρά 5-6 μέτρων και άλλο 1.5-2 μέτρων. Εννοείται ότι δεν μιλάω για μηδενική ουρά. Όσο για τον θόρυβο στον πίνακα στείλε ένα πμ στον Κώστα 63 να σου τα πει ο ίδιος που ήταν κοντά στον πίνακα και όταν έριξα με το kicks μου το ανέφερε χωρίς να του πω κάτι εγώ.
Δείξε τι έπιασες ...Ύπνο, δεν έχετε απόψε;
από που συνάγεται αυτό;Πάνο τα kicks smoke σε κατανομή δεν θα είναι κάπου ανώτερα από αυτά που έχεις. Θα είναι όμως σίγουρα ανώτερο στα σκότωματα του. Δλδ εκεί που με άλλα θα πέσει το πουλί τραυματισμενο ή κρατώντας λίγο φτερό στις οριακές αποστάσεις με το kicks θα είναι σαν να χτύπησε σε τοίχο. Με λίγα λόγια θ ξεχάσεις τα τραυματισμενα. Είτε θα το πάρεις θεαματικά είτε θα φύγει. Βεβαία σκοπευτικα είναι πιο δύσκολο από τα συμβατικά τσοκ γιατί δεν έχει ουρά.