Τεχνολογία φυσιγγίων, καινούργια προϊόντα.

Λ
Τι είναι το reclaimed shot; ανακυκλωσιμα σκαγια;

Eιναι σκαγια που μαζευουν απο τα σκοπευτηρια. Βλεπεις εκει οντως εχουν περιβαλλοντικη ευαισθησια, και οχι στα χαρτια. Επιπροσθετως, η πωληση σκαγιων απο τα σκοπευτηρια, και καλυκων, ειναι ενα προσθετο εσοδο. Εμας εδω, προφανως θα πηγαιναν μεσα τους ιδιοκτητες ως παρανομους.

Καμια 50αρια τσουβαλακια σε νουμερα 4 και 2 ηταν οτι πρεπει για να περασουμε το χειμωνα μας.pray to God.
Μόνο αποκλείεται εσείς θέλετε κοντεινερς .sarcastic., κάτι 6αρια και 7 1/2 έχω προς το παρόν αλλά για σας είναι ψιλικα αυτά.

Εδω τρεχω γιορτινες μερες πολη πιοτο μεζεδακια εκλεμπερρρ χαχα
Καλά κάνεις αυτά μένουν τίποτα άλλο.
Eιναι σκαγια που μαζευουν απο τα σκοπευτηρια. Βλεπεις εκει οντως εχουν περιβαλλοντικη ευαισθησια, και οχι στα χαρτια. Επιπροσθετως, η πωληση σκαγιων απο τα σκοπευτηρια, και καλυκων, ειναι ενα προσθετο εσοδο. Εμας εδω, προφανως θα πηγαιναν μεσα τους ιδιοκτητες ως παρανομους.
Ακριβώς μερικά σκοπευτηρια μάλιστα δεν αφήνουν να μαζευεις ούτε κάλυκες, και ειδικά για πιστόλια και ραβδωτά τα πουλάνε σε άλλους και αυτοί τα ξαναβγαζουν στην αγορά σαν once fired, ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος που έχω είναι να βρω καινούργιους καψουλομενους κάλυκες Νέα Υόρκη με τίποτα.

Το ψιλοφανταστηκα αλλα δεν ημουν σιγουρος 100%..
Βεβαια τα σκαγια θα ειναι παραμορφωμενα λίγο αλλα κλάιν.
Και επιβραδυνεται η ρυπανση και βγαζουν λεφτα. Ωραιοι!

Αυτό το τζελομπαφερ δουλεύει καλά.

To καλυτερο μολυβδινο στον πλανητη αυτη τη στιγμη. Πολυ θα ηθελα να δω τουφεκια στισ 100 γιαρδες με αυτο. Οχι για να δω ποσα σκαγια θα πανε
στο λαιμο της γαλοπουλας αλλα για να δω το αποτυπωμα της τουφεκιας. Αν ερχοταν Ελλαδα θα εκανε μεγαλες κηδειες στα περασματα της φασσας σε οριακα πουλια.

To καλυτερο μολυβδινο στον πλανητη αυτη τη στιγμη. Πολυ θα ηθελα να δω τουφεκια στισ 100 γιαρδες με αυτο. Οχι για να δω ποσα σκαγια θα πανε
στο λαιμο της γαλοπουλας αλλα για να δω το αποτυπωμα της τουφεκιας. Αν ερχοταν Ελλαδα θα εκανε μεγαλες κηδειες στα περασματα της φασσας σε οριακα πουλια.
Από ότι φαίνεται Παύλο στις 70 γιαρδες έχει μπόλικο ψωμί για μεγαλύτερη απόσταση , ενδιαφέρον φυσίγγι όπως και το rooster xr μέχρι και το κλείσιμο τους είναι παράξενο.

Mε αυτο το φυσιγγι επρεπε να γινουν δοκιμες για τα ορια του βεληνεκους. Αρχιζεις και μετρας συγκεντρωσεις και τελικες απο 100 γιαρδες και πανω και οταν δεις μεταξυ 2 σημειων οτι τερμα η φονικοτητα λογω ενεργειας σε πχ φασσα, το πας μετρο μετρο. Παντως σε αυτο το φυσιγγι πρεπει να πουμε οτι υπαρχει μεγαλη διαφορα αποδοσης απο τις 3 στις 3.5 ιν. Αν κυνηγουσα γαλοπουλα η αν τα εφερνε κανενας χριστιανος Ελλαδα μονο 3.5 θα εριχνα

http://www.winchester.com/Products/shotshell-ammunition/Innovative/Longbeard-XR/Pages/default.aspx

Mε αυτο το φυσιγγι επρεπε να γινουν δοκιμες για τα ορια του βεληνεκους. Αρχιζεις και μετρας συγκεντρωσεις και τελικες απο 100 γιαρδες και πανω και οταν δεις μεταξυ 2 σημειων οτι τερμα η φονικοτητα λογω ενεργειας σε πχ φασσα, το πας μετρο μετρο. Παντως σε αυτο το φυσιγγι πρεπει να πουμε οτι υπαρχει μεγαλη διαφορα αποδοσης απο τις 3 στις 3.5 ιν. Αν κυνηγουσα γαλοπουλα η αν τα εφερνε κανενας χριστιανος Ελλαδα μονο 3.5 θα εριχνα

http://www.winchester.com/Products/shotshell-ammunition/Innovative/Longbeard-XR/Pages/default.aspx
Παυλοοοοοοο για πες αλευριιιιιιιιιιιιιι

Αυτα δεν ειναι με το μπαφερ που ειναι σαν γυαλι και εχει εγκλωβισμενα ολα τα σκαγια μεσα;

Yes sir. Shot Lok Τechnology, τα σκαγια ειναι κολλημενα με ειδικη ρυτινη η οποια σπαει και μεταμορφωνεται σε buffer. Mε αυτη τη πατεντα
η Winchester καταφερε να ποιασει τελικες ενεργειες σκαγιων Βολφραμιου σε μολυβι.

Καλα, οχι για τα δικα μου γουστα, αλλα μου κανει παντα εντυπωση το πως η τεχνολογια προχωραει σε ενα κλειστο συστημα οπως το φυσιγγι που ειναι περιπου στασιμο τεχνολογικα

Εγω απο την αλλη πλευρα Βικτωρα ξετρελλαινομαι για οποιαδηποτε τεχνολογια που βελτιωνει το δραστικο βεληνεκες του λειοκαννου ασ ειναι και για 1 μετρο.
Την εξελιξη την σπρωχνει η αναγκη, η γαλοπουλα δεν σου βγαινει παντα στα 10 μετρα και το βολφραμιο ειχε εκτοξευθει. Η Winchester μελετησε την συμπεριφορα σκαγιων Βολφραμιου που εχεις μηδεν flyers και την εφαρμοσε σε μολυβι. Στα σκαρια ειναι κι αλλες εφαρμογες τωρα δυστυχως οχι σε υδροβια λογω ατσαλιου. Θα δουμε συντομα τραποφυσιγγα απο τη Winchester που τα 100 μετρα στο δισκακι θα τα εχουν για πρωινο.
Εγω παρακαλω το Θεο η γαλοπουλα να μην πλησιαζεται σε λιγοτερο απο 100 μετρα για να δουμε επιπλεον Τεχνολογια, το ιδιο και με τον φασιανο στην Αγγλια.
Η αναγκη σε κανει πολυ δημιουργικο, οτι ορια υπαρχουν ειναι προσωρινα.

Συμφωνω, απλα επαναλαμβανω οτι τετοιες τεχνολογιες πχ, δεν θα τις βλεπουμε σε θηραματα που ειναι σε νορμαλ αποστασεις, ή μικρου μεγεθους. Απο την αλλη, περαν του παραδοσιακου, ακομα αναρωτιεμαι γιατι κυνηγανε τις γαλοπουλες με φυσιγγια τετοια και οχι και με 22αρια ραβδωτα. Εφοσον χτυπανε κεφαλι

Αυτα δεν ειναι με το μπαφερ που ειναι σαν γυαλι και εχει εγκλωβισμενα ολα τα σκαγια μεσα;
Έτσι Βικτωρα αυτό
screen shotcertificity.com
free image hostingcertificity.com

Στην πάνω φωτό φαίνεται και το κλείσιμο που νομίζω είναι ρελιαστο και το ταπακι τύπου πίτσα που λέω εγώ.
Όλα τα φυσίγγια τους long range μελετημενα πάντως, σκληρά σκάγια και συνήθως επιμεταλλωμένα, κυαθια κομμένα από την αρχή μέχρι το τέλος.
Εγω απο την αλλη πλευρα Βικτωρα ξετρελλαινομαι για οποιαδηποτε τεχνολογια που βελτιωνει το δραστικο βεληνεκες του λειοκαννου ασ ειναι και για 1 μετρο.
Την εξελιξη την σπρωχνει η αναγκη, η γαλοπουλα δεν σου βγαινει παντα στα 10 μετρα και το βολφραμιο ειχε εκτοξευθει. Η Winchester μελετησε την συμπεριφορα σκαγιων Βολφραμιου που εχεις μηδεν flyers και την εφαρμοσε σε μολυβι. Στα σκαρια ειναι κι αλλες εφαρμογες τωρα δυστυχως οχι σε υδροβια λογω ατσαλιου. Θα δουμε συντομα τραποφυσιγγα απο τη Winchester που τα 100 μετρα στο δισκακι θα τα εχουν για πρωινο.
Εγω παρακαλω το Θεο η γαλοπουλα να μην πλησιαζεται σε λιγοτερο απο 100 μετρα για να δουμε επιπλεον Τεχνολογια, το ιδιο και με τον φασιανο στην Αγγλια.
Η αναγκη σε κανει πολυ δημιουργικο, οτι ορια υπαρχουν ειναι προσωρινα.
Σωστά Παύλο γιαυτό τον λόγο η federal έβγαλε το 3rd degree με τρία διαφορετικά μεγέθη και υλικά σκαγιών για διάφορες αποστάσεις μέσα σε συγκεντρωτήρα flight control, κοντα, μέση, μακριά κανένα πρόβλημα με ένα φυσίγγι.

Back