σε τι τιμη?Αύριο φτάνουν στον αντιπρόσωπο τα federal hi bird για όποιον θέλει μέσα στις γιορτές που θα υπάρχει χρόνος να κάνει δοκιμές. Θα σφαχτουν και νομίζω πως δεν θα υπάρχει λόγος να ψαχτουμε φέτος για κάτι καλύτερο για hi καταστασεις!
σε τι τιμη?Αύριο φτάνουν στον αντιπρόσωπο τα federal hi bird για όποιον θέλει μέσα στις γιορτές που θα υπάρχει χρόνος να κάνει δοκιμές. Θα σφαχτουν και νομίζω πως δεν θα υπάρχει λόγος να ψαχτουμε φέτος για κάτι καλύτερο για hi καταστασεις!
Καλημερα σε ολους με Υγεια! Αν ερθει σε αυτη την τιμη πιστευω θα εξαντληθουν τα αποθεματα σε 1 μηναΣτα 17 18 μου φαίνεται. Εδώ για 2 κουτιά επινικελωμενα των 10 δίνουμε 15 ευρώ αυτό πειραξε?
Και βάλε Μιχάλη ,ποιός θα περίμενε τέτοια κόλπα με 9ρακι γεμισμένο σε 3,5" καλυκα σουρωτήρι θα τις κανει(υποθετο για ελέφαντα που λέει το φιλαράκι ο Γιώργος)Για παπια στα 70 μετρα...
Εδω με 7αρια ξερενουν της χηνες στα 60 μετρα ......
Για ρωτα...!!!
Ακριβώς, με άσσους βαράνε ελάφια!Εδω με 7αρια ξερενουν της χηνες στα 60 μετρα ......
Για ρωτα...!!!
Δεν ξέρω για το εφταρακι αλλά εγώ από αυτό το ενιαρακι μαμουθ θα βγάλω δύο τρία 20αρια να βρίσκονται στην άκρη της ζώνης για παν ενδεχόμενο .Εδω με 7αρια ξερενουν της χηνες στα 60 μετρα ......
Για ρωτα...!!!
Θα τα ξεκοιλιασεις?Δεν ξέρω για το εφταρακι αλλά εγώ από αυτό το ενιαρακι μαμουθ θα βγάλω δύο τρία 20αρια να βρίσκονται στην άκρη της ζώνης για παν ενδεχόμενο .
Ακριβώς, με άσσους βαράνε ελάφια!
Δεν ξέρω για το εφταρακι αλλά εγώ από αυτό το ενιαρακι μαμουθ θα βγάλω δύο τρία 20αρια να βρίσκονται στην άκρη της ζώνης για παν ενδεχόμενο .
Θα τα ξεκοιλιασεις?
Στο μέλλον που να το ρίξεις όλο αυτό το σουραυλι ενώ ένα δύο 20αρια καλό είναι να υπάρχουν .Θα τα ξεκοιλιασεις?
Ηρθανε φιλε μου? Τι τιμη αν επιτρεπεται?Σήμερα στα χέρια μου ένα κουτί hi bird no5. Επιτέλους μέσα στις γιορτές να καταφέρω κάποιες δοκιμές στα 45 και 60 μετρα να δούμε τι κάνουν.