Kostas ContraDosi
Moderator
Δε ξέρω τη άλλο μπορεί να παίζει....Δεν νομίζω φίλε τα μπερετα πουλούσαν αρκετά δεν ήταν και οικονομικά?
Δε ξέρω τη άλλο μπορεί να παίζει....Δεν νομίζω φίλε τα μπερετα πουλούσαν αρκετά δεν ήταν και οικονομικά?
Το κέρδος του εισαγωγέα υποθέτω, έβλεπα και εδώ μερικά ισπανικά που εισάγονταν παλιότερα σε τιμές κόστους γύρω στα $5 και λιγότερο τα σταμάτησαν ίσως αυξήθηκε το κόστος από τους παραγωγους?Δε ξέρω τη άλλο μπορεί να παίζει....
μην το γελας καθολου ,αυτο το crow για φασουλα το καλοβλεπω μια χαρα !Τρέχω να πάρω δυο κουτιά για κοράκια στα 30€
ωραια φαινονται,δεν θα τα εχουν παρει χαμπαρι ακομα!Εγώ Κώστα απορώ που δεν έφεραν ακόμα αυτά.
http://www.portalcazayocio.com/bbi
Οι τιμές και εκεί τσιμπημενες 10 € τα 20αρια.
Ο συγκεντρωτηρας φαίνεται πάντως τζιτζι.
https://www.tuslances.com/phorum5/read.php?13,267078
Σαν νουμερο παντως ειναι πολυ καλο το 5.5 αλλα 15 ευρωπουλα δεν τα δινω φιλε, μπηκα χθες στον Καλ. να δω τιμες και το percorso απο 12.90 το πηγε 13.20μην το γελας καθολου ,αυτο το crow για φασουλα το καλοβλεπω μια χαρα !
Λογικό θα ήταν....Αν πήραν και χαμπάρι ότι τα πουλάν κοψοχρονιά....θα σκέφτηκαν: Γιατί να μη τα πουλήσω κ εγώ παραπάνω αφού υπάρχει κατανάλωση.....Το κέρδος του εισαγωγέα υποθέτω, έβλεπα και εδώ μερικά ισπανικά που εισάγονταν παλιότερα σε τιμές κόστους γύρω στα $5 και λιγότερο τα σταμάτησαν ίσως αυξήθηκε το κόστος από τους παραγωγους?
Περδικας ο Ασπρογερακας φαίνονται ενδιαφέροντα φυσίγγια φίλεΔιαφημιση στα κυνηγετικα νεα..δυο νεοι τυποι alfa game..χρυση περδικα Κωστα...
Gordon 12/70 T3 cx2000 Diamante h 24 1.60Χ34 6* 57,9mm
Υπάρχει αυτός στο εμπόριο;;;
Δηλαδή....Ψόφιο;;Επρεπε να βλέπατε σήμερα δοκιμή στον πίνακα απο τα 15μ με φυσίγγι sporting μεγάλης ελληνικής εταιρείας ,της μεγαλύτερης θα έλεγα ,να δείτε τεχνολογία.
Λες και ήταν αυτα που σκάνε στα γεννεθλια και πετάνε χαρτοπόλεμο ..
Καλύτερα με σφεντόνα θες να πεις να έριχνε χεχεΔηλαδή....Ψόφιο;;
Δεν νομίζω ΑριΥπάρχει αυτός στο εμπόριο;;;
Στα 15μ με φουλ τσοκ που ενω οι τουφεκιες ήταν σαν μπουνιά ,ξαφνικά εβλεπες τουφεκια με εναν κύκλο 60εκ και απ οτι καταλάβαμε απο την αποτύπωση ,ψόφιο.Δηλαδή....Ψόφιο;;
Μπορεί να το λανσάρουν για κυνήγι ατσάραντου & σουσουράϊδας....... και να μη χρειάζεται πιέσεις.....Στα 15μ με φουλ τσοκ που ενω οι τουφεκιες ήταν σαν μπουνιά ,ξαφνικά εβλεπες τουφεκια με εναν κύκλο 60εκ και απ οτι καταλάβαμε απο την αποτύπωση ,ψόφιο.
Αντε τωρα να τουφεκισεις μ αυτό στα 30μ
Όχι δεν υπάρχει.Υπάρχει αυτός στο εμπόριο;;;