Τεχνολογία φυσιγγίων, καινούργια προϊόντα.

Ρε καραφλα ποτε δοκιμαζαμε αυτα τα πραγματακια στους μονοκοματους;)".......θυμασε η να σου θυμισω εγω που ελεγες,εγω δεν ριχνω αυτο το πραμα ριχτο εσυ μαλ@@@@@
Οταν Κηνηγουσαμε με τις 302 τον πατεραδων μας πριν απο 22 χρονια, σε νταμαρι μην σκοτοσουμε κανεναν.Τι μου θημησες τορα....

Οταν Κηνηγουσαμε με τις 302 τον πατεραδων μας πριν απο 22 χρονια, σε νταμαρι μην σκοτοσουμε κανεναν.Τι μου θημησες τορα....
Και δωκημες στο γηπαιδο του χωριου σε ζωντανο στοχο απο τερμα σε τερμα..buy buy..hit..,,,,,.

Tασο, νομιζω ο συγγραφεας μας δουλευει κανονικα. Το Fiocchi Tundra οχι το HD κυκλοφορησε το 2010, φυσιγγια tungsten-matrix πολυ νωριτερα απο αμερικανικες εταιρειες, σκαγια που μοιαζουν με τον πλανητη Κρονο επισης. Η Fiocchi δεν εδωσε καμμια λυση, καμμια καινοτομια, μπηκε απλα στην αγορα ως me too.

βρε παιδια τι λετε ολο για τα αμερικανικα και τις πατεντες ...ειναι απιαστο ονειρο για εμας, ειδικα με τις τιμες που εχουν Ελλαδα. Δε λεμε για καμια ελληνικη τεχνολιγια (σιγα μην υπηρχε) ...τη μονη πατεντα που εχουμε εμεις ειναι να αλλαζουμε συνταγη καθε μηνα ..να βαζουμε οτι ποιο αχρηστο υλικο υπαρχει μεσα ..αλλα να πιανουμε τον Κωλο του κοσμου ,...επειδη ακριβηνε ο αριστος μολυβδος (ανακυκλωμένος) που βαζουμε μεσα :)
Τολη σωστά το εθεσες απο ότι βλέπουμε οι πατέντες είναι στα κυαθια και στα ευρωπαϊκά οι πιό πολλές αφορούν φυσίγγια διασποράς, ακόμα και στα σκαγια υπάρχει παραπληροφορηση τα σκληρά δήθεν δημιουργουν διαμπερεις τραύματα ενώ υπάρχουν πολλές μαρτυρίες παιδιών που έχουν χρησιμοποιήσει σκοπευτικά φυσίγγια με σκληρά σκάγια στο κυνήγι και τους άφησαν ικανοποιημενους.

Ας δούμε και τι λένε οι ξένοι για τα σκάγια.
Copper-Plated Lead Shot

The overall quality of lead shot is always improved by the addition of plating. The plating process hardens the pellet and this allows for better patterning performance. Plating also improves penetration capabilities of the pellet.

Copper-plated shot is a lighter plating process. It is a big improvement over standard lead shot.
Nickel-plated shot consists of a double-plating process: It is plated first with copper and then with a heavy coating of nickel. Nickel is less porous than copper or lead and it is a superior plating material because of its resulting unparalleled penetration capabilities.

Και μια δοκιμη με την καινούργια μόδα με τα gold colored shots vs επινικελωμένα.

Δεν καταλαβαίνω πώς ανοίγει το κυάθιο από πίσω? Τι πατέντα έχουν κάνει?
Πυραυλικα συστήματα Βασίλη, το κυαθιο είναι κομμένο στη βάση και στο ποτηράκι η βάση ανοίγει από την πίεση του αέρα της καυσης που την σπρωχνει και οι τομες κόντρα στον αέρα όταν βγει από την καννη.

screen capture
screenshot

Το αποτέλεσμα είναι η τάπα να ταξιδεύει μακρύτερα με τα σκαγια και να κάνει την ίδια δουλειά με τα τσόκ φρένου μακρινές και σφιχτές τουφεκιες, δυστυχώς διαθέσιμο σε βαριές γομωσεις.

Αμορτισερ δεν εχει;;
Δεν ξέρω να σου απαντήσω με σιγουριά Σάκη, μήπως την δουλειά του αμορτισέρ την κάνει η μακριά φούστα, μήπως στη βάση υπάρχει η πατέντα με τον αέρα (κάτι σαν αεροσολα) που χρησιμοποιει η Federal τελευταία η γεμίζετε όπως ένας tubo χωρίς αμορτισέρ. Δεν έχω και κανένα ευκαιρο να σφαξω να δούμε.
Σε αυτό το κείμενο εξηγεί μερικά για αυτόν τον συγκεντρωτήρα.
Great Gun/Load Combo For Gobblers
http://www.shootingtimes.com/long-guns/longgun_reviews_benellis_082907/

Δεν ξέρω να σου απαντήσω με σιγουριά Σάκη, μήπως την δουλειά του αμορτισέρ την κάνει η μακριά φούστα, μήπως στη βάση υπάρχει η πατέντα με τον αέρα (κάτι σαν αεροσολα) που χρησιμοποιει η Federal τελευταία η γεμίζετε όπως ένας tubo χωρίς αμορτισέρ. Δεν έχω και κανένα ευκαιρο να σφαξω να δούμε.
Σε αυτό το κείμενο εξηγεί μερικά για αυτόν τον συγκεντρωτήρα.
Great Gun/Load Combo For Gobblers
http://www.shootingtimes.com/long-guns/longgun_reviews_benellis_082907/
Η κατω φουστα παιξει ρολο στο να εγκλοβιζει αερια;)Κωσταντινε σφαξε ενα και θα δεις που ´η κατω φουστα ειναι λιγο πανω απο ποντο.
Και οπως ειπε και ο Ελβας δεν χειαζεται αμοντισερ λογο υπεπροοδευτικων πυριτηδων

Η κατω φουστα παιξει ρολο στο να εγκλοβιζει αερια;)Κωσταντινε σφαξε ενα και θα δεις που ´η κατω φουστα ειναι λιγο πανω απο ποντο.
Και οπως ειπε και ο Ελβας δεν χειαζεται αμοντισερ λογο Μην σας εντιποσιαζουν τα φησ.που εχουν μεγ. Αρχικες ταχ.στις μαινουσες ειναι το παιχνιδι...τα αλλα τα ρηθμηζ. Με την προσκοπ.Αυτοι οι συγκ.σε σηνδιασμο με υπερ.προοδευτικες πηρητιδες ταξηδευουν τα σκαγια ποοοοολη μακρια σεσηνθηκες προτης θεσης.;)

Παλιοτερα ειχα δει πως ταξιδευη στον αερα ο λβ6 σε βιντεο αργης κινησης σε σχεση με τους κανονικους σγκεντρωτηρες οταν οι απλοι ανοιγαν αυτος συνεχιζε σαν 1 σωμα. Φανταζομαι τετοια κ καλυτερη βλητικη συμπεριφορα θα εχουν κ αυτοι.

Skyfall τα Black cloud δεν εχουν ψηλες αρχικες;;;

Η φούστα στον συγκεκριμένο συγκεντρωτήρα παίζει το ρόλο του "αλεξίπτωτου".
Καθώς βγαίνει από την κάννη τα αέρια της καύσης της πυρίτιδας ανοίγουν τα πτερύγια του "αλεξίπτωτου" και αμέσως μετά η αντίσταση του αέρα της ατμόσφαιρας λειτουργεί στο μπροστά μέρος των πτερυγίων με αποτέλεσμα να τον επιβραδύνει και να τον αποχωρήσει από τα σκάγια. Ο χρόνος (και η απόσταση) που μεσολαβεί από την έξοδο της κάννης μέχρι να αποχωριστούν τα σκάγια από το συγκεντρωτήρα είναι μεγαλύτερος απ' ότι με τους συμβατικούς συγκεντρωτήρες με αποτέλεσμα να προσφέρουν πυκνότερες κατανομές σε μεγαλύτερες αποστάσεις.

Back